Rechtsbijstand verzekeringen vergelijken?

Postcode Huisnummer

Rechtsbijstandverzekering Goes

Een conflict op de zaak, met familie, of met een winkel? Soms kun jij er niks aan doen. Een juridische adviseur kan niet iedereen betalen. Door zo’n rechtsbijstandverzekering in Goes wordt er altijd naar je geluisterd. Een rechtsbijstandverzekering “is een verzekering die hulp biedt bij juridische problemen”. Je kunt terecht komen in omstandigheden als:

 • een geschil met een webwinkel
 • Geschillen over eigendommen
 • Problemen bij de gemeente
Zelfstandig de verzekering rechtsbijstand afsluiten? Jij kan terecht bij verscheidene assuradeurs (denk aan OHRA, Centraal beheer en DAS) en voorwaarden (o.a. Consument of Mediation). Met onze tools is een keuze snel gemaakt!

Consument Wonen Verkeer Werk Fiscaal Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering
unive-verzekering
ohra-verzekering
Beste service
aegon-verzekering
nationale-nederlanden-verzekering
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering
centraal-beheer-verzekering
ditzo-verzekering
verzekeruzelf-nl-verzekering

ProvincieZeeland
GemeenteGoes
Regionummer0113 (+31113)
Aantal inwoners37207
Postcodegebieden4458
WijkenGoes
Plaatsen in de regioverzekering-Borne, rechtsbijstandverzekering-Borger-Odoorn, polis-Boekel, verzekeringspakket-Bodegraven-Reeuwijk, Rechtsbijstand Bloemendaal en verzekeraar-Blaricum
rechtsbijstandverzekering-goes

Rechtsbijstandverzekeringen Goes vergelijken december 2022

Dankzij een rechtsbijstandverzekering zonder wachttijd profiteer je van juridische medewerking in scenario’s van conflicten in Zeeland. Dit is handig tijdens voorvallen als niet geleverde artikelen en Problemen over aandelen, obligaties en opties. Je kunt de dekking voor de hele familie afsluiten. Ook alle betrouwbare rechtsbijstandpolissen in Goes vergelijken? Met onze tool bekijk jij moeiteloos een betaalbare verzekeringscontract. Dit type verzekering is best complex. Je vindt altijd velerlei verzekeraars en allerlei modules. Hieronder kun jij daarover meer lezen. Voor info over de gemeente zie ook https://www.goes.nl.

Waarom een verzekering voor rechtsbijstand afsluiten

 • Je komt niet in financiële problemen bij een conflict
 • Alle gezinsleden kunnen profiteren
 • Zelf samenstellen met modules
 • Snel juridisch advies bij problemen
 • Bekijk ook: ABN AMRO pakket

Veelgestelde vragen over de rechtsbijstandverzekering

Wat is een rechtsbijstandverzekering?

Een rechtsbijstandverzekering biedt juridische ondersteuning in het geval van een conflict. Je kunt rekenen op o.a. rechtstreeks advies of financiële middelen.

Hebben wij deze verzekering nodig?

Op deze kwestie bieden wij geen algemeen advies. Zit je veel in het verkeer of werk je regelmatig voor een andere baas? Dan kan je maar zo te maken hebben met een claim. Via de modules kan je dit naar eigen inzicht indelen.

Wat is de prijs van een verzekering rechtsbijstand?

Een polis is er al vanaf €8,25. Dit loopt op tot circa €14,75 (maandelijks). De maandelijkse premie hangt af van type gezin, verzekerde bedrag en type modules.

Welke verzekering is de beste?

Dat verschilt per situatie. De modules verschillen op polisvoorwaarden, soorten dekking, vrijwillige eigen bijdrage, en uiteraarde de premie per maand. Welke verzekeraar de beste is, wordt bepaald door jouw eisen en financiële situatie. Op basis van het vergelijk script ontdek je probleemloos de beste rechtsbijstandverzekering in Goes.

Benodigde tijd: 6 minuten.

De rechtsbijstandverzekering afsluiten

 1. Kies gezinssamenstelling

  Opties zijn alleenstaand, of gezinnen met (en zonder) kids. Zo’n verzekering voor rechtsbijstand betekent ook dat het hele gezin is meeverzekerd.

 2. Hoeveel dekking wil je ontvangen?

  We hebben het over de maximum vergoeding. Dat kan gaan om advies of geld. De max. vergoeding loopt van €7.500 tot €55.000.

 3. Verzekering samenstellen met modules

  We onderscheiden opties als Fiscaal recht of Echtscheiding. Meer modules selecteren mondt uit in een duurdere verzekering. Ga na op welke manier je risico loopt. Switch je regelmatig van baan? Denk aan de module Werk & Inkomen.

 4. Aanbieders vergelijken

  Wat volgt is een overzicht met aanbieders. Sorteer op prijs of reviews voor juridische hulp in Goes.

 5. Direct afsluiten

  Je keuze gemaakt? Je kunt de polis van bijvoorbeeld Nationale Nederlanden, Ditzo of ANWB snel online afsluiten. Is er sprake van overstappen? De toekomstige verzekeringspartij biedt daarbij ondersteuning.

kosten berekenen

Vind een goede rechtsbijstandverzekering en sluit online af

Voorkom verrassingen, en kies een verzekering die direct ingaat voor hulp & advies van juridische aard. Raadpleeg de beste of goedkoopste verzekeringen in regio 4458, 4460, 4461, 4462, 4463, 4464, 4465, 4472.

De beste rechtsbijstandverzekeringen van december 2022 (gemeente Goes)

 • Unive: Geen overwacht hoge kosten
 • Inshared: Met speciale Jaarbeloning
 • Klaverblad: De beste juristen op uw zaak
 • Nationale Nederlanden: Hoogste score MoneyView
 • Aegon: Online schade melden
 • OHRA: 24/7 advies van experts
 • DAS: Hoge klantwaardering
 • HEMA: Voor grote en kleine geschillen
 • Ditzo: Gespecialiseerde juristen
 • Lancyr: Professionele verzekering
 • Centraal Beheer: Zelf samentstellen
 • ABN AMRO: Geen eigen risico
 • FBTO: Gemakkelijk online afsluiten
 • ARAG: Professionele verzekering

Bekijk de verschillende modules

Snel jouw rechtsbijstand in Goes verzekeren? De verzekering kan je naar eigen inzicht samenstellen. Dit doe je met verschillende modules. Meer info lees je hierna.

 1. Consument
  Alles wat te maken heeft met aankopen e.d. Bijvoorbeeld geschillen met betrekking tot ruzie met de buren of een online aankoop die niet wordt bezorgd.
 2. Vermogen & Belasting
  Deze optie biedt hulp tijdens alles rondom fiscale rechten, het vermogen, en aandelen. Als o.a. geschillen over jouw 2e woning.
 3. Wonen
  Deze dekking via bijv Unive en Arag gaat over kwesties betreffende jouw woning (bijv. in wijken als Goes, Wilhelminadorp, Kloetinge, Kattendijke, ‘s-Heer-Arendskerke, Eindewege, ‘s-Heer-Hendrikskinderen, Wolphaartsdijk, Oud-Sabbinge). Zoals bijv. geschillen met de verhuurder of advocaat in Goes.
 4. Verkeer
  Heeft te maken met gebeurtenissen op de weg (verkeersrechtsbijstand). Denk aan letselschade en medische schade waar jij als autobestuurder betrokken bij bent. Je kunt denken aan dat iemand op jouw auto botst.
 5. Mediation (echtscheiding)
  Soms ook gezinsrechtsbijstand genoemd. Nuttig wanneer er sprake is van scheiding. Scheidingskosten kunnen aardig in papieren lopen. Via deze dekking heb jij recht op persoonlijke begeleiding.

‘Zonder adviseur toch snel via internet een verzekering gevonden’

W. van der Velde, Goes (december 2022)


Alle plaatsen in deze gemeente