Rechtsbijstand verzekeringen vergelijken?

Postcode Huisnummer

Rechtsbijstandverzekering Burdaard

Een probleem met collega’s, met de buren, of met de belastingdienst? Het is iets dat dagelijks gebeurd. Juridische hulp is soms financieel niet mogelijk. Via de rechtsbijstandverzekering in Burdaard heb jij meer mogelijkheden. De rechtsbijstandverzekering “is een verzekering die u beschermt wanneer u rechtshulp nodig heeft tijdens een conflict”. Je kunt dan denken aan:

 • problemen met de annulering van vakanties
 • Problemen met de energieleverancier
 • Een meningsverschil over geleverde diensten
Via internet een verzekering rechtsbijstand afsluiten? Er zijn aanbiedingen beschikbaar bij aanbieders (denk aan Inshared, FBTO en Zekur) en voorwaarden (onder andere Belasting en Mediation). Via deze site kan jij alle details vinden.

Consument Wonen Verkeer Werk Fiscaal Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering
unive-verzekering
ohra-verzekering
Beste service
aegon-verzekering
nationale-nederlanden-verzekering
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering
centraal-beheer-verzekering
ditzo-verzekering

ProvincieFriesland
GemeenteFerwerderadiel
Netnummer0519 (+31519)
Aantal inwoners8701
Postcodegebied9111
BuurtenBouwstreek
Naburige plaatsenverzekering-broeksterwald, rechtsbijstandverzekering-jannum, polis-sibrandahus, rechtsbijstand-wytgaard, verzekeringspakket-rinsumageast en damwald
rechtsbijstandverzekering-burdaard

Rechtsbijstandverzekeringen Burdaard vergelijken juni 2024

D.m.v. een rechtsbijstandverzekering zonder wachttijd mag jij aanspraak maken op juridische specialisten en advocaten rondom omstandigheden van ruzies en problemen in Friesland. Iets onmisbaars tijdens voorvallen als strafzaken in het verkeer of Geschillen rondom jouw koopwoning. Ieder familielid is gedekt binnen de polis. Wil jij de beschikbare rechtsbijstandpolissen in Burdaard vergelijken? Aan de hand van de vergelijk tool speur jij moeiteloos de gewenste verzekeringscontract. Rechtsbijstand is best complex. We onderscheiden uiteenlopende verzekering aanbieders plus modules. Op onze site kun jij daarover meer lezen. Voor info over de gemeente zie ook https://www.ferwerderadiel.nl.

Voordelen verzekering rechtsbijstand

 • Geen onverwacht hoge kosten bij een conflict
 • Uitgebreide dekking voor volwassenen en kinderen
 • Ruime keuze uit relevante modules
 • Direct antwoord op juridische vragen
 • Ook interessant: Europeesche afsluiten

Top 4 vragen m.b.t.de rechtsbijstandverzekering

Wat is een rechtsbijstandverzekering?

Een rechtsbijstandverzekering zorgt voor juridische medewerking in het geval van een conflict. Ze bieden je onder andere hulpverlening of in de vorm van geld.

Is zo’n verzekering noodzakelijk?

Hierop bieden wij geen algemeen advies. Reis je veel of heb je te maken met onzeker werk? Dan kan je maar zo te maken hebben met een claim. Dankzij de modules kan je zelf risico’s afdekken.

Welke kosten zijn verbonden aan de verzekering rechtsbijstand?

Een verzekering begint met prijzen van €11,25. Duurdere polissen zitten rond de €13,5 per maand. Het tarief wordt bepaald door type gezin, verzekerde bedrag en gekozen modules.

Hoe vind ik de beste verzekering?

Dat is lastig te zeggen. De contracten variëren op vergoedingen, soorten dekking, eigen risico en de premie. Wat het beste aanbod is, selecteer je aan de hand van jullie eigen draagvlak, budget en situatie. Geholpen door de tool vind jij gemakkelijk de beste rechtsbijstandverzekering in Burdaard.

Benodigde tijd: 6 minuten

De rechtsbijstandverzekering afsluiten

 1. Definieer type gezin

  Mogelijkheden zijn alleenstaand, of gezinnen met (en zonder) kids. Zo’n verzekering voor rechtsbijstand is er voor het hele gezin.

 2. Bepaal het uit te keren bedrag

  Oftewel: wat gaat de verzekeraar maximaal p/jaar betalen. In natura of in geld. Dit schommelt tussen de €7.500 tot €80.000.

 3. Modules selecteren

  We hebben het over o.a. Consument en Echtscheiding. Alle modules kiezen heeft als gevolg een duurder tarief. Schets voor jezelf op welke fronten het risico hoog is. Een lastige huisbaas? Denk aan de module Wonen.

 4. Aanbieders vergelijken

  Hierna vind je een lijst met aanbieders. Orden ze op premie of waardering voor juridische hulp in Burdaard.

 5. Online afsluiten

  Alle opties bekeken? Alle huishoudens kunnen de diensten van Klaverblad, Lancyr en ING snel online afsluiten. Heb je al een polis en stap je over? De aanstaande aanbieder kan daarbij helpen.

kosten berekenen

Vind een goede rechtsbijstandverzekering en sluit online af

Voorkom verrassingen, en ga voor een verzekering die direct ingaat voor juridische bijstand. Raadpleeg de beste of juist de goedkoopste verzekering in de omgeving 9111, 9112.

De beste rechtsbijstandverzekeringen van juni 2024 (gemeente Ferwerderadiel)

 • Unive: Vanaf €3,38 per maand
 • Inshared: Zaken snel opgepakt
 • Klaverblad: Beoordeeld met een 8,2
 • Nationale Nederlanden: Eenvoudig samenstellen
 • Aegon: Zelf samentstellen
 • OHRA: De beste juristen op uw zaak
 • DAS: Gemakkelijk online afsluiten
 • HEMA: Zelf samentstellen
 • Ditzo: Zelf je dekkingen kiezen
 • Lancyr: Ruime keuze modules
 • Centraal Beheer: Direct online verzekeren
 • ABN AMRO: De beste juristen op uw zaak
 • FBTO: Eenvoudig samenstellen
 • ARAG: Hoge klantwaardering

Welke modules worden aangeboden?

Meteen jouw rechtsbijstand in Burdaard verzekeren? Deze polis is 100% zelf samen te stellen. Dat gaat aan de hand van verschillende modules. Hoe dat werkt kan je hieronder lezen.

 1. Consument
  Hier regelen ze alle omtrent aankopen e.d. Neem nou geschillen met betrekking tot vermeende schade of een online aankoop die niet wordt bezorgd.
 2. Belasting & vermogen
  Deze dekking verleent bijstand bij alles rondom fiscaal recht, vermogens, en ander waardevol bezit. Bijvoorbeeld een aanvaring over vermogensbeheer.
 3. Wonen
  Deze module via Lancyr en Nowgo speelt bij geschillen met betrekking tot je woning (bijv. in een wijk als Bouwstreek, Zuidwest, Wijk 02). Bijvoorbeeld een meningsverschil bij de aankoop van een huis of advocaat in Burdaard.
 4. Verkeer
  We hebben het over vervelende omstandigheden op openbare wegen (verkeersrechtsbijstand). Als o.a. medische schade en/of letselschade waar jij met de elektrische fiets betrokken bij bent. Zo’n situatie kan zijn een tegenpartij die schade op jou verhaald.
 5. Mediation (echtscheiding)
  Noemen we soms ook gezinsrechtsbijstand. Vaak toegepast bij een scheiding. Scheidingskosten vallen in de praktijk vaak hoog uit. Via deze mogelijkheid heb jij recht op persoonlijke begeleiding.

‘Er is veel keuze, maar de vergelijker helpt hier goed bij’

Y. Schouten, Burdaard (juni 2024)