Rechtsbijstand verzekeringen vergelijken?

Postcode Huisnummer

Rechtsbijstandverzekering Giessenlanden

Een tweestrijd op het werk, met de buren, of met de auto? Het is iets dat dagelijks gebeurd. Juridisch advies is soms financieel niet mogelijk. Door middel van deze rechtsbijstandverzekering in Giessenlanden heb jij meer mogelijkheden. De rechtsbijstandverzekering “is de verzekering voor juridische ondersteuning bij een geschil”. Je kunt dan denken aan:

 • letselschade n.a.veen ongeluk
 • Problemen met de werkgever
 • Een meningsverschil rondom echtscheidingen
Direct je eigen verzekering rechtsbijstand afsluiten? Je kunt kiezen voor diverse verzekeraars (o.a. Nationale Nederlanden, Centraal beheer en Interpolis) en pakketten (als Fiscaal recht en Wonen). Dankzij onze adviseurs kan jij alle details vinden.

Consument Wonen Verkeer Werk Fiscaal Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering
unive-verzekering
ohra-verzekering
Beste service
aegon-verzekering
nationale-nederlanden-verzekering
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering
centraal-beheer-verzekering
ditzo-verzekering
verzekeruzelf-nl-verzekering

ProvincieZuid-Holland
GemeenteGiessenlanden
(Net) nummer0184 (+31184)
Inwoners14544
Postcodegebied3380
BuurtschappenKern
Naburige plaatsenverzekering-Dongeradeel, rechtsbijstandverzekering-Dongen, polis-Doetinchem, verzekeringspakket-Doesburg, Rechtsbijstand Dinkelland en verzekeraar-Diemen
rechtsbijstandverzekering-giessenlanden

Rechtsbijstandverzekeringen Giessenlanden vergelijken december 2022

Door zo’n rechtsbijstandverzekering zonder wachttijd mag jij aanspraak maken op juridische bijstand & bescherming in scenario’s van moeilijkheden in Zuid-Holland. Dit biedt uitkomst in situaties als een vertraagde vlcuht of Problemen na een aankoop. Elk gezinslids is op de polis meeverzekerd. Wil je ook de beste rechtsbijstandpolissen in Giessenlanden vergelijken? Middels de vergelijk tool check jij snel een betaalbare verzekeringscontract. Zo’n polis vergt enige voorkennis. Je vindt altijd meerdere aanbieders en allerlei modules. Op deze pagina kun jij daarover meer lezen. Bekijk ook de gemeentewebsite: https://www.giessenlanden.nl.

Waarom een verzekering voor rechtsbijstand afsluiten

 • Je voorkomt hoge juridische kosten
 • Uitgebreide dekking voor volwassenen en kinderen
 • Ruime keuze uit relevante modules
 • Direct antwoord op juridische vragen
 • Ook interessant: InShared pakket

Veelgestelde vragen over de rechtsbijstandverzekering

Wat is een rechtsbijstandverzekering?

Een rechtsbijstandverzekering geeft juridische medewerking als jij er zelf niet met iemand uit kunt komen. Dit kan gaan om rechtstreeks advies of financiële middelen.

Heb ik zo’n verzekering nodig?

Op deze vraag hebben we geen algemeen advies. Zit je veel in de auto of verhuis je vaak? In zo’n setting kan er maar zo een conflict ontstaan. Aan de hand van de modules stel je zelf een pakket samen.

Wat kost een verzekering rechtsbijstand?

Een verzekering voor rechtsbijstand vind je al vanaf €10. Kies je een ruim pakket? Dan ga je zo richting €14,5 per maand. De premie is afhankelijk van type gezin, het bedrag dat je verzekerd, en actieve modules.

Wat is de beste verzekering?

Ook hierop is geen eenduidig antwoord. De contracten zijn onderscheidend op contractvoorwaarden, type dekking, hoogte eigen bijdrage, en uiteraarde de premie per maand. Welke verzekeraar de beste is, selecteer je aan de hand van jouw behoeften, en omstandigheden. Middels de tool tref je supersnel de beste rechtsbijstandverzekering in Giessenlanden.

Benodigde tijd: 6 minuten.

De rechtsbijstandverzekering afsluiten

 1. Selecteer gezinssituatie

  Bijvoorbeeld zelfstandig wonend, of samenwonend met kinderen. Jouw verzekering voor rechtsbijstand is er voor het hele gezin.

 2. Welke bedrag wil je verzekeren?

  Dit keert de verzekeraar maximaal uit (per jaar). In de vorm van diensten of geld. De max. vergoeding loopt van €22.500 tot €100.000.

 3. Kies modules

  We hebben het over bijv. Inkomen of Verkeer. Alle modules kiezen betekent een duurdere verzekering. Schets voor jezelf waar jij meer risico loopt. Verhuis je met regelmaat? De module Wonen kan handig zijn.

 4. Online vergelijken

  Je wordt nu doorgestuurd naar een lijst met aanbieders. Orden ze op premie of waardering voor juridische hulp in Giessenlanden.

 5. Direct afsluiten

  Je keuze gemaakt? Je kunt de polis van bijvoorbeeld Aegon, Centraal beheer en Arag direct online afsluiten. Heb je al een polis en stap je over? De nieuwe verzekeringsmaatschappij neemt dit (deels) uit handen.

kosten berekenen

Vind een goede rechtsbijstandverzekering en sluit online af

Voorkom verrassingen, en ga voor een verzekering die direct ingaat voor juridische bescherming. Bekijk de beste of laagst-geprijsde polissen in de regio 3380, 3381, 4209.

De beste rechtsbijstandverzekeringen van december 2022 (gemeente Giessenlanden)

 • Unive: Ruime dekking
 • Inshared: Voor grote en kleine geschillen
 • Klaverblad: Zelf samentstellen
 • Nationale Nederlanden: Verschillende modules
 • Aegon: Verschillende modules
 • OHRA: Vrije keuze advocaat
 • DAS: 84% beveelt DAS aan
 • HEMA: Zelf je dekkingen kiezen
 • Ditzo: Ruime dekking
 • Lancyr: Hoge klantwaardering
 • Centraal Beheer: Hoge klantwaardering
 • ABN AMRO: Hoge klantwaardering
 • FBTO: Jaarpremie lager dan dagtarief advocaat
 • ARAG: Hoge klantwaardering

Bekijk de verschillende modules

Meteen jouw rechtsbijstand in Giessenlanden verzekeren? Deze dekking stel je zelf samen. Dat gaat aan de hand van een aantal modules. Extra details tref je in de volgende alinea.

 1. Consument
  Hiermee bedoelen we alles wat gaat over je positie als consument. Denk aan een probleem m.b.t. familiezaken of een conflict met een autogarage.
 2. Vermogen & Belasting
  Deze dekking heeft betrekking op omstandigheden rondom fiscale rechten, vermogen, en financiële boedel. Als o.a. een aanvaring met de belastingdienst.
 3. Wonen
  Deze module via o.a. HEMA of Arag kies jij voor situaties ten aanzien van huizen (bijv. in een wijk als Kern Giessenburg, Giessenburg-West en -Zuid, Giessenburg-Oost, Verspreide huizen Giessenburg, Arkel, Hoogblokland, Hoornaar, Noordeloos, Schelluinen). Zoals bijv. onenigheid bij de verkoop van een huis of advocaat in Giessenlanden.
 4. Verkeer
  Heeft te maken met vervelende omstandigheden in het verkeer (verkeersrechtsbijstand). Als o.a. medische schade en letsel(schade) waar jij als autobestuurder deelgenoot van bent. Een kwestie kan zijn een geschil met een FOCWA-garage.
 5. Mediation / echtscheiding
  Ook bekend als gezinsrechtsbijstand. Relevant in het geval van een scheiding. Scheidingskosten kunnen aardig in papieren lopen. Aan de hand van deze optie worden deze kosten (deels) vergoed.

‘Geschil met webwinkel prime opgelost’

Q. Schouten, Giessenlanden (december 2022)


Alle plaatsen in deze gemeente