Rechtsbijstand verzekeringen vergelijken?

Postcode Huisnummer

Rechtsbijstandverzekering Geertruidenberg

Een probleem met collega’s, met familie, of met de auto? De schuld ligt niet altijd bij jou. Juridisch advies kan erg duur zijn. Dankzij zo’n rechtsbijstandverzekering in Geertruidenberg tackle je dit probleem. Een rechtsbijstandverzekering “is een verzekering die de verzekeringnemer bijstaat in vele situatie”. Je kunt terecht komen in omstandigheden als:

 • strafzaken in het verkeer
 • Geschillen rondom een ontslag
 • Conflicten bij een kledingwinkel
Zelfstandig de verzekering rechtsbijstand afsluiten? Je kunt kiezen voor diverse partijen (o.a. Klaverblad, ABN AMRO of Zekur) en polissen (als Inkomen of Letselschade). Via onze specialisten vind je alle informatie.

Consument Wonen Verkeer Werk Fiscaal Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering
unive-verzekering
ohra-verzekering
Beste service
aegon-verzekering
nationale-nederlanden-verzekering
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering
centraal-beheer-verzekering
ditzo-verzekering

ProvincieNoord-Brabant
GemeenteGeertruidenberg
(Regio) nummer0162 (+31162)
Bewoners21630
Postcodegebieden4930
WijkenRaamsdonksveer
Naburige plaatsenverzekering-Ermelo, rechtsbijstandverzekering-Epe, polis-Enschede, verzekeringspakket-Enkhuizen, Rechtsbijstand Emmen en verzekeraar-Elburg
rechtsbijstandverzekering-geertruidenberg

Rechtsbijstandverzekeringen Geertruidenberg vergelijken oktober 2023

Middels de rechtsbijstandverzekering zonder wachttijd geniet jij maximale juridische medewerking in situaties van conflicten in Noord-Brabant. Dat komt van pas als het gaat om dat iemand op jouw auto botst of Conflicten binnen de familiekring. Alle gezinsleden zijn meeverzekerd. Nu gelijk de speciale rechtsbijstandpolissen in Geertruidenberg vergelijken? Aan de hand van de vergelijk tool zoek jij snel een geschikte verzekering. Het productvergt enige voorkennis. In de markt zijn er velerlei verzekeraars en modules. Verderop kan je er alles over lezen. Voor info over de gemeente zie ook https://www.geertruidenberg.nl.

Het gemak van een verzekering rechtsbijstand

 • Je voorkomt hoge juridische kosten
 • De hele familie op 1 polis verzekeren
 • Ruime keuze uit relevante modules
 • Altijd een luisterend oor van juridische specialisten
 • Lees verder over OHRA rechtsbijstandverzekering

Rechtsbijstandverzekering FAQ

Wat is een rechtsbijstandverzekering?

Een rechtsbijstandverzekering biedt juridische hulp en advies als jij er zelf niet met iemand uit kunt komen. Ze bieden je onder andere geld of natura.

Is zo’n verzekering noodzakelijk?

Op deze kwestie is er geen sprake van een gemiddeld antwoord. Reis je veel of werk je regelmatig voor een andere baas? Dan kan er maar zo een conflict ontstaan. Aan de hand van de modules kan je zelf risico’s afdekken.

Wat is de prijs van een verzekering rechtsbijstand?

Een verzekering voor rechtsbijstand sluit je af vanaf €8,75. Duurdere polissen zitten rond de €13,25 p/maand. De maandpremie wordt bepaald door grootte van het gezin, verzekerde bedrag en het aantal modules.

Wat is de beste verzekering?

Dat hangt er nogal vanaf. De verzekeringen wijken van elkaar af op polisvoorwaarden, inhoud modules, eigen risico en uiteraarde de premie per maand. Wat het beste aanbod is, hangt af van jouw wensen, en privésituatie. Middels de vergelijker vergelijk je eenvoudig de beste rechtsbijstandverzekering in Geertruidenberg.

Benodigde tijd: 6 minuten

De rechtsbijstandverzekering afsluiten

 1. Kies type huishouden

  Opties zijn zelfstandig wonend, of gezinnen met (en zonder) kids. De verzekering voor rechtsbijstand is er voor het hele gezin.

 2. Bepaal het uit te keren bedrag

  Het betreft het bedrag dat de verzekeraar maximaal uitbetaalt. In contanten of juist in advies. Je ontvangt meestal maximaal tussen de €15.000 tot €100.000.

 3. Verzekering samenstellen met modules

  We hebben het over opties als Werk of Medisch. Een groot aantal modules heeft als gevolg een hogere premie. Bedenk op basis waarvan jij meer risico loopt. Veel onderweg? Dan is de module verkeer relevant.

 4. Online vergelijken

  In de volgende stap tref je een pagina met verzekeringen. Orden ze op premie of reviews voor juridische hulp in Geertruidenberg.

 5. Direct afsluiten

  Alle opties bekeken? Jij kunt een product van o.a. OHRA, HEMA en DAS gemakkelijk online afsluiten. Is er sprake van overstappen? De aanstaande assuradeur kan dit vaak in orde maken.

kosten berekenen

Een gewoon goede rechtsbijstandverzekering online afsluiten

Vermijd hoge juridische kosten, en neem een verzekering die direct ingaat voor juridische hulp en advies. Check de beste en/of de goedkoopste verzekeringen in regio 4930, 4931.

De beste rechtsbijstandverzekeringen van oktober 2023 (gemeente Geertruidenberg)

 • Unive: Juristen met expertise
 • Inshared: 24/7 advies van experts
 • Klaverblad: Voor vrijwel elke soort schade
 • Nationale Nederlanden: Zelf samentstellen
 • Aegon: Gemakkelijk online afsluiten
 • OHRA: Voor grote en kleine geschillen
 • DAS: Gemakkelijk online afsluiten
 • HEMA: De beste juristen op uw zaak
 • Ditzo: De beste juristen op uw zaak
 • Lancyr: Zelf je dekkingen kiezen
 • Centraal Beheer: Professionele verzekering
 • ABN AMRO: Team van ervaren juristen
 • FBTO: Verschillende modules
 • ARAG: Hoge klantwaardering

Uit welke modules kan ik kiezen?

Meteen jouw rechtsbijstand in Geertruidenberg verzekeren? Dit product kan je naar eigen inzicht samenstellen. Dit kan middels verschillende modules. Aanvullende info kan je hieronder lezen.

 1. Consument
  Hierbinnen valt alles betreffende consument gerelateerde zaken. Onder andere geschillen met betrekking tot bepaalde overeenkomsten of een online aankoop die niet wordt bezorgd.
 2. Belasting en vermogen
  Deze keuze heeft betrekking op omstandigheden rondom fiscaal recht, vermogens, en financiële boedel. Bijvoorbeeld een conflict met de belastingdienst.
 3. Wonen
  Deze optie bij HEMA en Asr gaat over kwesties inzake jouw woning (bijv. in een wijk zoals Raamsdonksveer, Raamsdonk, Geertruidenberg). Zoals bijv. onenigheid met de verhuurder of advocaat in Geertruidenberg.
 4. Verkeer
  Dit gaat over problemen die veroorzaakt zijn tijdens deelname aan verkeer (verkeersrechtsbijstand). Als o.a. letselschade en medische schade waar je als fietser slachtoffer van bent. Een typisch voorbeeld is geschillen ontstaan bij aankoop of verkoop van je auto.
 5. Echtscheiding en Mediation
  Ook bekend als gezinsrechtsbijstand. Relevant in het geval van een scheiding. De kosten hiervan kunnen aardig in papieren lopen. Middels deze module kun jij rekenen op goede ondersteuning.

‘Goede uitleg over een rechtsbijstandverzekering’

E. Mulder, Geertruidenberg (oktober 2023)


Alle plaatsen in deze gemeente