Rechtsbijstand verzekeringen vergelijken?

Postcode Huisnummer

Rechtsbijstandverzekering Achlum

Een probleem op de zaak, met de buren, of met een winkel? Ook jij kan ermee te maken krijgen. Een juridisch specialist kan in de papieren lopen. Via een rechtsbijstandverzekering in Achlum pak je dat issue aan. De rechtsbijstandverzekering “voorkomt onverwachte kosten rondom juridische geschillen. “. Je kunt dan denken aan:

 • dat iemand jou aansprakelijk stelt voor een ongeluk
 • Conflicten in het verkeer
 • Een meningsverschil inzake ouderlijk gezag en/of een omgangsregeling
Zelfstandig de verzekering rechtsbijstand afsluiten? Er is keuze uit verschillende partijen (zoals Unive, Centraal beheer of Nowgo) en polissen (bijv. Inkomen en Letselschade). Met onze tools lees je uitgebreide info.

Consument Wonen Verkeer Werk Fiscaal Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering
unive-verzekering
ohra-verzekering
Beste service
aegon-verzekering
nationale-nederlanden-verzekering
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering
centraal-beheer-verzekering
ditzo-verzekering

ProvincieFriesland
GemeenteWaadhoeke
Netnummer0517 (+31517)
Aantal inwoners10525
Postcodes8806
BuurtenWest
Plaatsen in de buurtverzekering-tzum, rechtsbijstandverzekering-franeker, polis-nijhuizum, rechtsbijstand-breezanddijk, verzekeringspakket-wolsum en folsgare
rechtsbijstandverzekering-achlum

Rechtsbijstandverzekeringen Achlum vergelijken juni 2024

Dankzij de rechtsbijstandverzekering zonder wachttijd kan men altijd rekenen op juridisch advies en ondersteuning in scenario’s van onenigheid in Friesland. Dat komt van pas in situaties als een geschil met een provider. of Geschillen over zorgtoeslagen. Elk gezinslids is op de polis meeverzekerd. Ook hulp nodig bij rechtsbijstandpolissen in Achlum vergelijken? Door gebruik te maken van de vergelijker zoek jij moeiteloos een goede verzekering. Zo’n polis sluit je niet zomaar even af. We onderscheiden verscheidene verzekeringsmaatschappijen en allerlei modules. Hieronder leggen we een en ander uit. Zie ook https://www.waadhoeke.nl.

Voordelen verzekering rechtsbijstand

 • Bij een geschil hoef je geen enorme kosten te betalen
 • Alle gezinsleden kunnen profiteren
 • Je bepaalt zelf wat wel/niet verzekerd wordt
 • Persoonlijke juridische medewerkers bij conflicten
 • Bezoek ook: SNS polis

Rechtsbijstandverzekering FAQ

Wat is een rechtsbijstandverzekering?

Een rechtsbijstandverzekering biedt juridische medewerking als jij er zelf niet met iemand uit kunt komen. Dat gaat in de vorm van geld of natura.

Heb ik een verzekering voor rechtsbijstand nodig?

Op dat vraagstuk is er geen standaard antwoord. Zit je veel in de auto of wissel je regelmatig van baan? In die situatie kan je maar zo te maken hebben met een claim. Dankzij de modules kan je zelf risico’s afdekken.

Wat kost een verzekering rechtsbijstand?

Een verzekering kan je al vinden vanaf €9,25. Verzekeringen met een ruime dekking kosten zo’n €15,25 per maand. De prijs heeft te maken met gezinssamenstelling, verzekerde bedrag en de soort modules.

Wat is de beste verzekering?

Dat is voor iedereen anders. De verzekeringen zijn onderscheidend op kleine lettertjes, modules, eigen risico en niet te vergeten te premie. Wat precies de beste verzekeraar is wordt bepaald door jouw wensen, en risicogebieden. Met behulp van de vergelijker vergelijk je probleemloos de beste rechtsbijstandverzekering in Achlum.

Benodigde tijd: 6 minuten

De rechtsbijstandverzekering afsluiten

 1. Kies gezinssamenstelling

  Mogelijkheden zijn een 1 persoons dekking of alleen kinderen en geen partner. Een verzekering voor rechtsbijstand is er voor het hele gezin.

 2. Hoe hoog moet de uitkering zijn?

  Dit is het maximum bedrag dat je ontvangt. In de vorm van diensten of geld. Je ontvangt meestal maximaal tussen de €17.500 tot €70.000.

 3. Modules selecteren

  Je kunt kiezen uit dekkingen als Belasting en Verkeer. Alle modules kiezen resulteert in een duurdere verzekering. Schets voor jezelf waar jij meer risico loopt. Een lastige huisbaas? Denk aan de module Wonen.

 4. Aanbieders vergelijken

  In de volgende stap tref je een overzicht met polissen. Vergelijk ze zelf op kosten of reviews voor juridische hulp in Achlum.

 5. Regel je polis online

  Alle opties bekeken? Jij kunt een product van o.a. OHRA, ABN AMRO en Arag gemakkelijk online afsluiten. Betreft het een overstap? Jouw aanstaande verzekeringspartij kan dit vaak in orde maken.

kosten berekenen

Een goede rechtsbijstandverzekering afsluiten via internet

Voorkom verrassingen, en overweeg een verzekering die direct ingaat voor juridische bescherming. Ontdek de beste of goedkoopste polis in de omgeving 8806.

De beste rechtsbijstandverzekeringen van juni 2024 (gemeente Waadhoeke)

 • Unive: Beoordeeld met een 8.0
 • Inshared: Geen overwacht hoge kosten
 • Klaverblad: Geen overwacht hoge kosten
 • Nationale Nederlanden: Gespecialiseerde juristen
 • Aegon: Direct online verzekeren
 • OHRA: Gemakkelijk online afsluiten
 • DAS: Gespecialiseerde juristen
 • HEMA: Team van ervaren juristen
 • Ditzo: Professionele verzekering
 • Lancyr: Verschillende modules
 • Centraal Beheer: Goede beoordeling
 • ABN AMRO: Ruime keuze modules
 • FBTO: Eigen risico van €0,00
 • ARAG: Voor vrijwel elke soort schade

Voor welke modules kan ik gaan?

Direct jouw rechtsbijstand in Achlum verzekeren? De verzekering kun je volledig personaliseren. Dat werkt met handige modules. Aanvullende info vind je hieronder.

 1. Consument
  Hierbinnen valt alles betreffende consument gerelateerde zaken. Denk aan geschillen met betrekking tot bepaalde overeenkomsten of een geschil met de gemeente.
 2. Belasting en vermogen
  Deze module heeft te maken met alles rondom fiscaal recht, vermogens, en financiële boedel. Denk aan een aanvaring m.b.t. vermogensbeheer.
 3. Wonen
  Deze polis via o.a. Centraal beheer of Interpolis gaat over zaken met betrekking tot jouw huis (bijv. in wijken als West, Oost, Zuid, Franeker, Noord, Noordoost, Zuid, West, Franeker Zuidoost, Bouwhoek West, Greidhoek, Tuinbouwgebied, Bouwhoek Noord). Bijvoorbeeld geschillen met de woningstichting of advocaat in Achlum.
 4. Verkeer
  Dit gaat over vervelende omstandigheden met de auto of fiets (verkeersrechtsbijstand). Zoals bijv. medische schade en/of letselschade waar je als scootergebruiker slachtoffer van bent. Je kunt denken aan strafzaken in verband met deelname aan het verkeer.
 5. Mediation / echtscheiding
  Ook wel gezinsrechtsbijstand. Meestal gebruikt bij een echtscheiding. Scheidingskosten kunnen flink oplopen. Door deze dekking heb je hiervoor meer zekerheden.

‘Ook handig bij problemen rondom een aankoop’

T. van de Berg, Achlum (juni 2024)