Rechtsbijstand verzekeringen vergelijken?

Postcode Huisnummer

Rechtsbijstandverzekering Waddinxveen

Een aanvaring op kantoor, met de buren, of met de auto? Het kan iedereen overkomen. Een juridische adviseur is soms financieel niet mogelijk. Door gebruik te maken van zo’n rechtsbijstandverzekering in Waddinxveen beperk je het risico. Een rechtsbijstandverzekering “dekt de kosten van een juridisch proces / geschil”. Je kunt terecht komen in omstandigheden als:

 • ruzie over productgarantie
 • Geschillen na een ongeluk in het verkeer
 • Problemen met je partner
Zelfstandig de verzekering rechtsbijstand afsluiten? Er zijn aanbiedingen beschikbaar bij maatschappijen (onder andere OHRA, FBTO en Nowgo) en voorwaarden (zoals Belasting of Letselschade). Dankzij onze adviseurs kan jij alle details vinden.

Consument Wonen Verkeer Werk Fiscaal Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering
unive-verzekering
ohra-verzekering
Beste service
aegon-verzekering
nationale-nederlanden-verzekering
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering
centraal-beheer-verzekering
ditzo-verzekering
verzekeruzelf-nl-verzekering

ProvincieZuid-Holland
GemeenteWaddinxveen
(Net) nummer0182 (+31182)
Bewoners26072
Postcodegebieden2740
WijkenWijk
Plaatsen in de regioverzekering-Voerendaal, rechtsbijstandverzekering-Vlissingen, polis-Vlieland, verzekeringspakket-Vlaardingen, Rechtsbijstand Vianen en verzekeraar-Venray
rechtsbijstandverzekering-waddinxveen

Rechtsbijstandverzekeringen Waddinxveen vergelijken december 2022

Met een rechtsbijstandverzekering zonder wachttijd geniet jij maximale juridische bijstand & bescherming in het geval van conflicten in Zuid-Holland. Dit biedt uitkomst ten tijde van een conflict over jouw vaarbewijs of Geschillen rondom jouw huurwoning. De modules zijn af te sluiten voor het hele gezin. Ook hulp nodig bij rechtsbijstandpolissen in Waddinxveen vergelijken? Aan de hand van de zoekmachine check je moeiteloos de gewenste verzekering voor rechtsbijstand. Zo’n polis is best complex. Er zijn meerdere assuradeurs en opties. Verderop leggen we een en ander uit. Zie ook https://www.waddinxveen.nl.

Waarom een verzekering voor rechtsbijstand afsluiten

 • Je bent verzekerd voor potentiële hoge juridische kosten
 • Alle gezinsleden kunnen profiteren
 • Ruime keuze uit relevante modules
 • Goede ondersteuning bij juridische geschillen
 • Ga door naar HEMA polis

Veelgestelde vragen over de rechtsbijstandverzekering

Wat is een rechtsbijstandverzekering?

Een rechtsbijstandverzekering is er voor rechtshulp in situatie van persoonlijke geschillen. Je kunt rekenen op o.a. rechtshulp, maar kan ook d.m.v. geld.

Heb ik een rechtsbijstandverzekering nodig?

Op deze vraag hebben we geen eenduidig antwoord. Koop je veel online of heb je te maken met onzeker werk? In dat geval is een conflict natuurlijk niet uitgesloten. Dankzij de modules stel je zelf een pakket samen.

Welke tarieven kent deze verzekering rechtsbijstand?

Een rechtsbijstandverzekering begint met prijzen van €11,5. Dit loopt op tot circa €13,5 p/maand. Het tarief is afhankelijk van type gezin, het totaalbedrag, en gekozen modules.

Hoe bepaal je de beste verzekering?

Dat verschilt per situatie. De contracten lopen uiteen op contractvoorwaarden, type dekking, eigen risico en de hoogte van de uitkering. Welke verzekeraar de beste is, moet worden bepaald door jullie eigen draagvlak, budget en situatie. Via de vergelijker zoek je moeiteloos de beste rechtsbijstandverzekering in Waddinxveen.

Benodigde tijd: 6 minuten.

De rechtsbijstandverzekering afsluiten

 1. Kies type huishouden

  Dat kan zijn alleenstaand, of samenwonend met kinderen. Een verzekering voor rechtsbijstand geldt voor het hele gezin.

 2. Hoeveel dekking wil je ontvangen?

  Het betreft het bedrag dat de verzekeraar maximaal uitbetaalt. In natura of in geld. Dit schommelt tussen de €27.500 tot €80.000.

 3. Kies modules

  Je kunt kiezen uit thema’s zoals Werk en Mediation. Alle modules kiezen betekent een duurder tarief. Schets voor jezelf op welke aspecten het risico hoog is. Verhuis je met regelmaat? De module Wonen kan handig zijn.

 4. Vergelijk verzekeraars

  Je wordt nu doorgestuurd naar een tabel met polissen. Sorteer op kosten of reviews voor juridische hulp in Waddinxveen.

 5. Regel je polis online

  Alle opties bekeken? Alle huishoudens kunnen de diensten van Nationale Nederlanden, FBTO of ANWB direct online afsluiten. Is er sprake van overstappen? De gekozen verzekeraar kan dit vaak in orde maken.

kosten berekenen

Een gewoon goede rechtsbijstandverzekering online afsluiten

Kom niet voor verrassingen te staan, en neem een verzekering die direct ingaat voor juridische bescherming. Bekijk de beste of goedkoopste in jouw regio 2740, 2741, 2742, 2743.

De beste rechtsbijstandverzekeringen van december 2022 (gemeente Waddinxveen)

 • Unive: Goede beoordeling
 • Inshared: Zaken snel opgepakt
 • Klaverblad: Direct online verzekeren
 • Nationale Nederlanden: Direct online verzekeren
 • Aegon: 240 juristen staan klaar
 • OHRA: Vrije keuze advocaat
 • DAS: 600+ deskundige juristen
 • HEMA: Voor grote en kleine geschillen
 • Ditzo: Verschillende modules
 • Lancyr: 24/7 advies van experts
 • Centraal Beheer: Zelf je dekkingen kiezen
 • ABN AMRO: Professionele verzekering
 • FBTO: Er is geen eigen risico
 • ARAG: Voor grote en kleine geschillen

Uit welke modules kan ik kiezen?

Direct jouw rechtsbijstand in Waddinxveen verzekeren? Dit product kan je naar eigen inzicht samenstellen. Dit doe je met speciale modules. Meer info kan je hieronder lezen.

 1. Consument
  Hiermee bedoelen we alles wat gaat over je positie als consument. Zoals bijv. geschillen met betrekking tot bepaalde overeenkomsten of een conflict met een webwinkel.
 2. Vermogen en Belasting
  Deze optie heeft betrekking op alles rondom fiscale rechten, je vermogen, en andere bezittingen. Neem nou geschillen over jouw 2e woning.
 3. Wonen
  Deze optie bij o.a. Aegon of Allianz is relevant tijdens gebeurtenissen rondom appartementen (bijv. in een wijk zoals Wijk 01, Wijk 02, Wijk 03, Wijk 04). Denk aan geschillen rondom jouw huurwoning of advocaat in Waddinxveen.
 4. Verkeer
  Dit gaat over alles wat er gebeurt tijdens deelname aan verkeer (verkeersrechtsbijstand). Als o.a. letselschade en medische schade waar jij als bestuurder schuldig aan bent. Je moet dan denken aan strafzaken in het verkeer.
 5. Mediation / echtscheiding
  Ook bekend als gezinsrechtsbijstand. Relevant in het geval van een scheiding. Scheidingskosten vallen vaak niet mee. Middels deze mogelijkheid heb jij recht op persoonlijke begeleiding.

‘Ook handig bij problemen rondom een aankoop’

B. Jacobs, Waddinxveen (december 2022)