Rechtsbijstand verzekeringen vergelijken?

Postcode Huisnummer

Rechtsbijstandverzekering Gemert-Bakel

Een conflict op de zaak, in de straat, of op de weg? Het is iets dat dagelijks gebeurd. Een juridische adviseur is soms financieel niet mogelijk. Via zo’n rechtsbijstandverzekering in Gemert-Bakel wordt er altijd naar je geluisterd. Een rechtsbijstandverzekering “is de verzekering voor juridische ondersteuning bij een geschil”. Denk aan situaties als:

 • ruzie over productgarantie
 • Problemen met een webwinkel
 • Conflicten met je partner
Vanuit huis jouw verzekering rechtsbijstand afsluiten? Jij kan terecht bij verscheidene verzekeraars (als Nationale Nederlanden, HEMA of Arag) en dekkingen (zoals Inkomen of Verkeer). Via onze specialisten is een keuze snel gemaakt!

Consument Wonen Verkeer Werk Fiscaal Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering
unive-verzekering
ohra-verzekering
Beste service
aegon-verzekering
nationale-nederlanden-verzekering
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering
centraal-beheer-verzekering
ditzo-verzekering

ProvincieNoord-Brabant
GemeenteGemert-Bakel
Regionummer0492 (+31492)
Inwoners29647
Postcodes5420
BuurtschappenGemert
Plaatsen in de buurtverzekering-Geldermalsen, rechtsbijstandverzekering-Geertruidenberg, polis-Ferwerderadiel, verzekeringspakket-Etten-Leur, Rechtsbijstand Ermelo en verzekeraar-Epe
rechtsbijstandverzekering-gemert-bakel

Rechtsbijstandverzekeringen Gemert-Bakel vergelijken juni 2024

Via zo’n rechtsbijstandverzekering zonder wachttijd geniet jij maximale juridisch advies en ondersteuning in het geval van onenigheid in Noord-Brabant. Een goede backup tijdens voorvallen als strafzaken in het verkeer of Een meningsverschil na een ongeluk in het verkeer. De modules zijn af te sluiten voor het hele gezin. Ook alle betrouwbare rechtsbijstandpolissen in Gemert-Bakel vergelijken? Door gebruik te maken van de vergelijkingstool bekijk jij eenvoudig een goedkope verzekeringscontract. Het productvergt enige voorkennis. Er zijn verscheidene verzekeringsbedrijven en dan zijn er nog allerlei modules. Verderop kun jij daarover meer lezen. Ook de gemeente biedt hierover informatie: https://www.gemert-bakel.nl.

4 redenen voor een verzekering rechtsbijstand

 • Je bent verzekerd voor potentiële hoge juridische kosten
 • Uitgebreide dekking voor volwassenen en kinderen
 • Zelf samenstellen met modules
 • Direct antwoord op juridische vragen
 • Ook interessant: Reaal rechtsbijstandverzekering

Veelgestelde vragen over de rechtsbijstandverzekering

Wat is een rechtsbijstandverzekering?

Een rechtsbijstandverzekering biedt rechtshulp in situatie van persoonlijke geschillen. Je kunt rekenen op o.a. geld of natura.

Is zo’n verzekering noodzakelijk?

Op deze kwestie is er geen sprake van een eenduidig antwoord. Reis je veel of werk je regelmatig voor een andere baas? Dan kan er maar zo een conflict ontstaan. Dankzij de modules kan je dit naar eigen inzicht indelen.

Wat kost een verzekering rechtsbijstand?

Een dergelijke verzekering sluit je af vanaf €8,75. Verzekeringen met een ruime dekking kosten zo’n €14,5 p/maand. De prijs is afhankelijk van type huishouden, het totaalbedrag, en de soort modules.

Hoe bepaal je de beste verzekering?

Dat hangt er nogal vanaf. De verzekeringen zijn onderscheidend op voorwaarden, modules, hoogte eigen bijdrage, en uiteraarde de premie per maand. Welke verzekeraar de beste is, wordt bepaald door jouw eisen en risicogebieden. Middels onze vergelijk-module check je gemakkelijk de beste rechtsbijstandverzekering in Gemert-Bakel.

Benodigde tijd: 6 minuten

De rechtsbijstandverzekering afsluiten

 1. Kies gezinssamenstelling

  Een keuze is alleen, of gezinnen met (en zonder) kids. Een verzekering voor rechtsbijstand sluit je af voor het hele gezin.

 2. Kies hoogte verzekerd bedrag

  Oftewel: wat gaat de verzekeraar maximaal p/jaar betalen. Dat kan gaan om advies of geld. De max. vergoeding loopt van €15.000 tot €95.000.

 3. Verzekering samenstellen met modules

  Jij hebt keuzes voor bijv. Belasting en Medisch. Veel modules nemen draait uit op een duurder tarief. Schets voor jezelf op welke fronten het risico het grootst is. Zit je veel in de auto? Overweeg dan de module verkeer.

 4. Vergelijk verzekeraars

  Hierna vind je een pagina met mogelijkheden. Orden ze op prijs of waardering voor juridische hulp in Gemert-Bakel.

 5. Afsluiten via internet

  Je keuze gemaakt? Je kunt de polis van bijvoorbeeld Nationale Nederlanden, HEMA en ANWB vandaag nog online afsluiten. Stap je over van verzekeraar? De nieuwe aanbieder neemt dit (deels) uit handen.

kosten berekenen

Een goede rechtsbijstandverzekering afsluiten via internet

Zorg dat je niet voor hoge kosten komt te staan, en kies een verzekering die direct ingaat voor rechtshulp. Ontdek de beste of voordeligste polis in de omgeving 5420, 5421, 5422.

De beste rechtsbijstandverzekeringen van juni 2024 (gemeente Gemert-Bakel)

 • Unive: Team van ervaren juristen
 • Inshared: Hoge klantwaardering
 • Klaverblad: Team van ervaren juristen
 • Nationale Nederlanden: Team van ervaren juristen
 • Aegon: 240 juristen en 70 advocaten
 • OHRA: Geen overwacht hoge kosten
 • DAS: Team van ervaren juristen
 • HEMA: Zonder kleine lettertjes
 • Ditzo: Voor grote en kleine geschillen
 • Lancyr: 24/7 advies van experts
 • Centraal Beheer: Ruime keuze modules
 • ABN AMRO: Direct verzekerd
 • FBTO: Eigen risico van €0,00
 • ARAG: Populaire ProRechtPolis

Uit welke modules kan ik kiezen?

Online jouw rechtsbijstand in Gemert-Bakel verzekeren? Dit product is erg flexibel qua mogelijkheden. Dat gaat aan de hand van handige modules. Hoe dat werkt kan jij hieronder vinden.

 1. Consument
  Alles wat te maken heeft met je positie als consument. Als o.a. een probleem m.b.t. vermeende schade of een conflict met een autogarage.
 2. Belasting en vermogen
  Deze dekking heeft betrekking op voorvallen als met name fiscale rechten, het vermogen, en financiële boedel. Bijvoorbeeld een aanvaring over beleggingsadvies.
 3. Wonen
  Deze polis bij Inshared en Reaal is relevant tijdens gebeurtenissen betreffende appartementen (bijv. in een wijk zoals Gemert, Handel, De Mortel, Elsendorp, Bakel, Milheeze, De Rips). Onder andere een conflict rondom jouw koopwoning of advocaat in Gemert-Bakel.
 4. Verkeer
  Heeft te maken met alles wat er gebeurt tijdens deelname aan verkeer (verkeersrechtsbijstand). Denk aan medische schade of letselschade waar je als verkeersdeelnemer schuldig aan bent. Je moet dan denken aan een tegenpartij die schade op jou verhaald.
 5. Echtscheiding / Mediation
  Ook bekend als gezinsrechtsbijstand. Relevant in het geval van een scheiding. Dergelijke kosten kunnen aardig in papieren lopen. Middels deze module heb jij recht op persoonlijke begeleiding.

‘Goede service, binnen enkele minuten was ik eruit!’

Fam. Bosman, Gemert-Bakel (juni 2024)


Alle plaatsen in deze gemeente