Rechtsbijstand verzekeringen vergelijken?

Postcode Huisnummer

Rechtsbijstandverzekering Epe

Een aanvaring met collega’s, in de straat, of op de weg? Ook jij kan ermee te maken krijgen. Een juridische adviseur kan erg duur zijn. Dankzij zo’n rechtsbijstandverzekering in Epe heb jij meer mogelijkheden. De rechtsbijstandverzekering “biedt dekking voor rechtshulp in tal van omstandigheden”. Om je hierbij een beeld te geven:

 • een geschil met een provider
 • Problemen beleggingsadvies
 • Geschillen over de uitkering
Zelfstandig de verzekering rechtsbijstand afsluiten? Jij kan terecht bij verscheidene verzekeraars (onder andere OHRA, HEMA en Arag) en dekkingen (als Inkomen en Letselschade). Met onze tools vind je alle informatie.

Consument Wonen Verkeer Werk Fiscaal Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering
unive-verzekering
ohra-verzekering
Beste service
aegon-verzekering
nationale-nederlanden-verzekering
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering
centraal-beheer-verzekering
ditzo-verzekering
verzekeruzelf-nl-verzekering

ProvincieGelderland
GemeenteEpe
Regionummer0578 (+31578)
Bewoners32282
Postcodegebied8160
WijkenEpe
Plaatsen in de omgevingverzekering-Eindhoven, rechtsbijstandverzekering-Eijsden-Margraten, polis-Eersel, verzekeringspakket-Eemsmond, Rechtsbijstand Eemnes en verzekeraar-Ede
rechtsbijstandverzekering-epe

Rechtsbijstandverzekeringen Epe vergelijken juli 2022

Dankzij de rechtsbijstandverzekering zonder wachttijd profiteer je van juridische specialisten en advocaten in het geval van moeilijkheden in Gelderland. Iets onmisbaars ten tijde van een geschil met een webwinkel en Een meningsverschil met overheidsinstanties. De modules zijn af te sluiten voor het hele gezin. Nu gelijk de speciale rechtsbijstandpolissen in Epe vergelijken? Met de vergelijker zoek je direct de gewenste verzekering voor rechtsbijstand. Rechtsbijstand vergt enige voorkennis. We zien velerlei maatschappijen en allerlei modules. Hieronder zijn verdere details te vinden. Zie ook https://www.epe.nl.

Voordelen verzekering rechtsbijstand

 • Je voorkomt hoge juridische kosten
 • De hele familie op 1 polis verzekeren
 • Naar eigen inzicht samenstellen
 • Direct antwoord op juridische vragen
 • Ook interessant: Avéro Achmea pakket

Top 4 vragen m.b.t.de rechtsbijstandverzekering

Wat is een rechtsbijstandverzekering?

Een rechtsbijstandverzekering geeft juridische medewerking in situatie van persoonlijke geschillen. Zo verstrekken ze bijv. financiële middelen of advies.

Hebben wij deze verzekering nodig?

Hierop hebben we geen directe algemene conclusie. Ben je veel onderweg of werk je regelmatig voor een andere baas? Op basis van die info kan je maar zo te maken hebben met een claim. Met behulp van de modules bepaal je zelf welke risico’s je wilt afdekken.

Hoe liggen de prijzen voor de verzekering rechtsbijstand?

Een rechtsbijstandverzekering kan je al vinden vanaf €8,75. Duurdere polissen zitten rond de €13,25 per 4 weken. De prijs wordt berekend a.d.h.v. gezinssituatie, het verzekerde bedrag, en het aantal modules.

Wat is de beste verzekering?

Dat verschilt per situatie. De verzekeringen lopen uiteen op contractvoorwaarden, soorten dekking, eigen risico en de premie. Welke verzekeraar de beste is, moet worden bepaald door jouw behoeften, en omstandigheden. Op basis van onze vergelijk-module vind je eenvoudig de beste rechtsbijstandverzekering in Epe.

Benodigde tijd: 6 minuten.

De rechtsbijstandverzekering afsluiten

 1. Selecteer gezinssituatie

  Dat kan zijn alleen, of gezinnen met (en zonder) kids. Een verzekering voor rechtsbijstand sluit je af voor het hele gezin.

 2. Hoeveel dekking wil je ontvangen?

  We hebben het over de maximum vergoeding. Vaak gaat het om kosten voor advies en hulp. De max. vergoeding loopt van €10.000 tot €95.000.

 3. Modules aan- en uitzetten

  We onderscheiden bijv. Consument en Echtscheiding. Een groot aantal modules betekent hogere lasten. Bedenk op welke fronten het risico het grootst is. Switch je regelmatig van baan? Denk aan de module Werk & Inkomen.

 4. Online vergelijken

  Hierna vind je een pagina met verzekeringen. Vergelijk ze zelf op premie of beoordelingen voor juridische hulp in Epe.

 5. Regel je polis online

  Alle opties bekeken? Iedereen kan de modules van Unive, FBTO en Allianz direct online afsluiten. Betreft het een overstap? De gekozen verzekeringsmaatschappij neemt dit (deels) uit handen.

kosten berekenen

Een goede rechtsbijstandverzekering afsluiten via internet

Zorg dat je niet voor hoge kosten komt te staan, en overweeg een verzekering die direct ingaat voor rechtshulp. Stap over naar de beste of juist de goedkoopste polis in de omgeving 8160, 8161, 8162, 8461.

De beste rechtsbijstandverzekeringen van juli 2022 (gemeente Epe)

 • Unive: Ruime keuze modules
 • Inshared: Direct online verzekeren
 • Klaverblad: Geen kleine lettertjes
 • Nationale Nederlanden: Zaken snel opgepakt
 • Aegon: Zelf samentstellen
 • OHRA: Vrije keuze advocaat
 • DAS: Zelf samentstellen
 • HEMA: Juristen met expertise
 • Ditzo: Ruime dekking
 • Lancyr: Team van ervaren juristen
 • Centraal Beheer: Verschillende modules
 • ABN AMRO: Geen eigen risico
 • FBTO: 24/7 advies van experts
 • ARAG: Zelf je dekkingen kiezen

Welke modules worden aangeboden?

Meteen jouw rechtsbijstand in Epe verzekeren? Dit product is 100% zelf samen te stellen. Dit doe je met verschillende modules. Meer info tref je in de volgende alinea.

 1. Consument
  Denk dan aan zaken rondom je positie als consument. Als o.a. vervelende gebeurtenissen inzake ruzie met de buren of onenigheid met de energieleverancier.
 2. Vermogen en Belasting
  Deze polis heeft te maken met zaken als fiscaal recht, het vermogen, en aandelen. Onder andere een aanvaring over toeslagen.
 3. Wonen
  Deze keuze via o.a. Inshared en Allianz is relevant tijdens gebeurtenissen rondom je woning (bijv. in wijken als Epe, Emst, Vaassen, Bosgebied). Zoals bijv. een aanvaring met de gemeente over jouw huis of advocaat in Epe.
 4. Verkeer
  We hebben het over vervelende omstandigheden tijdens deelname aan verkeer (verkeersrechtsbijstand). Zoals bijv. medische schade of letsel(schade) waar jij met de elektrische fiets slachtoffer van bent. Je kunt denken aan een conflict over jouw vaarbewijs.
 5. Mediation / echtscheiding
  Noemen we soms ook gezinsrechtsbijstand. Vaak toegepast bij een scheiding. De onkosten van een scheiding vallen in de praktijk vaak hoog uit. Middels deze module heb jij recht op persoonlijke begeleiding.

‘Snel de verzekeraars rangschikken op prijs’

F. van den Velden, Epe (juli 2022)


Alle plaatsen in deze gemeente