Rechtsbijstand verzekeringen vergelijken?

Postcode Huisnummer

Rechtsbijstandverzekering Urk

Een botsing op het werk, in de buurt, of in het verkeer? Soms kun jij er niks aan doen. Juridische ondersteuning kan erg duur zijn. Door middel van een rechtsbijstandverzekering in Urk pak je dat issue aan. Een rechtsbijstandverzekering “biedt direct juridische hulp tegen een lage premie”. Denk aan situaties als:

 • een aankoop die niet voldoet aan verwachtingen
 • Geschillen beleggingsadvies
 • Een meningsverschil over geleden schade
Zelfstandig de verzekering rechtsbijstand afsluiten? Je kunt kiezen voor diverse partijen (o.a. Aegon, HEMA en Promovendum) en modules (o.a. Vermogen en Letselschade). Via onze specialisten vind je alle informatie.

Consument Wonen Verkeer Werk Fiscaal Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering
unive-verzekering
ohra-verzekering
Beste service
aegon-verzekering
nationale-nederlanden-verzekering
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering
centraal-beheer-verzekering
ditzo-verzekering
verzekeruzelf-nl-verzekering

ProvincieFlevoland
GemeenteUrk
Netnummer0527 (+31527)
Inwoners19987
Postcodegebied8320
BuurtschappenUrk
Plaatsen in de buurtverzekering-Noordenveld, rechtsbijstandverzekering-Noord-Beveland, polis-Nissewaard, verzekeringspakket-Nijmegen, Rechtsbijstand Nijkerk en verzekeraar-Nieuwkoop
rechtsbijstandverzekering-urk

Rechtsbijstandverzekeringen Urk vergelijken december 2022

Middels een rechtsbijstandverzekering zonder wachttijd mag jij aanspraak maken op juridisch advies en ondersteuning tijdens taferelen zoals onenigheid in Flevoland. Dat komt van pas in situaties als geschillen ontstaan bij aankoop of verkoop van je auto en Conflicten over erfenissen. Alle gezinsleden zijn meeverzekerd. Nu gelijk de speciale rechtsbijstandpolissen in Urk vergelijken? Middels de vergelijk tool vind jij direct een betaalbare rechtsbijstandverzekering. Een dergelijke verzekering is niet heel eenvoudig. We zien verschillende verzekeringsmaatschappijen en dan zijn er nog allerlei modules. Onderstaand kan je er alles over lezen. Zie ook https://www.urk.nl.

Voordelen verzekering rechtsbijstand

 • Je komt niet in financiële problemen bij een conflict
 • Hele gezin is meeverzekerd
 • Je kiest zelf je modules
 • Persoonlijke juridische medewerkers bij conflicten
 • Bezoek ook: DAK dekking

Wat je moet weten over de rechtsbijstandverzekering

Wat is een rechtsbijstandverzekering?

Een rechtsbijstandverzekering biedt juridische medewerking in het geval van een conflict. Ze bieden je onder andere financiële middelen of advies.

Heb ik zo’n verzekering nodig?

Op deze vraag is er geen standaard antwoord. Zit je veel in de auto of heb je te maken met onzeker werk? In zo’n setting kan er maar zo een conflict ontstaan. Via de modules kies je zelf wat je wel/niet verzekert.

Wat kost een verzekering rechtsbijstand?

Een polis kan je al vinden vanaf €9. Dit loopt op tot circa €12,5 (maandelijks). De maandelijkse premie wordt bepaald door gezinssituatie, het max. te verzekeren bedrag, en gekozen modules.

Welke verzekering is de beste?

Dat verschilt per situatie. De polissen verschillen op voorwaarden, soorten dekking, hoogte eigen risico, en de hoogte van de uitkering. Wat de beste polis is, wordt bepaald door jouw wensen, en financiële situatie. Via de vergelijkingstool vind je gemakkelijk de beste rechtsbijstandverzekering in Urk.

Benodigde tijd: 6 minuten.

De rechtsbijstandverzekering afsluiten

 1. Kies type huishouden

  Dat kan zijn alleenstaand, of een partner zonder kinderen. Jouw verzekering voor rechtsbijstand geldt voor het hele gezin.

 2. Bepaal het uit te keren bedrag

  Het betreft het bedrag dat de verzekeraar maximaal uitbetaalt. Dat kan gaan om advies of geld. Dit ligt doorgaans tussen de €22.500 tot €90.000.

 3. Kies modules

  We onderscheiden dekkingen als Vermogen en Wonen. Veel modules aanzetten draait uit op een hogere maandpremie. Schat in op welke aspecten het risico hoog is. Verhuis je met regelmaat? De module Wonen kan handig zijn.

 4. Aanbieders vergelijken

  Gelukt? Dan volgt een lijst met mogelijkheden. Vergelijk ze zelf op prijs of reviews voor juridische hulp in Urk.

 5. Regel de overstap

  Een geschikte optie?Je kunt de polis van bijvoorbeeld Unive, Ditzo en DAS snel online afsluiten. Ga je overstappen? Jouw aanstaande assuradeur helpt hierbij.

kosten berekenen

Een goede rechtsbijstandverzekering vinden en afsluiten

Vermijd hoge juridische kosten, en bekijk de mogelijkheden voor een verzekering die direct ingaat voor juridische hulp en advies. Raadpleeg de beste of juist de goedkoopste verzekeringen in regio 8320, 8321, 8322.

De beste rechtsbijstandverzekeringen van december 2022 (gemeente Urk)

 • Unive: Ruime dekking
 • Inshared: Eenvoudig samenstellen
 • Klaverblad: Geen overwacht hoge kosten
 • Nationale Nederlanden: Onbeperkt advies bij beginnend conflict
 • Aegon: Online schade melden
 • OHRA: Verschillende modules
 • DAS: Ruime dekking
 • HEMA: Team van ervaren juristen
 • Ditzo: Vanaf €7,49 per maand
 • Lancyr: Ruime keuze modules
 • Centraal Beheer: Geen overwacht hoge kosten
 • ABN AMRO: Online schade melden
 • FBTO: Team van ervaren juristen
 • ARAG: Professionele verzekering

Welke modules worden aangeboden?

Meteen jouw rechtsbijstand in Urk verzekeren? Deze polis is erg flexibel qua mogelijkheden. Dat werkt met verschillende modules. Meer info kan je hieronder lezen.

 1. Consument
  Hiermee bedoelen we alles wat gaat over je positie als consument. Neem nou vervelende gebeurtenissen inzake vermeende schade of onenigheid met de energieleverancier.
 2. Vermogen en Belasting
  Deze optie heeft betrekking op voorvallen als met name fiscaal recht, vermogens, en aandelen. Onder andere een conflict m.b.t. belastingaanslagen.
 3. Wonen
  Deze keuze via bijv OHRA of Reaal gaat over zaken met betrekking tot appartementen (bijv. in buurt zoals Urk). Denk aan een conflict rondom jouw koopwoning of advocaat in Urk.
 4. Verkeer
  Betreft zaken die spelen in het verkeer (verkeersrechtsbijstand). Neem nou letselschade en/of medische schade waar jij als autobestuurder schuldig aan bent. Een typisch voorbeeld is een gestolen voertuig.
 5. Mediation (echtscheiding)
  Noemen we soms ook gezinsrechtsbijstand. Vaak toegepast bij een scheiding. De kosten van zo’n scheiding kunnen flink oplopen. Middels deze dekking heb je hiervoor meer zekerheden.

‘Binnen 5 minuten had ik de polis online afgesloten’

Z. Groen, Urk (december 2022)