Rechtsbijstand verzekeringen vergelijken?

Postcode Huisnummer

Rechtsbijstandverzekering Heerhugowaard

Een tweestrijd op kantoor, in het gezin, of met de belastingdienst? Ook jij kan ermee te maken krijgen. Juridisch advies is soms financieel niet mogelijk. Aan de hand van zo’n rechtsbijstandverzekering in Heerhugowaard pak je dat issue aan. De rechtsbijstandverzekering “sluit u af voor juridische geschillen”. Voorbeelden hiervan zijn:

 • een geschil met een provider
 • Conflicten met de verhuurder
 • Problemen bij een kledingwinkel
Online een verzekering rechtsbijstand afsluiten? Er zijn aanbiedingen beschikbaar bij verzekeraars (zoals OHRA, ABN AMRO en Nowgo) en modules (zoals Werk of Verkeer). Via onze specialisten is een keuze snel gemaakt!

Consument Wonen Verkeer Werk Fiscaal Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering
unive-verzekering
ohra-verzekering
Beste service
aegon-verzekering
nationale-nederlanden-verzekering
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering
centraal-beheer-verzekering
ditzo-verzekering

ProvincieNoord-Holland
GemeenteHeerhugowaard
(Regio) nummer072 (+3172)
Bewoners53927
Postcodegebied1700
WijkenSchrijverswijk
Plaatsen nabijverzekering-Heemskerk, rechtsbijstandverzekering-Hattem, polis-Harlingen, verzekeringspakket-Haren, Rechtsbijstand Hardinxveld-Giessendam en verzekeraar-Harderwijk
rechtsbijstandverzekering-heerhugowaard

Rechtsbijstandverzekeringen Heerhugowaard vergelijken juli 2024

Middels een rechtsbijstandverzekering zonder wachttijd profiteer je van juridisch advies en ondersteuning in scenario’s van moeilijkheden in Noord-Holland. Dat komt van pas in situaties als een online aankoop die niet wordt bezorgd. en Conflicten met de plaatselijke overheid. Alle gezinsleden zijn meeverzekerd. Nu gelijk de speciale rechtsbijstandpolissen in Heerhugowaard vergelijken? Met de vergelijk tool bekijk je gemakkelijk een betaalbare polis. Het productis niet heel eenvoudig. We zien velerlei verzekering aanbieders en allerlei modules. Onderstaand vind je verdere informatie. Raadpleeg ook eens https://www.heerhugowaard.nl.

Het gemak van een verzekering rechtsbijstand

 • Je komt niet in financiële problemen bij een conflict
 • Uitgebreide dekking voor volwassenen en kinderen
 • Je bepaalt zelf wat wel/niet verzekerd wordt
 • Persoonlijke juridische medewerkers bij conflicten
 • Bezoek ook: Bovag afsluiten

Top 4 vragen m.b.t.de rechtsbijstandverzekering

Wat is een rechtsbijstandverzekering?

Een rechtsbijstandverzekering geeft juridische hulp en advies ten tijde van problemen. Je kunt rekenen op o.a. financiële ondersteuning.

Heb ik zo’n verzekering nodig?

Daarop mist een echt directe algemene conclusie. Reis je veel of werk je regelmatig voor een andere baas? Dan kan je maar zo te maken hebben met een claim. Met behulp van de modules kan je zelf risico’s afdekken.

Welke tarieven kent deze verzekering rechtsbijstand?

Een verzekering voor rechtsbijstand sluit je af vanaf €10,5. Duurdere polissen zitten rond de €15,25 per 4 weken. De assurantiepremie wordt bepaald door gezinssituatie, het bedrag waar de verzekeraar voor garant staat, en de soort modules.

Hoe vind ik de beste verzekering?

Dat verschilt per situatie. De contracten lopen uiteen op voorwaarden, type dekking, het eigen risico, en de hoogte van de uitkering. Wat het beste aanbod is, wordt bepaald door jouw eisen en risicogebieden. Met behulp van de tool vergelijk jij eenvoudig de beste rechtsbijstandverzekering in Heerhugowaard.

Benodigde tijd: 6 minuten

De rechtsbijstandverzekering afsluiten

 1. Kies type huishouden

  Bijv. een 1-persoonshuishouden, of gezinnen met (en zonder) kids. Deze verzekering voor rechtsbijstand betekent ook dat het hele gezin is meeverzekerd.

 2. Bepaal het uit te keren bedrag

  We hebben het over de maximum vergoeding. In de vorm van diensten of geld. De max. vergoeding loopt van €7.500 tot €100.000.

 3. Kies modules

  We hebben het over bijv. Werk en Echtscheiding. Veel modules nemen draait uit op een duurder tarief. Bedenk op welke aspecten je risico loopt. Veel onderweg? Dan is de module verkeer relevant.

 4. Aanbieders vergelijken

  Je wordt nu doorgestuurd naar een ranglijst met verzekeringen. Sorteer op kosten p/maand of reviews voor juridische hulp in Heerhugowaard.

 5. Online afsluiten

  Ben je eruit? Alle huishoudens kunnen de diensten van Aegon, Centraal beheer en Zekur vandaag nog online afsluiten. Betreft het een overstap? Jouw aanstaande verzekeringsaanbieder helpt hierbij.

kosten berekenen

Een goede rechtsbijstandverzekering afsluiten via internet

Vermijd hoge juridische kosten, en kies een verzekering die direct ingaat voor juridische bijstand. Bekijk de beste of juist de goedkoopste polis in de omgeving 1700, 1701, 1702, 1703, 1704, 1705, 1706, 1842.

De beste rechtsbijstandverzekeringen van juli 2024 (gemeente Heerhugowaard)

 • Unive: Vanaf €3,38 per maand
 • Inshared: Zelf je dekkingen kiezen
 • Klaverblad: Voor vrijwel elke soort schade
 • Nationale Nederlanden: Goede beoordeling
 • Aegon: Online of via persoonlijke adviseur
 • OHRA: De beste juristen op uw zaak
 • DAS: 84% beveelt DAS aan
 • HEMA: 24/7 advies van experts
 • Ditzo: Juristen met expertise
 • Lancyr: Beoordeeld met een 8,7
 • Centraal Beheer: 24/7 advies van experts
 • ABN AMRO: Zaken snel opgepakt
 • FBTO: Zelf je dekkingen kiezen
 • ARAG: De beste juristen op uw zaak

Uit hoeveel modules bestaat de polis?

Snel jouw rechtsbijstand in Heerhugowaard verzekeren? Jouw polis kan je naar eigen inzicht samenstellen. Dat gaat aan de hand van een aantal modules. Aanvullende info kan je hieronder lezen.

 1. Consument
  Hiermee bedoelen we alles wat gaat over aankopen e.d. Neem nou een conflict over familiezaken of een conflict met een webwinkel.
 2. Belasting en vermogen
  Deze polis biedt hulp tijdens alles rondom fiscale rechten, het vermogen, en andere bezittingen. Neem nou een meningsverschil m.b.t. belastingaanslagen.
 3. Wonen
  Deze dekking via o.a. Lancyr en Interpolis speelt bij geschillen aangaande jouw woning (bijv. in buurt zoals Schrijverswijk, Schilderswijk, Planetenwijk, Bomen- Recreatiewijk, Heemradenwijk, Edelstenenwijk, Stadshart, Molenwijk, Rivierenwijk, Bedrijventerrein, Butterhuizen, Oostertocht, Zuidwijk, Huygenhoek, Stad van de Zon, De Draai, Broekhorn, De Noord, Buitengebied Noord, ’t Kruis, Buitengebied Zuid). Onder andere een meningsverschil m.b.t. de aanbouw of verbouw van de woning of advocaat in Heerhugowaard.
 4. Verkeer
  We hebben het over vervelende omstandigheden tijdens deelname aan verkeer (verkeersrechtsbijstand). Zoals bijv. medische schade en/of letselschade waar jij als autobestuurder schuldig aan bent. Een kwestie kan zijn een geschil met een FOCWA-garage.
 5. Echtscheiding en Mediation
  Noemen we soms ook gezinsrechtsbijstand. Vaak toegepast bij een scheiding. De kosten hiervan vallen vaak niet mee. Door deze module heb jij recht op persoonlijke begeleiding.

‘Duidelijk overzicht met aanbieders’

Y. Kuiper, Heerhugowaard (juli 2024)