Rechtsbijstand verzekeringen vergelijken?

Postcode Huisnummer

Rechtsbijstandverzekering Kerkenveld

Een probleem met collega’s, in de buurt, of met een winkel? Ook jij kan ermee te maken krijgen. Een juridische adviseur kan in de papieren lopen. Door een rechtsbijstandverzekering in Kerkenveld wordt er altijd naar je geluisterd. Een rechtsbijstandverzekering “is een verzekering die u beschermt wanneer u rechtshulp nodig heeft tijdens een conflict”. Om je hierbij een beeld te geven:

 • letselschade n.a.veen ongeluk
 • Aanvaringen over de belasting
 • Aanvaringen met overheidsinstanties
Via internet een verzekering rechtsbijstand afsluiten? Je kunt kiezen voor diverse maatschappijen (o.a. Nationale Nederlanden, Ditzo of ANWB) en pakketten (zoals Fiscaal recht of Echtscheiding). Met onze tools kan jij alle details vinden.

Consument Wonen Verkeer Werk Fiscaal Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering
unive-verzekering
ohra-verzekering
Beste service
aegon-verzekering
nationale-nederlanden-verzekering
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering
centraal-beheer-verzekering
ditzo-verzekering

ProvincieDrenthe
GemeenteDe Wolden
(Net) nummer0528 (+31528)
Bewoners23722
Postcodegebied7926
BuurtenZuidwolde
Plaatsen in de buurtverzekering-veeningen, rechtsbijstandverzekering-de-wijk, polis-zuidwolde, rechtsbijstand-noordscheschut, verzekeringspakket-nieuwlande en geesbrug
rechtsbijstandverzekering-kerkenveld

Rechtsbijstandverzekeringen Kerkenveld vergelijken maart 2024

Met de rechtsbijstandverzekering zonder wachttijd heb je de zekerheid van juridische hulp en advies in het geval van een conflict in Drenthe. Dit biedt uitkomst tijdens voorvallen als een online aankoop die niet wordt bezorgd. of Een meningsverschil met de glazenwasser. Elk gezinslids is op de polis meeverzekerd. Ook hulp nodig bij rechtsbijstandpolissen in Kerkenveld vergelijken? Dankzij de vergelijk tool zoek jij gemakkelijk een betaalbare polis. Dit type verzekering lijkt best ingewikkeld. We onderscheiden verscheidene assuradeurs en modules. Onderstaand zijn verdere details te vinden. Raadpleeg ook eens https://www.dewolden.nl.

Belangrijke voordelen van de verzekering rechtsbijstand

 • Je voorkomt hoge juridische kosten
 • Ook de kinderen meeverzekeren
 • Je bepaalt zelf wat wel/niet verzekerd wordt
 • Snel juridisch advies bij problemen
 • Bekijk ook: EAG Assuradeuren pakket

Veelgestelde vragen over de rechtsbijstandverzekering

Wat is een rechtsbijstandverzekering?

Een rechtsbijstandverzekering biedt juridische medewerking ten tijde van problemen. Dat gaat in de vorm van proces ondersteuning of geld.

Heb ik een rechtsbijstandverzekering nodig?

Op dat vraagstuk bieden wij geen standaard antwoord. Zit je veel in de auto of werk je regelmatig voor een andere baas? Op basis van die info is er altijd risico op een geschil. Via de modules kan je zelf risico’s afdekken.

Wat is de prijs van een verzekering rechtsbijstand?

Een verzekering kan je al vinden vanaf €8,25. Verzekeringen met een ruime dekking kosten zo’n €13,25 p/maand. De assurantiepremie heeft te maken met grootte van het gezin, het afgedekte bedrag, en de soort modules.

Welke verzekering is de beste?

Dat hangt er nogal vanaf. De polissen verschillen op contractvoorwaarden, type dekking, hoogte eigen bijdrage, en niet te vergeten te premie. Welke verzekeraar de beste is, selecteer je aan de hand van jouw wensen, en financiële situatie. Via onze vergelijk-module tref je gemakkelijk de beste rechtsbijstandverzekering in Kerkenveld.

Benodigde tijd: 6 minuten

De rechtsbijstandverzekering afsluiten

 1. Kies type huishouden

  Een keuze is alleen, of een partner met kinderen. Een verzekering voor rechtsbijstand sluit je af voor het hele gezin.

 2. Hoe hoog moet de uitkering zijn?

  Dit keert de verzekeraar maximaal uit (per jaar). In de vorm van diensten of geld. Dit ligt doorgaans tussen de €27.500 tot €65.000.

 3. Bepaal modules

  We onderscheiden bijv. Belasting of Wonen. Veel modules aanzetten betekent een hogere premie. Denk je in op welke fronten de nood het hoogste is. Koop je vaak online? Overweeg dan de module Consument.

 4. Online vergelijken

  Hierna vind je een ranglijst met aanbieders. Rangschik op premie of waardering voor juridische hulp in Kerkenveld.

 5. Regel de overstap

  Een geschikte optie?Je kan producten van maatschappijen als Klaverblad, FBTO of Nowgo gemakkelijk online afsluiten. Ga je overstappen? De aanstaande verzekeraar kan daarbij helpen.

kosten berekenen

Een gewoon goede rechtsbijstandverzekering online afsluiten

Kom niet voor verrassingen te staan, en ga voor een verzekering die direct ingaat voor hulp & advies van juridische aard. Ontdek de beste en/of de goedkoopste verzekering in de omgeving 7926.

De beste rechtsbijstandverzekeringen van maart 2024 (gemeente De Wolden)

 • Unive: Zelf je dekkingen kiezen
 • Inshared: We All Benefit
 • Klaverblad: Zaken snel opgepakt
 • Nationale Nederlanden: Geen overwacht hoge kosten
 • Aegon: Eenvoudig samenstellen
 • OHRA: Specialisten van DAS
 • DAS: Zelf samentstellen
 • HEMA: Ruime dekking
 • Ditzo: Goede beoordeling
 • Lancyr: Zelf samentstellen
 • Centraal Beheer: De beste juristen op uw zaak
 • ABN AMRO: Zelf je dekkingen kiezen
 • FBTO: Zelf samentstellen
 • ARAG: Goede beoordeling

Uit hoeveel modules bestaat de polis?

Direct jouw rechtsbijstand in Kerkenveld verzekeren? De verzekering is erg flexibel qua mogelijkheden. Dat werkt met verschillende modules. Additionele specificaties vind je hieronder.

 1. Consument
  Hiermee bedoelen we alles wat gaat over aankopen e.d. Als o.a. een conflict over ruzie met de buren of een geschil met een provider.
 2. Belasting & vermogen
  Deze dekking heeft te maken met zaken als fiscaal recht, jouw vermogen, en aandelen. Bijvoorbeeld een aanvaring over beleggingsadvies.
 3. Wonen
  Deze keuze via o.a. Ditzo en Zekur is relevant tijdens gebeurtenissen ten aanzien van jouw woning (bijv. in buurt zoals Zuidwolde, Alteveer, Kerkenveld, Drogteropslagen, Linde, Fort, Veeningen, Echten, Ruinen, Eursinge, Ansen, Ruinerwold, Koekange, De Wijk). Denk aan een meningsverschil rondom jouw koopwoning of advocaat in Kerkenveld.
 4. Verkeer
  Hiermee doelen we op vervelende omstandigheden met de auto of fiets (verkeersrechtsbijstand). Zoals bijv. (letsel)schade of medische schade waar je als verkeersdeelnemer schuldig aan bent. Een typisch voorbeeld is dat iemand jou aansprakelijk stelt voor een ongeluk.
 5. Mediation (echtscheiding)
  Ook wel Persoon & Familie of gezinsrechtsbijstand en wordt vaak ingezet bij scheiding. De kosten van zo’n scheiding kunnen aardig in papieren lopen. Aan de hand van deze dekking worden deze kosten (deels) vergoed.

‘Voor slechts een paar euro per maand was ik klaar’

X. Postma, Kerkenveld (maart 2024)