Rechtsbijstand verzekeringen vergelijken?

Postcode Huisnummer

Rechtsbijstandverzekering Gennep

Een probleem op kantoor, met familie, of met een winkel? Soms kun jij er niks aan doen. Juridische hulp is soms financieel niet mogelijk. Via zo’n rechtsbijstandverzekering in Gennep pak je dat issue aan. De rechtsbijstandverzekering “is een verzekering die hulp biedt bij juridische conflicten”. Je kunt dan denken aan:

 • een kapot product met garantie
 • Conflicten in het verkeer
 • Een meningsverschil over een contract
Via internet een verzekering rechtsbijstand afsluiten? Er is aanbod van meerdere aanbieders (als Aegon, FBTO en Reaal) en polissen (als Vermogen of Verkeer). Via onze specialisten kun je snel een vergelijking maken.

Consument Wonen Verkeer Werk Fiscaal Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering
unive-verzekering
ohra-verzekering
Beste service
aegon-verzekering
nationale-nederlanden-verzekering
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering
centraal-beheer-verzekering
ditzo-verzekering

ProvincieLimburg
GemeenteGennep
(Regio) nummer0485 (+31485)
Bewoners17085
Postcodegebied6590
BuurtschappenMilsbeek
Plaatsen in de buurtverzekering-Eersel, rechtsbijstandverzekering-Eemsmond, polis-Eemnes, verzekeringspakket-Ede, Rechtsbijstand Edam-Volendam en verzekeraar-Echt-Susteren
rechtsbijstandverzekering-gennep

Rechtsbijstandverzekeringen Gennep vergelijken juni 2024

Door de rechtsbijstandverzekering zonder wachttijd geniet jij maximale juridische medewerking in het geval van moeilijkheden in Limburg. Dat komt van pas tijdens voorvallen als een conflict over jouw vaarbewijs en Geschillen aangaande alimentatie. Elk gezinslids is op de polis meeverzekerd. Wil je ook de beste rechtsbijstandpolissen in Gennep vergelijken? Door gebruik te maken van de zoekmachine speur je eenvoudig een goedkope verzekeringscontract. Een dergelijke verzekering sluit je niet zomaar even af. We onderscheiden verschillende assuradeurs en modules. Op onze site vind je verdere informatie. Ook de gemeente biedt hierover informatie: https://www.gennep.nl.

Voordelen verzekering rechtsbijstand

 • Geen onverwacht hoge kosten bij een conflict
 • Ook de kinderen meeverzekeren
 • Naar eigen inzicht samenstellen
 • Persoonlijke juridische medewerkers bij conflicten
 • Bezoek ook: Lancyr polis

Veelgestelde vragen over de rechtsbijstandverzekering

Wat is een rechtsbijstandverzekering?

Een rechtsbijstandverzekering biedt juridische medewerking ten tijde van problemen. Je kunt rekenen op o.a. rechtstreeks advies of financiële middelen.

Is zo’n verzekering noodzakelijk?

Op deze vraag mist een echt algemeen advies. Koop je veel online of werk je regelmatig voor een andere baas? In die situatie is er altijd risico op een geschil. Aan de hand van de modules stel je zelf een pakket samen.

Welke tarieven kent deze verzekering rechtsbijstand?

Een rechtsbijstandverzekering begint met prijzen van €9,75. Verzekeringen met een ruime dekking kosten zo’n €14,25 p/maand. De premie heeft te maken met gezinsgrootte, het verzekerde bedrag, en actieve modules.

Welke verzekering is de beste?

Dat is lastig te zeggen. De contracten variëren op polisvoorwaarden, soorten dekking, het eigen risico, en natuurlijk de kosten. Wat het beste aanbod is, wordt bepaald door jouw behoeften, en privésituatie. Geholpen door de vergelijkingstool zoek je eenvoudig de beste rechtsbijstandverzekering in Gennep.

Benodigde tijd: 6 minuten

De rechtsbijstandverzekering afsluiten

 1. Kies type huishouden

  Een keuze is zelfstandig wonend, of samenwonend met kinderen. Zo’n verzekering voor rechtsbijstand sluit je af voor het hele gezin.

 2. Hoeveel dekking wil je ontvangen?

  Dit keert de verzekeraar maximaal uit (per jaar). Dat kan gaan om advies of geld. Dit ligt doorgaans tussen de €20.000 tot €70.000.

 3. Modules selecteren

  We onderscheiden thema’s zoals Consument en Medisch. Veel modules nemen heeft als gevolg een duurder tarief. Denk je in op welke fronten jij meer risico loopt. Een lastige huisbaas? Denk aan de module Wonen.

 4. Aanbieders vergelijken

  Je wordt nu doorgestuurd naar een overzicht met verzekeringen. Sorteer op premie of gemiddelde beoordeling voor juridische hulp in Gennep.

 5. Online afsluiten

  Iets gevonden? Je kunt de polis van bijvoorbeeld Aegon, HEMA of Interpolis eenvoudig online afsluiten. Betreft het een overstap? De nieuwe verzekeringspartij helpt hierbij.

kosten berekenen

Een goede rechtsbijstandverzekering afsluiten via internet

Kom niet voor verrassingen te staan, en ga voor een verzekering die direct ingaat voor juridische hulp en advies. Bekijk de beste of voordeligste in jouw regio 6590, 6591.

De beste rechtsbijstandverzekeringen van juni 2024 (gemeente Gennep)

 • Unive: Team van ervaren juristen
 • Inshared: Zelf samentstellen
 • Klaverblad: Geen poespas
 • Nationale Nederlanden: Ruime keuze modules
 • Aegon: 24/7 advies van experts
 • OHRA: Voor vrijwel elke soort schade
 • DAS: Altijd rechtshulp On Demand
 • HEMA: Zelf samentstellen
 • Ditzo: Professionele verzekering
 • Lancyr: Direct online verzekeren
 • Centraal Beheer: Geen overwacht hoge kosten
 • ABN AMRO: Gemakkelijk online afsluiten
 • FBTO: Ruime dekking
 • ARAG: Juristen met expertise

Voor welke modules kan ik gaan?

Wil je jouw rechtsbijstand in Gennep verzekeren? Deze polis is 100% zelf samen te stellen. Dit doe je met handige modules. Meer info vind je hieronder.

 1. Consument
  Hier regelen ze alle omtrent de rechten van consumenten. Bijvoorbeeld problematische situatie aangaande vermeende schade of een geschil met een provider.
 2. Belasting en vermogen
  Deze polis heeft betrekking op zaken als fiscale rechten, vermogen, en extra eigendommen. Zoals bijv. geschillen m.b.t. belastingaanslagen.
 3. Wonen
  Deze keuze via o.a. Lancyr of Promovendum speelt bij geschillen betreffende jouw huis (bijv. in buurt zoals Milsbeek, Ottersum, Ven-Zelderheide, Gennep, Heijen). Denk hier aan geschillen bij de aankoop van een huis of advocaat in Gennep.
 4. Verkeer
  We hebben het over gebeurtenissen met de auto of fiets (verkeersrechtsbijstand). Neem nou medische schade en letselschade waar jij met de elektrische fiets slachtoffer van bent. Je kunt denken aan strafzaken in het verkeer.
 5. Echtscheiding en Mediation
  Noemen we soms ook gezinsrechtsbijstand. Vaak toegepast bij een scheiding. Dergelijke kosten vallen vaak niet mee. Door deze polis heb je hiervoor meer zekerheden.

‘Een geschil om mijn werk was zo verholpen’

Mevr. van de Wal, Gennep (juni 2024)


Alle plaatsen in deze gemeente