Rechtsbijstand verzekeringen vergelijken?

Postcode Huisnummer

Rechtsbijstandverzekering Delft

Een tweestrijd op het werk, in de straat, of met de auto? Het is iets dat dagelijks gebeurd. Juridisch advies is soms financieel niet mogelijk. Door middel van deze rechtsbijstandverzekering in Delft pak je dat issue aan. De rechtsbijstandverzekering “dekt de kosten van een juridisch proces / geschil”. Denk aan situaties als:

 • ontslag door een reorganisatie
 • Aanvaringen met de belastingdienst
 • Problemen aangaande alimentatie
Via internet een verzekering rechtsbijstand afsluiten? Er zijn aanbiedingen beschikbaar bij verzekeraars (zoals Unive, Centraal beheer en Reaal) en pakketten (zoals Consument of Echtscheiding). Op deze website kun je snel een vergelijking maken.

Consument Wonen Verkeer Werk Fiscaal Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering
unive-verzekering
ohra-verzekering
Beste service
aegon-verzekering
nationale-nederlanden-verzekering
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering
centraal-beheer-verzekering
ditzo-verzekering
verzekeruzelf-nl-verzekering

rechtsbijstandverzekering-delft

Rechtsbijstandverzekeringen Delft vergelijken december 2022

D.m.v. de rechtsbijstandverzekering zonder wachttijd kan men altijd rekenen op juridisch advies en ondersteuning rondom omstandigheden van ruzies en problemen in Zuid-Holland. Dit is handig tijdens voorvallen als geschillen ontstaan bij aankoop of verkoop van je auto en Een meningsverschil met een uitkeringsinstantie. De modules zijn af te sluiten voor het hele gezin. Ook alle betrouwbare rechtsbijstandpolissen in Delft vergelijken? Met de vergelijkingstool zoek je eenvoudig een goede verzekeringscontract. Zo’n polis lijkt best ingewikkeld. We zien verschillende aanbieders en modules. Onderstaand kan je er alles over lezen. Voor info over de gemeente zie ook https://www.delft.nl.

4 redenen voor een verzekering rechtsbijstand

 • Je voorkomt hoge juridische kosten
 • Ook de kinderen meeverzekeren
 • Je bepaalt zelf wat wel/niet verzekerd wordt
 • Goede ondersteuning bij juridische geschillen
 • Ga door naar Huis In Eén Verzekeringen pakket

Wat je moet weten over de rechtsbijstandverzekering

Wat is een rechtsbijstandverzekering?

Een rechtsbijstandverzekering is er voor juridische medewerking in situatie van persoonlijke geschillen. Dit kan gaan om geld of natura.

Is zo’n verzekering noodzakelijk?

Hierop mist een echt algemeen advies. Reis je veel of verhuis je vaak? Op basis van die info is de kans op een conflict groter. Met behulp van de modules bepaal je zelf welke risico’s je wilt afdekken.

Welke kosten zijn verbonden aan de verzekering rechtsbijstand?

Een rechtsbijstandverzekering kan je al vinden vanaf €10,75. Kies je een ruim pakket? Dan ga je zo richting €14,5 per maand. Het tarief is afhankelijk van gezinsgrootte, het bedrag dat je verzekerd, en het aantal modules.

Hoe bepaal je de beste verzekering?

Dat is voor iedereen anders. De contracten verschillen op polisvoorwaarden, type dekking, hoogte eigen risico, en natuurlijk de kosten. Wat precies de beste verzekeraar is moet worden bepaald door jouw eisen en omstandigheden. Via onze vergelijk-module check jij gemakkelijk de beste rechtsbijstandverzekering in Delft.

Benodigde tijd: 6 minuten.

De rechtsbijstandverzekering afsluiten

 1. Definieer type gezin

  Opties zijn zelfstandig wonend, of een partner met kinderen. De verzekering voor rechtsbijstand geldt voor het hele gezin.

 2. Kies hoogte verzekerd bedrag

  Het betreft het bedrag dat de verzekeraar maximaal uitbetaalt. In contanten of juist in advies. Dit schommelt tussen de €5.000 tot €100.000.

 3. Modules aan- en uitzetten

  Je kunt kiezen uit thema’s zoals Inkomen of Verkeer. Een groot aantal modules betekent een hogere premie. Schets voor jezelf op basis waarvan jij meer risico loopt. Switch je regelmatig van baan? Denk aan de module Werk & Inkomen.

 4. Aanbieders vergelijken

  Wat volgt is een ranglijst met alle opties. Orden ze op premie per maand of reviews voor juridische hulp in Delft.

 5. Regel je polis online

  Ben je eruit? Alle huishoudens kunnen de diensten van OHRA, Ditzo en ANWB gemakkelijk online afsluiten. Is er sprake van overstappen? De nieuwe maatschappij helpt hierbij.

kosten berekenen

Een goede rechtsbijstandverzekering online afsluiten

Vermijd hoge juridische kosten, en neem een verzekering die direct ingaat voor juridische hulp en advies. Check de beste en/of de goedkoopste in jouw regio 2600, 2601, 2611, 2612, 2613, 2614, 2616, 2622, 2623, 2624, 2625, 2626, 2627, 2628, 2629.

De beste rechtsbijstandverzekeringen van december 2022 (gemeente Delft)

 • Unive: Eenvoudig samenstellen
 • Inshared: Online schade melden
 • Klaverblad: Ruime dekking
 • Nationale Nederlanden: Voor vrijwel elke soort schade
 • Aegon: Voor grote en kleine geschillen
 • OHRA: Zelf samentstellen
 • DAS: 84% beveelt DAS aan
 • HEMA: Goede beoordeling
 • Ditzo: Juristen met expertise
 • Lancyr: Goede beoordeling
 • Centraal Beheer: Geen overwacht hoge kosten
 • ABN AMRO: Online schade melden
 • FBTO: Juristen met expertise
 • ARAG: Juristen met expertise

Uit welke modules kan ik kiezen?

Direct jouw rechtsbijstand in Delft verzekeren? Deze dekking is 100% zelf samen te stellen. Dat gaat aan de hand van een aantal modules. Aanvullende info tref je in de volgende alinea.

 1. Consument
  Alles wat te maken heeft met consumentenproducten. Neem nou een probleem m.b.t. vermeende schade of een TV die kapot gaat.
 2. Belasting & vermogen
  Deze dekking heeft te maken met voorvallen als met name fiscale rechten, vermogen, en extra eigendommen. Onder andere onenigheid over vermogensbeheer.
 3. Wonen
  Deze optie via bijv Inshared of Reaal kies jij voor situaties ten aanzien van je woning (bijv. in een wijk zoals Binnenstad, Vrijenban, Hof van Delft, Voordijkshoorn, Delftse Hout, Tanthof-West, Tanthof-Oost, Voorhof, Buitenhof, Abtswoude, Schieweg, Wippolder, Ruiven). Onder andere een meningsverschil met de woningstichting of advocaat in Delft.
 4. Verkeer
  We hebben het over problemen die veroorzaakt zijn op openbare wegen (verkeersrechtsbijstand). Je kunt denken aan medische schade en letsel(schade) waar je als verkeersdeelnemer deelgenoot van bent. Een kwestie kan zijn een geschil m.b.t. jouw rijbewijs.
 5. Echtscheiding en Mediation
  Ook bekend als gezinsrechtsbijstand. Relevant in het geval van een scheiding. Dergelijke kosten zijn doorgaans zeer fors. Via deze module kun jij rekenen op goede ondersteuning.

‘Rekenen op maximale ondersteuning’

Z. Visser, Delft (december 2022)