Rechtsbijstand verzekeringen vergelijken?

Postcode Huisnummer

Rechtsbijstandverzekering Etten-Leur

Een probleem met collega’s, met de buren, of in het verkeer? Het is iets dat dagelijks gebeurd. Een juridische adviseur kan erg duur zijn. Door gebruik te maken van zo’n rechtsbijstandverzekering in Etten-Leur heb jij meer mogelijkheden. Een rechtsbijstandverzekering “heb je recht op hulp, advies en ondersteuning bij juridische touwtrekkerij. “. Voorbeelden hiervan zijn:

 • een vertraagde vlcuht
 • Conflicten rondom aankoop van een huis
 • Conflicten over recht van overpad
Via internet een verzekering rechtsbijstand afsluiten? Er zijn aanbiedingen beschikbaar bij partijen (zoals Inshared, Centraal beheer en Allianz) en polissen (onder andere Consument en Mediation). Dankzij onze adviseurs lees je uitgebreide info.

Consument Wonen Verkeer Werk Fiscaal Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering
unive-verzekering
ohra-verzekering
Beste service
aegon-verzekering
nationale-nederlanden-verzekering
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering
centraal-beheer-verzekering
ditzo-verzekering
verzekeruzelf-nl-verzekering

ProvincieNoord-Brabant
GemeenteEtten-Leur
(Net) nummer076 (+3176)
Inwoners42832
Postcodegebieden4870
BuurtenEtten-Leur
Plaatsen in de regioverzekering-Eijsden-Margraten, rechtsbijstandverzekering-Eersel, polis-Eemsmond, verzekeringspakket-Eemnes, Rechtsbijstand Ede en verzekeraar-Edam-Volendam
rechtsbijstandverzekering-etten-leur

Rechtsbijstandverzekeringen Etten-Leur vergelijken december 2022

Via een rechtsbijstandverzekering zonder wachttijd mag jij aanspraak maken op juridisch advies en ondersteuning in situaties van conflicten in Noord-Brabant. Een goede backup als het gaat om problemen met een winkel of Problemen over schade en persoonlijk letsel bij verkeersongevallen. Je kunt de dekking voor de hele familie afsluiten. Nu gelijk de speciale rechtsbijstandpolissen in Etten-Leur vergelijken? Met de vergelijkingstool bekijk je eenvoudig een goede verzekering voor rechtsbijstand. Zo’n polis vergt enige voorkennis. Er zijn verschillende verzekering aanbieders en dan zijn er nog allerlei modules. Verderop kan je er alles over lezen. Bekijk ook de gemeentewebsite: https://www.etten-leur.nl.

Belangrijke voordelen van de verzekering rechtsbijstand

 • Je bent verzekerd voor potentiële hoge juridische kosten
 • Ook de kinderen meeverzekeren
 • Je kiest zelf je modules
 • Altijd een luisterend oor van juridische specialisten
 • Lees verder over nowGo rechtsbijstandverzekering

Rechtsbijstandverzekering FAQ

Wat is een rechtsbijstandverzekering?

Een rechtsbijstandverzekering biedt juridische hulp en advies ten tijde van problemen. Ze bieden je onder andere financiële middelen of advies.

Heb ik zo’n verzekering nodig?

Op deze kwestie hebben we geen algemeen advies. Ben je veel onderweg of verhuis je vaak? In zo’n setting kan je maar zo te maken hebben met een claim. Met behulp van de modules bepaal je zelf welke risico’s je wilt afdekken.

Welke kosten zijn verbonden aan de verzekering rechtsbijstand?

Een verzekering voor rechtsbijstand vind je al vanaf €10. Kosten lopen op tot €13 (maandelijks). De prijs is afhankelijk van type gezin, het max. te verzekeren bedrag, en de soort modules.

Hoe bepaal je de beste verzekering?

Dat is voor iedereen anders. De rechtsbijstandverzekeringen verschillen op contractvoorwaarden, modules, eigen risico en de hoogte van de uitkering. De beste polis moet worden bepaald door jullie eigen draagvlak, en financiële situatie. Geholpen door de vergelijker ontdek je gemakkelijk de beste rechtsbijstandverzekering in Etten-Leur.

Benodigde tijd: 6 minuten.

De rechtsbijstandverzekering afsluiten

 1. Kies gezinssamenstelling

  Opties zijn alleenstaand, of een partner zonder kinderen. Deze verzekering voor rechtsbijstand betekent ook dat het hele gezin is meeverzekerd.

 2. Hoe hoog moet de uitkering zijn?

  Dit is het maximum bedrag dat je ontvangt. In contanten of juist in advies. De max. vergoeding loopt van €17.500 tot €70.000.

 3. Bepaal modules

  We onderscheiden dekkingen als Werk of Letselschade. Een groot aantal modules betekent een hogere premie. Bedenk op basis waarvan de nood het hoogste is. Verhuis je met regelmaat? De module Wonen kan handig zijn.

 4. Bekijk en vergelijk

  Wat volgt is een pagina met polissen. Sorteer op kosten p/maand of beoordelingen voor juridische hulp in Etten-Leur.

 5. Regel de overstap

  Alle opties bekeken? Je kunt de polis van bijvoorbeeld OHRA, Centraal beheer of Nowgo snel online afsluiten. Betreft het een overstap? Jouw aanstaande verzekeringsmaatschappij biedt daarbij ondersteuning.

kosten berekenen

Een gewoon goede rechtsbijstandverzekering online afsluiten

Kom niet voor verrassingen te staan, en bekijk de mogelijkheden voor een verzekering die direct ingaat voor juridische ondersteuning. Stap over naar de beste of laagst-geprijsde verzekering in de omgeving 4870, 4871, 4872, 4873, 4874, 4875, 4876, 4877, 4878, 4879.

De beste rechtsbijstandverzekeringen van december 2022 (gemeente Etten-Leur)

 • Unive: Eenvoudig samenstellen
 • Inshared: Team van ervaren juristen
 • Klaverblad: Zelf samentstellen
 • Nationale Nederlanden: Zelf je dekkingen kiezen
 • Aegon: Hoge klantwaardering
 • OHRA: Voor grote en kleine geschillen
 • DAS: Zelf je dekkingen kiezen
 • HEMA: Zelf je dekkingen kiezen
 • Ditzo: Voor vrijwel elke soort schade
 • Lancyr: Beste koop Consumentenbond (2018)
 • Centraal Beheer: Voor vrijwel elke soort schade
 • ABN AMRO: Goede beoordeling
 • FBTO: Online schade melden
 • ARAG: Zelf je dekkingen kiezen

Voor welke modules kan ik gaan?

Meteen jouw rechtsbijstand in Etten-Leur verzekeren? Dit product is erg flexibel qua mogelijkheden. Dit kan middels zogenaamde modules. Extra details vind je hieronder.

 1. Consument
  Hiermee bedoelen we alles wat gaat over je positie als consument. Onder andere vervelende gebeurtenissen inzake tuchtzaken of een conflict met je internetprovider.
 2. Vermogen en Belasting
  Deze dekking heeft te maken met alles rondom fiscaal recht, vermogen, en ander waardevol bezit. Denk aan een meningsverschil over aandelen en obligaties.
 3. Wonen
  Deze module via OHRA en Promovendum kies jij voor situaties rondom jouw huis (bijv. in buurt zoals Etten-Leur Midden woongebied, Etten-Leur Midden, Bedrijventerrein Vosdonk, Etten-Leur landelijk gebied, Etten-Leur Noord woongebied, Etten-Leur Noord bedrijventerrein, Etten-Leur Noord verspreide huizen, Etten-Leur Zuid woongebied, Etten-Leur Zuid bedrijventerrein, Etten-Leur Zuid bedrijventerrein Trivium, Etten-Leur Zuid verspreide huizen). Zoals bijv. onenigheid bij de verkoop van een huis of advocaat in Etten-Leur.
 4. Verkeer
  Dit gaat over zaken die spelen in het verkeer (verkeersrechtsbijstand). Denk aan (letsel)schade en medische schade waar je als verkeersdeelnemer betrokken bij bent. Een typisch voorbeeld is een meningsverschil over de reparatie van jouw auto.
 5. Mediation / echtscheiding
  Ook wel gezinsrechtsbijstand. Meestal gebruikt bij een echtscheiding. De kosten van zo’n scheiding vallen vaak niet mee. Aan de hand van deze module worden deze kosten (deels) vergoed.

‘Binnen 5 minuten had ik de polis online afgesloten’

T. Prins, Etten-Leur (december 2022)