Rechtsbijstand verzekeringen vergelijken?

Postcode Huisnummer

Rechtsbijstandverzekering Tilburg

Een tweestrijd op de zaak, in de buurt, of met een winkel? De schuld ligt niet altijd bij jou. Een juridische adviseur is voor veel mensen onbetaalbaar. Door middel van deze rechtsbijstandverzekering in Tilburg tackle je dit probleem. Een rechtsbijstandverzekering “voorziet uw hele gezin van deskundige rechtshulp bij vrijwel alle juridische problemen”. Je kunt dan denken aan:

 • een meningsverschil over de reparatie van jouw auto
 • Problemen met een winkel
 • Aanvaringen bij de verbouwing van een woning
Online een verzekering rechtsbijstand afsluiten? Er is keuze uit verschillende aanbieders (o.a. Aegon, ABN AMRO of ANWB) en dekkingen (als Consument of Mediation). Met onze tools vind je alle informatie.

Consument Wonen Verkeer Werk Fiscaal Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering
unive-verzekering
ohra-verzekering
Beste service
aegon-verzekering
nationale-nederlanden-verzekering
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering
centraal-beheer-verzekering
ditzo-verzekering
verzekeruzelf-nl-verzekering

ProvincieNoord-Brabant
GemeenteTilburg
Regionummer013 (+3113)
Inwoners212941
Postcodes5000
BuurtschappenCentrum
Plaatsen in de omgevingverzekering-Stede Broec, rechtsbijstandverzekering-Staphorst, polis-Stadskanaal, verzekeringspakket-Son en Breugel, Rechtsbijstand Someren en verzekeraar-Soest
rechtsbijstandverzekering-tilburg

Rechtsbijstandverzekeringen Tilburg vergelijken januari 2023

Middels de rechtsbijstandverzekering zonder wachttijd kan men altijd rekenen op juridische specialisten en advocaten in het geval van onenigheid in Noord-Brabant. Een goede backup in situaties als een geschil met een webwinkel en Problemen rondom jouw arbeidscontract. Ieder familielid is gedekt binnen de polis. Ook alle betrouwbare rechtsbijstandpolissen in Tilburg vergelijken? Middels de vergelijker vind je moeiteloos de gewenste rechtsbijstandverzekering. Dit type verzekering is niet heel eenvoudig. We zien meerdere aanbieders en allerlei modules. Onderstaand zijn verdere details te vinden. Voor info over de gemeente zie ook https://www.tilburg.nl.

Voordelen verzekering rechtsbijstand

 • Je voorkomt hoge juridische kosten
 • De hele familie op 1 polis verzekeren
 • Je kiest zelf je modules
 • Direct antwoord op juridische vragen
 • Ook interessant: HEMA januari 2023

Rechtsbijstandverzekering FAQ

Wat is een rechtsbijstandverzekering?

Een rechtsbijstandverzekering zorgt voor rechtshulp in situatie van persoonlijke geschillen. Dit kan gaan om rechtshulp, maar kan ook d.m.v. geld.

Heb ik een verzekering voor rechtsbijstand nodig?

Hierop hebben we geen standaard antwoord. Ben je veel onderweg of verhuis je vaak? Dan kan er maar zo een conflict ontstaan. Met behulp van de modules kan je zelf risico’s afdekken.

Welke kosten zijn verbonden aan de verzekering rechtsbijstand?

Een verzekering voor rechtsbijstand sluit je af vanaf €8,75. Kies je een ruim pakket? Dan ga je zo richting €13 p/maand. De assurantiepremie is afhankelijk van type huishouden, het verzekerde bedrag, en type modules.

Welke verzekering is de beste?

Dat hangt er nogal vanaf. De rechtsbijstandverzekeringen lopen uiteen op contractvoorwaarden, dekkingen, het eigen risico, en natuurlijk de kosten. De beste polis kies je door te kijk naar jouw wensen, en financiële situatie. Geholpen door onze vergelijk-module vergelijk je moeiteloos de beste rechtsbijstandverzekering in Tilburg.

Benodigde tijd: 6 minuten.

De rechtsbijstandverzekering afsluiten

 1. Definieer type gezin

  Dat kan zijn een 1 persoons dekking of samenwonend met kinderen. Een verzekering voor rechtsbijstand betekent ook dat het hele gezin is meeverzekerd.

 2. Hoeveel dekking wil je ontvangen?

  Dit is het maximum bedrag dat je ontvangt. Vaak gaat het om kosten voor advies en hulp. Dit ligt doorgaans tussen de €25.000 tot €80.000.

 3. Modules selecteren

  Je kunt kiezen uit opties als Inkomen of Letselschade. Alle modules kiezen draait uit op hogere lasten. Schat in op welke manier je risico loopt. Veel onderweg? Dan is de module verkeer relevant.

 4. Polissen vergelijken

  Gelukt? Dan volgt een overzicht met aanbieders. Sorteer op kosten p/maand of waardering voor juridische hulp in Tilburg.

 5. Regel de overstap

  Iets gevonden? Jij kunt een product van o.a. Nationale Nederlanden, Ditzo of Asr gemakkelijk online afsluiten. Stap je over van verzekeraar? De toekomstige verzekeraar kan dit vaak in orde maken.

kosten berekenen

Vind een goede rechtsbijstandverzekering en sluit online af

Vermijd hoge juridische kosten, en kies een verzekering die direct ingaat voor juridische ondersteuning. Raadpleeg de beste of voordeligste polis in de omgeving 5000, 5001, 5002, 5003, 5004, 5011, 5012, 5013, 5014, 5015, 5017, 5018, 5021, 5022, 5025, 5026, 5032, 5035, 5036, 5037, 5038, 5041, 5042, 5043, 5044, 5045, 5046, 5047, 5048, 5049.

De beste rechtsbijstandverzekeringen van januari 2023 (gemeente Tilburg)

 • Unive: 24/7 advies van experts
 • Inshared: Gemakkelijk online afsluiten
 • Klaverblad: Ruime dekking
 • Nationale Nederlanden: Verschillende modules
 • Aegon: Direct online verzekeren
 • OHRA: Zelf je advocaat kiezen
 • DAS: Gemakkelijk online afsluiten
 • HEMA: 24/7 advies van experts
 • Ditzo: Online schade melden
 • Lancyr: Gemakkelijk online afsluiten
 • Centraal Beheer: Voor vrijwel elke soort schade
 • ABN AMRO: Voor grote en kleine geschillen
 • FBTO: Jaarpremie lager dan dagtarief advocaat
 • ARAG: Afsluiten gaat via de partners

Uit hoeveel modules bestaat de polis?

Meteen jouw rechtsbijstand in Tilburg verzekeren? Deze polis stel je zelf samen. Dat gaat aan de hand van handige modules. Additionele specificaties kan je hieronder lezen.

 1. Consument
  Hiermee bedoelen we alles wat gaat over consument gerelateerde zaken. Neem nou geschillen met betrekking tot een contract of een geschil met een provider.
 2. Belasting en vermogen
  Deze polis biedt hulp tijdens omstandigheden rondom fiscale rechten, jouw vermogen, en andere bezittingen. Zoals bijv. onenigheid m.b.t. belastingaanslagen.
 3. Wonen
  Deze polis bij o.a. FBTO of Nowgo kies jij voor situaties betreffende appartementen (bijv. in buurten als Centrum, Oud-Zuid, Oud-Noord, West, Noord, Oost, Zuid, Berkel-Enschot, Reeshof, Udenhout). Denk hier aan een meningsverschil met de gemeente over jouw huis of advocaat in Tilburg.
 4. Verkeer
  Dit gaat over zaken die spelen in het verkeer (verkeersrechtsbijstand). Als o.a. letselschade en/of medische schade waar je als scootergebruiker deelgenoot van bent. Zo’n situatie kan zijn een geschil m.b.t. jouw rijbewijs.
 5. Mediation (echtscheiding)
  Ook wel Persoon & Familie of gezinsrechtsbijstand en wordt vaak ingezet bij scheiding. De onkosten van een scheiding kunnen aardig in papieren lopen. Via deze dekking heb jij recht op persoonlijke begeleiding.

‘Ik wist niet dat dit zo makkelijk was’

Y. van den Berg, Tilburg (januari 2023)


Alle plaatsen in deze gemeente