Rechtsbijstand verzekeringen vergelijken?

Postcode Huisnummer

Rechtsbijstandverzekering Grave

Een conflict op het werk, met familie, of met de auto? Soms kun jij er niks aan doen. Een juridische adviseur kan erg duur zijn. Middels de rechtsbijstandverzekering in Grave pak je dat issue aan. Een rechtsbijstandverzekering “is een verzekering die de verzekeringnemer bijstaat bij juridische conflicten”. Voorbeelden hiervan zijn:

 • garantiegeschillen op producten
 • Conflicten met de verhuurder
 • Conflicten met een ambtenaar
Online een verzekering rechtsbijstand afsluiten? Je kunt kiezen voor diverse verzekeraars (zoals Inshared, Centraal beheer of ANWB) en pakketten (bijv. Inkomen of Letselschade). Via deze site kan jij alle details vinden.

Consument Wonen Verkeer Werk Fiscaal Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering
unive-verzekering
ohra-verzekering
Beste service
aegon-verzekering
nationale-nederlanden-verzekering
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering
centraal-beheer-verzekering
ditzo-verzekering

ProvincieNoord-Brabant
GemeenteGrave
Netnummer0486 (+31486)
Bewoners12643
Postcodes5360
BuurtschappenGrave
Plaatsen in de buurtverzekering-Goes, rechtsbijstandverzekering-Goeree-Overflakkee, polis-Gilze en Rijen, verzekeringspakket-Giessenlanden, Rechtsbijstand Gennep en verzekeraar-Gemert-Bakel
rechtsbijstandverzekering-grave

Rechtsbijstandverzekeringen Grave vergelijken april 2024

Dankzij zo’n rechtsbijstandverzekering zonder wachttijd kan men altijd rekenen op juridische hulp en advies in situaties van conflicten in Noord-Brabant. Dit biedt uitkomst tijdens voorvallen als niet geleverde artikelen of Problemen rondom aankoop van een huis. Elk gezinslids is op de polis meeverzekerd. Wil je ook de beste rechtsbijstandpolissen in Grave vergelijken? Aan de hand van de vergelijkingstool zoek jij eenvoudig een geschikte rechtsbijstandverzekering. Dit type verzekering lijkt best ingewikkeld. In de markt zijn er uiteenlopende verzekering aanbieders plus modules. Op onze site zijn verdere details te vinden. Ook de gemeente biedt hierover informatie: https://www.grave.nl.

Belangrijke voordelen van de verzekering rechtsbijstand

 • Bij een geschil hoef je geen enorme kosten te betalen
 • Hele gezin is meeverzekerd
 • Naar eigen inzicht samenstellen
 • Goede ondersteuning bij juridische geschillen
 • Ga door naar Turien en Co rechtsbijstandverzekering

Veelgestelde vragen over de rechtsbijstandverzekering

Wat is een rechtsbijstandverzekering?

Een rechtsbijstandverzekering geeft juridische ondersteuning wanneer jij dat nodig hebt. Dit kan gaan om hulpverlening of in de vorm van geld.

Heb ik een verzekering voor rechtsbijstand nodig?

Op deze vraag bieden wij geen eenduidig antwoord. Reis je veel of verhuis je vaak? Dan kan je maar zo te maken hebben met een claim. Dankzij de modules kan je dit naar eigen inzicht indelen.

Welke kosten zijn verbonden aan de verzekering rechtsbijstand?

Een polis vind je al vanaf €9,75. Duurdere polissen zitten rond de €15,75 per maand. Het tarief wordt berekend a.d.h.v. gezinssituatie, het verzekerde bedrag, en actieve modules.

Hoe vind ik de beste verzekering?

Dat is voor iedereen anders. De rechtsbijstandverzekeringen verschillen op vergoedingen, modules, hoogte eigen risico, en de premie. Welke verzekeraar de beste is, wordt bepaald door jouw eisen en privésituatie. Geholpen door onze vergelijk-module check je moeiteloos de beste rechtsbijstandverzekering in Grave.

Benodigde tijd: 6 minuten

De rechtsbijstandverzekering afsluiten

 1. Selecteer gezinssituatie

  Een keuze is zelfstandig wonend, of gezinnen met (en zonder) kids. Jouw verzekering voor rechtsbijstand is er voor het hele gezin.

 2. Hoe hoog moet de uitkering zijn?

  Dit keert de verzekeraar maximaal uit (per jaar). In de vorm van diensten of geld. Je ontvangt meestal maximaal tussen de €7.500 tot €80.000.

 3. Verzekering samenstellen met modules

  Je hebt de keuze uit dekkingen als Werk of Letselschade. Een groot aantal modules mondt uit in een hogere premie. Denk je in waar het risico hoog is. Een lastige huisbaas? Denk aan de module Wonen.

 4. Vergelijk verzekeraars

  Wat volgt is een lijst met alle opties. Rangschik op kosten p/maand of reviews voor juridische hulp in Grave.

 5. Afsluiten via internet

  Je keuze gemaakt? Je kan producten van maatschappijen als Inshared, Lancyr en Allianz gemakkelijk online afsluiten. Stap je over van verzekeraar? De toekomstige verzekeringsmaatschappij neemt dit (deels) uit handen.

kosten berekenen

Een goede rechtsbijstandverzekering afsluiten via internet

Vermijd hoge juridische kosten, en overweeg een verzekering die direct ingaat voor rechtshulp. Check de beste of juist de goedkoopste verzekering in de omgeving 5360, 5361.

De beste rechtsbijstandverzekeringen van april 2024 (gemeente Grave)

 • Unive: Gemakkelijk online afsluiten
 • Inshared: Professionele verzekering
 • Klaverblad: Beoordeeld met een 8,2
 • Nationale Nederlanden: Eenvoudig samenstellen
 • Aegon: Verschillende modules
 • OHRA: Gespecialiseerde juristen
 • DAS: Altijd rechtshulp On Demand
 • HEMA: Eenvoudig online geregeld
 • Ditzo: Online schade melden
 • Lancyr: Juristen met expertise
 • Centraal Beheer: Team van ervaren juristen
 • ABN AMRO: De beste juristen op uw zaak
 • FBTO: 24/7 advies van experts
 • ARAG: Professionele verzekering

Uit welke modules kan ik kiezen?

Wil je jouw rechtsbijstand in Grave verzekeren? Dit product stel je zelf samen. Dit doe je met verschillende modules. Aanvullende info kan jij hieronder vinden.

 1. Consument
  Denk dan aan zaken rondom je positie als consument. Onder andere een probleem m.b.t. familiezaken of een conflict met een autogarage.
 2. Belasting & vermogen
  Deze optie heeft te maken met omstandigheden rondom fiscaal recht, vermogen, en aandelen. Onder andere een aanvaring met een beleggingsadviseur.
 3. Wonen
  Deze dekking via FBTO of Zekur gaat over zaken rondom je appartement (bijv. in wijken als Grave, Escharen, Velp, Gassel). Neem nou een conflict met de Vereniging van Eigenaren of advocaat in Grave.
 4. Verkeer
  Dit gaat over zaken die spelen in het verkeer (verkeersrechtsbijstand). Als o.a. (letsel)schade en/of medische schade waar je als scootergebruiker deelgenoot van bent. Zo’n situatie kan zijn een geschil m.b.t. jouw rijbewijs.
 5. Echtscheiding / Mediation
  Ook wel Persoon & Familie of gezinsrechtsbijstand en wordt vaak ingezet bij scheiding. Dergelijke kosten zijn doorgaans zeer fors. Met deze polis worden deze kosten (deels) vergoed.

‘Overzichtelijke vergelijker met eerlijke transparante prijzen’

O. Jansen, Grave (april 2024)


Alle plaatsen in deze gemeente