Rechtsbijstand verzekeringen vergelijken?

Postcode Huisnummer

Rechtsbijstandverzekering Borsele

Een probleem op de zaak, in het gezin, of met een winkel? Soms kun jij er niks aan doen. Een juridische adviseur kan erg duur zijn. Door gebruik te maken van zo’n rechtsbijstandverzekering in Borsele wordt er altijd naar je geluisterd. Een rechtsbijstandverzekering “voorziet uw hele gezin van deskundige rechtshulp bij vrijwel alle juridische problemen”. Om je hierbij een beeld te geven:

 • een kapot product met garantie
 • Geschillen met de plaatselijke overheid
 • Conflicten bij de verbouwing van een woning
Vanuit huis jouw verzekering rechtsbijstand afsluiten? Er zijn aanbiedingen beschikbaar bij maatschappijen (denk aan Nationale Nederlanden, Lancyr of Arag) en dekkingen (onder andere Fiscaal recht of Echtscheiding). Via onze specialisten is een keuze snel gemaakt!

Consument Wonen Verkeer Werk Fiscaal Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering
unive-verzekering
ohra-verzekering
Beste service
aegon-verzekering
nationale-nederlanden-verzekering
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering
centraal-beheer-verzekering
ditzo-verzekering

ProvincieZeeland
GemeenteBorsele
(Net) nummer0113 (+31113)
Aantal inwoners22612
Postcodes4450
BuurtenBaarland
Plaatsen in de omgevingverzekering-Zeewolde, rechtsbijstandverzekering-Zederik, polis-Zandvoort, verzekeringspakket-Zaltbommel, Rechtsbijstand Zaanstad en verzekeraar-Woudrichem
rechtsbijstandverzekering-borsele

Rechtsbijstandverzekeringen Borsele vergelijken april 2024

Dankzij zo’n rechtsbijstandverzekering zonder wachttijd profiteer je van juridisch advies en ondersteuning tijdens taferelen zoals moeilijkheden in Zeeland. Iets onmisbaars tijdens voorvallen als een TV die kapot gaat. of Conflicten aangaande alimentatie. Je kunt de dekking voor de hele familie afsluiten. Wil je ook de beste rechtsbijstandpolissen in Borsele vergelijken? Middels de zoekmachine check je moeiteloos een betaalbare verzekeringscontract. Een dergelijke verzekering lijkt best ingewikkeld. In de markt zijn er uiteenlopende assuradeurs en allerlei modules. Op deze pagina zijn verdere details te vinden. Voor info over de gemeente zie ook https://www.borsele.nl.

Voordelen verzekering rechtsbijstand

 • Bij een geschil hoef je geen enorme kosten te betalen
 • Ook de kinderen meeverzekeren
 • Zelf samenstellen met modules
 • Goede ondersteuning bij juridische geschillen
 • Ga door naar ZLM dekking

Wat je moet weten over de rechtsbijstandverzekering

Wat is een rechtsbijstandverzekering?

Een rechtsbijstandverzekering biedt juridische ondersteuning als jij er zelf niet met iemand uit kunt komen. Zo verstrekken ze bijv. financiële ondersteuning.

Heb ik een verzekering voor rechtsbijstand nodig?

Hierop hebben we geen eenduidig antwoord. Ben je veel onderweg of switch je regelmatig van werk? In zo’n setting kan er maar zo een conflict ontstaan. Dankzij de modules bepaal je zelf welke risico’s je wilt afdekken.

Hoe liggen de prijzen voor de verzekering rechtsbijstand?

Een rechtsbijstandverzekering kan je al vinden vanaf €10,5. Kosten lopen op tot €15,25 p/maand. De prijs heeft te maken met type gezin, het bedrag dat je verzekerd, en actieve modules.

Wat is de beste verzekering?

Dat is lastig te zeggen. De contracten variëren op polisvoorwaarden, modules, het eigen risico, en natuurlijk de kosten. Wat de beste polis is, moet worden bepaald door jouw wensen, en risicogebieden. Met behulp van de vergelijkingstool vergelijk jij probleemloos de beste rechtsbijstandverzekering in Borsele.

Benodigde tijd: 6 minuten

De rechtsbijstandverzekering afsluiten

 1. Definieer type gezin

  Een keuze is een 1-persoonshuishouden, of een partner zonder kinderen. Deze verzekering voor rechtsbijstand verzekert in één keer jouw hele gezin.

 2. Welke bedrag wil je verzekeren?

  Oftewel: wat gaat de verzekeraar maximaal p/jaar betalen. Vaak gaat het om kosten voor advies en hulp. Dit ligt doorgaans tussen de €12.500 tot €75.000.

 3. Kies modules

  We hebben het over bijv. Vermogen en Wonen. Alle modules kiezen heeft als gevolg een duurdere verzekering. Bedenk op welke fronten het risico het grootst is. Verhuis je met regelmaat? De module Wonen kan handig zijn.

 4. Vergelijk verzekeraars

  Je wordt nu doorgestuurd naar een tabel met alle opties. Rangschik op premie of reviews voor juridische hulp in Borsele.

 5. Regel je polis online

  Je keuze gemaakt? Je kunt de polis van bijvoorbeeld Aegon, Ditzo en Allianz direct online afsluiten. Ga je overstappen? De aanstaande assuradeur neemt dit (deels) uit handen.

kosten berekenen

Vind een goede rechtsbijstandverzekering en sluit online af

Voorkom verrassingen, en bekijk de mogelijkheden voor een verzekering die direct ingaat voor juridische bescherming. Check de beste of laagst-geprijsde verzekering in de omgeving 4450, 4451.

De beste rechtsbijstandverzekeringen van april 2024 (gemeente Borsele)

 • Unive: Zelf je dekkingen kiezen
 • Inshared: Verschillende modules
 • Klaverblad: Goede beoordeling
 • Nationale Nederlanden: Ruime dekking
 • Aegon: De beste juristen op uw zaak
 • OHRA: Eenvoudig samenstellen
 • DAS: Zelf samentstellen
 • HEMA: Professionele verzekering
 • Ditzo: Juristen met expertise
 • Lancyr: Beoordeeld met een 8,7
 • Centraal Beheer: Juristen met expertise
 • ABN AMRO: Hoge klantwaardering
 • FBTO: Eigen risico van €0,00
 • ARAG: Juristen met expertise

Welke modules worden aangeboden?

Meteen jouw rechtsbijstand in Borsele verzekeren? Jouw polis kun je volledig personaliseren. Dit doe je met speciale modules. Additionele specificaties tref je in de volgende alinea.

 1. Consument
  Hiermee bedoelen we alles wat gaat over aankopen e.d. Onder andere geschillen met betrekking tot een recente aankoop of een geschil met de gemeente.
 2. Vermogen en Belasting
  Deze polis heeft te maken met zaken als fiscaal recht, het vermogen, en andere bezittingen. Denk aan een aanvaring over toeslagen.
 3. Wonen
  Deze dekking via bijv Lancyr en DAS is relevant tijdens gebeurtenissen met betrekking tot jouw huis (bijv. in buurten als Baarland, Borssele, Driewegen, Ellewoutsdijk, Heinkenszand, Hoedekenskerke, Kwadendamme, Lewedorp, Nieuwdorp, Nisse, Oudelande, Ovezande, ‘s-Gravenpolder, ‘s-Heer Abtskerke, ‘s-Heerenhoek). Denk hier aan een aanvaring met de gemeente over jouw huis of advocaat in Borsele.
 4. Verkeer
  Betreft zaken die spelen met de auto of fiets (verkeersrechtsbijstand). Betreft zaken als medische schade of letsel(schade) waar jij met de elektrische fiets deelgenoot van bent. Een kwestie kan zijn schade bij een ongeluk of aanrijding.
 5. Mediation / echtscheiding
  Noemen we soms ook gezinsrechtsbijstand. Vaak toegepast bij een scheiding. De kosten van zo’n scheiding vallen in de praktijk vaak hoog uit. Aan de hand van deze polis kun jij rekenen op goede ondersteuning.

‘Ik wist niet dat mijn verzekering zo goedkoop kon’

H. van de Veen, Borsele (april 2024)


Alle plaatsen in deze gemeente