Rechtsbijstand verzekeringen vergelijken?

Postcode Huisnummer

Rechtsbijstandverzekering Zundert

Een conflict op kantoor, in het gezin, of met de auto? Soms kun jij er niks aan doen. Een juridisch specialist is voor veel mensen onbetaalbaar. Door de rechtsbijstandverzekering in Zundert heb jij meer mogelijkheden. De rechtsbijstandverzekering “biedt direct juridische hulp tegen een lage premie”. Om je hierbij een beeld te geven:

 • een kapot product met garantie
 • Aanvaringen rondom jouw huurwoning
 • Problemen met de aannemer
Vanuit huis jouw verzekering rechtsbijstand afsluiten? Er is aanbod van meerdere partijen (o.a. Inshared, Lancyr en Zekur) en dekkingen (als Werk en Medisch). Met onze tools is een keuze snel gemaakt!

Consument Wonen Verkeer Werk Fiscaal Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering
unive-verzekering
ohra-verzekering
Beste service
aegon-verzekering
nationale-nederlanden-verzekering
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering
centraal-beheer-verzekering
ditzo-verzekering
verzekeruzelf-nl-verzekering

ProvincieNoord-Brabant
GemeenteZundert
Regionummer076 (+3176)
Inwoners21488
Postcodes4880
BuurtschappenZundert
Plaatsen in de regioverzekering-Woudenberg, rechtsbijstandverzekering-Wormerland, polis-Woerden, verzekeringspakket-Woensdrecht, Rechtsbijstand Winterswijk en verzekeraar-Winsum
rechtsbijstandverzekering-zundert

Rechtsbijstandverzekeringen Zundert vergelijken december 2022

Dankzij de rechtsbijstandverzekering zonder wachttijd kan men altijd rekenen op juridische medewerking rondom omstandigheden van conflicten in Noord-Brabant. Een goede backup als het gaat om een geschil met een BOVAG-garage of Problemen omtrent beleggingen. De modules zijn af te sluiten voor het hele gezin. Nu gelijk de speciale rechtsbijstandpolissen in Zundert vergelijken? Door gebruik te maken van de zoekmachine bekijk jij gemakkelijk een geschikte polis. Een dergelijke verzekering vergt enige voorkennis. In de markt zijn er velerlei verzekeringsbedrijven en opties. Onderstaand kun jij daarover meer lezen. Raadpleeg ook eens https://www.zundert.nl.

Het gemak van een verzekering rechtsbijstand

 • Je komt niet in financiële problemen bij een conflict
 • Alle gezinsleden kunnen profiteren
 • Je bepaalt zelf wat wel/niet verzekerd wordt
 • Altijd een luisterend oor van juridische specialisten
 • Lees verder over Nederlanden van Nu december 2022

Top 4 vragen m.b.t.de rechtsbijstandverzekering

Wat is een rechtsbijstandverzekering?

Een rechtsbijstandverzekering biedt juridische medewerking wanneer jij dat nodig hebt. Zo verstrekken ze bijv. proces ondersteuning of geld.

Heb ik een verzekering voor rechtsbijstand nodig?

Daarop hebben we geen eenduidig antwoord. Zit je veel in het verkeer of wissel je regelmatig van baan? Dan is een conflict natuurlijk niet uitgesloten. Dankzij de modules kan je dit naar eigen inzicht indelen.

Wat kost een verzekering rechtsbijstand?

Een rechtsbijstandverzekering vind je al vanaf €8,5. Verzekeringen met een ruime dekking kosten zo’n €15,25 p/maand. De assurantiepremie wordt berekend a.d.h.v. grootte van het gezin, het verzekerde bedrag, en het aantal modules.

Wat is de beste verzekering?

Dat hangt er nogal vanaf. De verzekeringen zijn onderscheidend op kleine lettertjes, soorten dekking, eigen risico en uiteraarde de premie per maand. Welke verzekeraar de beste is, selecteer je aan de hand van jouw wensen, en omstandigheden. Met behulp van onze vergelijk-module zoek je moeiteloos de beste rechtsbijstandverzekering in Zundert.

Benodigde tijd: 6 minuten.

De rechtsbijstandverzekering afsluiten

 1. Specificeer gezinssamenstelling

  Dat kan zijn alleenstaand, of een partner zonder kinderen. De verzekering voor rechtsbijstand verzekert in één keer jouw hele gezin.

 2. Hoe hoog moet de uitkering zijn?

  Het betreft het bedrag dat de verzekeraar maximaal uitbetaalt. Vaak gaat het om kosten voor advies en hulp. Dit varieert van €17.500 tot €100.000.

 3. Bepaal modules

  Jij hebt keuzes voor bijv. Fiscaal recht en Medisch. Veel modules nemen draait uit op een hogere maandpremie. Schets voor jezelf op welke manier de nood het hoogste is. Veel onderweg? Dan is de module verkeer relevant.

 4. Bekijk en vergelijk

  Je wordt nu doorgestuurd naar een overzicht met alle opties. Rangschik op premie per maand of score voor juridische hulp in Zundert.

 5. Regel de overstap

  Alle opties bekeken? Je kunt de polis van bijvoorbeeld Inshared, Ditzo en DAS gemakkelijk online afsluiten. Betreft het een overstap? Jouw aanstaande verzekeringspartij helpt hierbij.

kosten berekenen

Vind een goede rechtsbijstandverzekering en sluit online af

Voorkom verrassingen, en ga voor een verzekering die direct ingaat voor rechtshulp. Bekijk de beste en/of de goedkoopste in jouw regio 4880, 4881, 4884.

De beste rechtsbijstandverzekeringen van december 2022 (gemeente Zundert)

 • Unive: Gemakkelijk online afsluiten
 • Inshared: Ruime dekking
 • Klaverblad: Ruime dekking
 • Nationale Nederlanden: Zaken snel opgepakt
 • Aegon: Goede beoordeling
 • OHRA: Gemakkelijk online afsluiten
 • DAS: Verschillende modules
 • HEMA: Team van ervaren juristen
 • Ditzo: Gespecialiseerde juristen
 • Lancyr: Geen overwacht hoge kosten
 • Centraal Beheer: Gespecialiseerde juristen
 • ABN AMRO: Gespecialiseerde juristen
 • FBTO: Gemakkelijk online afsluiten
 • ARAG: Klantbeoordeling van 8,2

Uit hoeveel modules bestaat de polis?

Snel jouw rechtsbijstand in Zundert verzekeren? De verzekering kun je volledig personaliseren. Dit doe je met handige modules. Additionele specificaties tref je in de volgende alinea.

 1. Consument
  Hiermee bedoelen we alles wat gaat over aankopen e.d. Als o.a. geschillen met betrekking tot tuchtzaken of een conflict met je internetprovider.
 2. Vermogen en Belasting
  Deze keuze verleent bijstand bij omstandigheden rondom fiscaal recht, je vermogen, en extra eigendommen. Denk aan een conflict met een beleggingsadviseur.
 3. Wonen
  Deze dekking via o.a. Ditzo of ANWB is relevant tijdens gebeurtenissen met betrekking tot jouw huis (bijv. in buurt zoals Zundert, Klein – Zundert, Wernhout, Achtmaal, Rijsbergen). Zoals bijv. onenigheid met de woningstichting of advocaat in Zundert.
 4. Verkeer
  Heeft te maken met zaken die spelen tijdens deelname aan verkeer (verkeersrechtsbijstand). Je kunt denken aan letselschade of medische schade waar je als scootergebruiker schuldig aan bent. Zo’n situatie kan zijn een geschil m.b.t. jouw rijbewijs.
 5. Echtscheiding en Mediation
  Ook wel gezinsrechtsbijstand. Meestal gebruikt bij een echtscheiding. De kosten hiervan kunnen aardig in papieren lopen. Met deze mogelijkheid heb jij recht op persoonlijke begeleiding.

‘Nooit meer leven in angst’

L. van der Velde, Zundert (december 2022)


Alle plaatsen in deze gemeente