Rechtsbijstand verzekeringen vergelijken?

Postcode Huisnummer

Rechtsbijstandverzekering Harderwijk

Een probleem op zakelijk gebied, in het gezin, of op de weg? Soms kun jij er niks aan doen. Een juridische adviseur is voor veel mensen onbetaalbaar. Via de rechtsbijstandverzekering in Harderwijk heb jij meer mogelijkheden. De rechtsbijstandverzekering “sluit u af voor juridische geschillen”. Je kunt dan denken aan:

 • issues met zendingen van webwinkels
 • Problemen over een overeenkomst die u als consument sluit
 • Conflicten aangaande alimentatie
Vanuit huis jouw verzekering rechtsbijstand afsluiten? Er zijn aanbiedingen beschikbaar bij partijen (als Aegon, ABN AMRO en Reaal) en modules (als Werk of Verkeer). Dankzij onze adviseurs kan jij alle details vinden.

Consument Wonen Verkeer Werk Fiscaal Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering
unive-verzekering
ohra-verzekering
Beste service
aegon-verzekering
nationale-nederlanden-verzekering
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering
centraal-beheer-verzekering
ditzo-verzekering

ProvincieGelderland
GemeenteHarderwijk
(Net) nummer0341 (+31341)
Inwoners45966
Postcodegebieden3840
BuurtenBinnenstad
Plaatsen nabijverzekering-Geertruidenberg, rechtsbijstandverzekering-Ferwerderadiel, polis-Etten-Leur, verzekeringspakket-Ermelo, Rechtsbijstand Epe en verzekeraar-Enschede
rechtsbijstandverzekering-harderwijk

Rechtsbijstandverzekeringen Harderwijk vergelijken juli 2024

Met zo’n rechtsbijstandverzekering zonder wachttijd kan men altijd rekenen op juridische hulp en advies in het geval van onenigheid in Gelderland. Dat komt van pas in situaties als problemen met de boeking van een vakantie of Aanvaringen met de belastingdienst. Ieder familielid is gedekt binnen de polis. Wil jij de beschikbare rechtsbijstandpolissen in Harderwijk vergelijken? Dankzij de vergelijk tool speur je gemakkelijk een geschikte rechtsbijstandverzekering. Zo’n polis is best complex. In de markt zijn er meerdere verzekeringsmaatschappijen plus modules. Onderstaand leggen we een en ander uit. Bekijk ook de gemeentewebsite: https://www.harderwijk.nl.

4 redenen voor een verzekering rechtsbijstand

 • Je bent verzekerd voor potentiële hoge juridische kosten
 • Uitgebreide dekking voor volwassenen en kinderen
 • Je kiest zelf je modules
 • Snel juridisch advies bij problemen
 • Bekijk ook: Bruns ten Brink pakket

Veelgestelde vragen over de rechtsbijstandverzekering

Wat is een rechtsbijstandverzekering?

Een rechtsbijstandverzekering biedt juridische ondersteuning in het geval van een conflict. Dit kan gaan om rechtstreeks advies of financiële middelen.

Is zo’n verzekering noodzakelijk?

Op deze vraag hebben we geen algemeen advies. Reis je veel of werk je regelmatig voor een andere baas? In die situatie is de kans op een conflict groter. Aan de hand van de modules bepaal je zelf welke risico’s je wilt afdekken.

Welke kosten zijn verbonden aan de verzekering rechtsbijstand?

Een verzekering is er al vanaf €11. Kosten lopen op tot €14,5 per 30 dagen. De maandpremie wordt bepaald door gezinsgrootte, het verzekerde bedrag, en gekozen modules.

Hoe vind ik de beste verzekering?

Dat is lastig te zeggen. De polissen lopen uiteen op voorwaarden, modules, de eigen bijdrage, en de premie. De beste polis selecteer je aan de hand van jouw wensen, en financiële situatie. Met behulp van de vergelijker vind je gemakkelijk de beste rechtsbijstandverzekering in Harderwijk.

Benodigde tijd: 6 minuten

De rechtsbijstandverzekering afsluiten

 1. Definieer type gezin

  Een keuze is zelfstandig wonend, of alleen kinderen en geen partner. Zo’n verzekering voor rechtsbijstand betekent ook dat het hele gezin is meeverzekerd.

 2. Hoeveel dekking wil je ontvangen?

  Het betreft het bedrag dat de verzekeraar maximaal uitbetaalt. Dat kan gaan om advies of geld. Dit ligt doorgaans tussen de €17.500 tot €55.000.

 3. Modules aan- en uitzetten

  We hebben het over thema’s zoals Inkomen of Wonen. Veel modules nemen heeft als gevolg hogere lasten. Ga na op welke fronten het risico het grootst is. Een lastige huisbaas? Denk aan de module Wonen.

 4. Vergelijk verzekeraars

  In de volgende stap tref je een lijst met verzekeringen. Rank zelf op premie of beoordelingen voor juridische hulp in Harderwijk.

 5. Direct afsluiten

  Ben je eruit? Jij kunt een product van o.a. Klaverblad, HEMA en Allianz eenvoudig online afsluiten. Stap je over van verzekeraar? De aanstaande verzekeringsmaatschappij helpt hierbij.

kosten berekenen

Een goede rechtsbijstandverzekering vinden en afsluiten

Voorkom dure juridische procedures, en neem een verzekering die direct ingaat voor juridische bescherming. Check de beste of laagst-geprijsde in jouw regio 3840, 3841, 3842, 3843, 3844, 3845, 3846, 3847, 3848, 3849.

De beste rechtsbijstandverzekeringen van juli 2024 (gemeente Harderwijk)

 • Unive: Gespecialiseerde juristen
 • Inshared: Geen overwacht hoge kosten
 • Klaverblad: Team van ervaren juristen
 • Nationale Nederlanden: Voor grote en kleine geschillen
 • Aegon: 240 juristen en 70 advocaten
 • OHRA: Ruim 400 juridische specialisten
 • DAS: Zelf je dekkingen kiezen
 • HEMA: Zonder kleine lettertjes
 • Ditzo: Gespecialiseerde juristen
 • Lancyr: Team van ervaren juristen
 • Centraal Beheer: Gespecialiseerde juristen
 • ABN AMRO: Gemakkelijk online afsluiten
 • FBTO: Team van ervaren juristen
 • ARAG: Gespecialiseerde juristen

Bekijk de verschillende modules

Online jouw rechtsbijstand in Harderwijk verzekeren? Jouw polis stel je zelf samen. Dat werkt met een aantal modules. Additionele specificaties kan je hieronder lezen.

 1. Consument
  Alles wat te maken heeft met consumentenproducten. Neem nou een probleem m.b.t. familiezaken of onenigheid met de energieleverancier.
 2. Belasting en vermogen
  Deze optie heeft te maken met situatie zoals fiscaal recht, het vermogen, en andere bezittingen. Als o.a. een aanvaring over vermogensbeheer.
 3. Wonen
  Deze module via o.a. OHRA en Interpolis gaat over kwesties betreffende huizen (bijv. in buurt zoals Binnenstad, Waterstad, Zeebuurt, Friesegracht, Stadsdennen, De Sypel, Stationsomgeving, Stadsweiden, Slingerbos, Tweelingstad, Frankrijk, Drielanden, Industrieterrein Lorentz, Buitengebied Harderwijk, Hierden, Wolderwijd). Zoals bijv. onenigheid bij de verkoop van een huis of advocaat in Harderwijk.
 4. Verkeer
  Hiermee doelen we op alles wat er gebeurt in het verkeer (verkeersrechtsbijstand). Betreft zaken als (letsel)schade en medische schade waar je als fietser betrokken bij bent. Je kunt denken aan strafzaken in het verkeer.
 5. Mediation (echtscheiding)
  Ook wel Persoon & Familie of gezinsrechtsbijstand en wordt vaak ingezet bij scheiding. De onkosten van een scheiding zijn doorgaans zeer fors. Door deze optie kun jij rekenen op goede ondersteuning.

‘Ook buiten de deur een goede dekking’

Z. Dijkstra, Harderwijk (juli 2024)


Alle plaatsen in deze gemeente