Rechtsbijstand verzekeringen vergelijken?

Postcode Huisnummer

Rechtsbijstandverzekering Eersel

Een probleem op kantoor, met familie, of met een winkel? Ook jij kan ermee te maken krijgen. Een juridische adviseur is soms financieel niet mogelijk. Via de rechtsbijstandverzekering in Eersel heb jij meer mogelijkheden. De rechtsbijstandverzekering “is een verzekering die u beschermt wanneer u rechtshulp nodig heeft tijdens een conflict”. Je kunt terecht komen in omstandigheden als:

 • een vertraagde vlcuht
 • Een meningsverschil met de internetprovider
 • Een meningsverschil aangaande een boete
Direct je eigen verzekering rechtsbijstand afsluiten? Er zijn aanbiedingen beschikbaar bij assuradeurs (denk aan Unive, Lancyr en Interpolis) en voorwaarden (o.a. Consument en Verkeer). Via deze site kan jij alle details vinden.

Consument Wonen Verkeer Werk Fiscaal Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering
unive-verzekering
ohra-verzekering
Beste service
aegon-verzekering
nationale-nederlanden-verzekering
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering
centraal-beheer-verzekering
ditzo-verzekering

ProvincieNoord-Brabant
GemeenteEersel
Netnummer0497 (+31497)
Inwoners18551
Postcodegebieden5520
WijkenEersel
Naburige plaatsenverzekering-Drechterland, rechtsbijstandverzekering-Dordrecht, polis-Dongeradeel, verzekeringspakket-Dongen, Rechtsbijstand Doetinchem en verzekeraar-Doesburg
rechtsbijstandverzekering-eersel

Rechtsbijstandverzekeringen Eersel vergelijken juli 2024

Dankzij een rechtsbijstandverzekering zonder wachttijd geniet jij maximale juridische specialisten en advocaten in situaties van een conflict in Noord-Brabant. Dat komt van pas in situaties als juridische hulp en advies bij (letsel)schade en Geschillen bij de notaris. Alle gezinsleden zijn meeverzekerd. Ook hulp nodig bij rechtsbijstandpolissen in Eersel vergelijken? Middels de zoekmachine speur jij direct een geschikte rechtsbijstandverzekering. Zo’n polis is niet heel eenvoudig. Er zijn verschillende verzekeringsbedrijven en opties. Verderop kun jij daarover meer lezen. Ook de gemeente biedt hierover informatie: https://www.eersel.nl.

4 redenen voor een verzekering rechtsbijstand

 • Je komt niet in financiële problemen bij een conflict
 • Hele gezin is meeverzekerd
 • Je bepaalt zelf wat wel/niet verzekerd wordt
 • Altijd een luisterend oor van juridische specialisten
 • Lees verder over Nationale Nederlanden rechtsbijstandverzekering

Veelgestelde vragen over de rechtsbijstandverzekering

Wat is een rechtsbijstandverzekering?

Een rechtsbijstandverzekering biedt juridische medewerking ten tijde van problemen. Zo verstrekken ze bijv. rechtshulp, maar kan ook d.m.v. geld.

Heb ik een verzekering voor rechtsbijstand nodig?

Hierop bieden wij geen directe algemene conclusie. Reis je veel of verhuis je vaak? In die situatie is de kans op een conflict groter. Via de modules stel je zelf een pakket samen.

Wat kost een verzekering rechtsbijstand?

Een polis is er al vanaf €9,75. Kosten lopen op tot €13,25 p/maand. De assurantiepremie wordt berekend a.d.h.v. gezinssituatie, het max. te verzekeren bedrag, en type modules.

Hoe bepaal je de beste verzekering?

Ook hierop is geen eenduidig antwoord. De contracten zijn onderscheidend op contractvoorwaarden, dekkingen, de eigen bijdrage, en natuurlijk de kosten. Wat het beste aanbod is, wordt bepaald door jouw behoeften, en privésituatie. Met behulp van de vergelijker ontdek jij moeiteloos de beste rechtsbijstandverzekering in Eersel.

Benodigde tijd: 6 minuten

De rechtsbijstandverzekering afsluiten

 1. Specificeer gezinssamenstelling

  Mogelijkheden zijn alleen, of gezinnen met (en zonder) kids. Jouw verzekering voor rechtsbijstand betekent ook dat het hele gezin is meeverzekerd.

 2. Hoeveel dekking wil je ontvangen?

  Oftewel: wat gaat de verzekeraar maximaal p/jaar betalen. In natura of in geld. Dit ligt doorgaans tussen de €25.000 tot €60.000.

 3. Modules selecteren

  Je hebt de keuze uit o.a. Inkomen of Wonen. Alle modules kiezen betekent een duurdere verzekering. Bedenk op basis waarvan het risico het grootst is. Koop je vaak online? Overweeg dan de module Consument.

 4. Aanbieders vergelijken

  Je wordt nu doorgestuurd naar een tabel met verzekeringen. Orden ze op premie of waardering voor juridische hulp in Eersel.

 5. Online afsluiten

  Iets gevonden? Iedereen kan de modules van Aegon, ABN AMRO en Arag snel online afsluiten. Stap je over van verzekeraar? De toekomstige maatschappij kan daarbij helpen.

kosten berekenen

Een gewoon goede rechtsbijstandverzekering online afsluiten

Voorkom dure juridische procedures, en overweeg een verzekering die direct ingaat voor rechtshulp. Ontdek de beste of juist de goedkoopste polis in de omgeving 5520, 5521.

De beste rechtsbijstandverzekeringen van juli 2024 (gemeente Eersel)

 • Unive: Voor grote en kleine geschillen
 • Inshared: Direct online verzekeren
 • Klaverblad: Zelf je dekkingen kiezen
 • Nationale Nederlanden: Hoogste score MoneyView
 • Aegon: Zaken snel opgepakt
 • OHRA: Voor vrijwel elke soort schade
 • DAS: Zaken snel opgepakt
 • HEMA: In begrijpelijke taal
 • Ditzo: Zelf je dekkingen kiezen
 • Lancyr: 24/7 advies van experts
 • Centraal Beheer: Binnen 2 minuten verzekerd
 • ABN AMRO: Team van ervaren juristen
 • FBTO: Geen overwacht hoge kosten
 • ARAG: Afsluiten gaat via de partners

Uit welke modules kan ik kiezen?

Direct jouw rechtsbijstand in Eersel verzekeren? De verzekering stel je zelf samen. Dit kan middels speciale modules. Meer info vind je hieronder.

 1. Consument
  Alles wat te maken heeft met de rechten van consumenten. Denk aan een probleem m.b.t. een recente aankoop of een geschil met de gemeente.
 2. Vermogen en Belasting
  Deze polis biedt hulp tijdens zaken als fiscale rechten, vermogen, en aandelen. Neem nou onenigheid m.b.t. koop/verkoop van een 2e 2oning.
 3. Wonen
  Deze module bij o.a. Aegon of DAS gaat over zaken betreffende je huis (bijv. in buurt zoals Eersel, Duizel, Steensel, Vessem, Wintelre, Knegsel). Neem nou een aanvaring met de verhuurder of advocaat in Eersel.
 4. Verkeer
  We hebben het over problemen die veroorzaakt zijn tijdens deelname aan verkeer (verkeersrechtsbijstand). Je kunt denken aan medische schade en/of letsel(schade) waar jij als autobestuurder slachtoffer van bent. Je moet dan denken aan een tegenpartij die schade op jou verhaald.
 5. Echtscheiding / Mediation
  Noemen we soms ook gezinsrechtsbijstand. Vaak toegepast bij een scheiding. De onkosten van een scheiding kunnen flink oplopen. Via deze module kun jij rekenen op goede ondersteuning.

‘Blij met mijn polis en de premie’

N. van der Laan, Eersel (juli 2024)


Alle plaatsen in deze gemeente