Rechtsbijstand verzekeringen vergelijken?

Postcode Huisnummer

Rechtsbijstandverzekering Heemskerk

Een botsing op het werk, met familie, of met de auto? Soms kun jij er niks aan doen. Juridisch advies kan erg duur zijn. Door middel van de rechtsbijstandverzekering in Heemskerk tackle je dit probleem. De rechtsbijstandverzekering “is een verzekering die hulp biedt bij juridische conflicten”. Denk aan situaties als:

 • schade bij een ongeluk of aanrijding
 • Problemen met de internetprovider
 • Een meningsverschil met een ambtenaar
Online een verzekering rechtsbijstand afsluiten? Jij kan terecht bij verscheidene verzekeraars (o.a. Nationale Nederlanden, ABN AMRO en Interpolis) en dekkingen (o.a. Vermogen en Echtscheiding). Met onze tools vind je alle informatie.

Consument Wonen Verkeer Werk Fiscaal Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering
unive-verzekering
ohra-verzekering
Beste service
aegon-verzekering
nationale-nederlanden-verzekering
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering
centraal-beheer-verzekering
ditzo-verzekering
verzekeruzelf-nl-verzekering

rechtsbijstandverzekering-heemskerk

Rechtsbijstandverzekeringen Heemskerk vergelijken november 2022

Met zo’n rechtsbijstandverzekering zonder wachttijd mag jij aanspraak maken op juridisch advies en ondersteuning in situaties van onenigheid in Noord-Holland. Dit biedt uitkomst in het geval van geschillen ontstaan bij aankoop of verkoop van je auto of Aanvaringen over geleden schade. De modules zijn af te sluiten voor het hele gezin. Wil je ook de beste rechtsbijstandpolissen in Heemskerk vergelijken? Via onze tool bekijk je snel een goede verzekering voor rechtsbijstand. Een dergelijke verzekering is best complex. We onderscheiden meerdere verzekering aanbieders en opties. Verderop vind je verdere informatie. Voor info over de gemeente zie ook https://www.heemskerk.nl.

4 redenen voor een verzekering rechtsbijstand

 • Je komt niet in financiële problemen bij een conflict
 • Alle gezinsleden kunnen profiteren
 • Naar eigen inzicht samenstellen
 • Goede ondersteuning bij juridische geschillen
 • Ga door naar Avéro Achmea afsluiten

Veelgestelde vragen over de rechtsbijstandverzekering

Wat is een rechtsbijstandverzekering?

Een rechtsbijstandverzekering biedt juridische medewerking in situatie van persoonlijke geschillen. Ze bieden je onder andere rechtstreeks advies of financiële middelen.

Heb ik een rechtsbijstandverzekering nodig?

Op dat vraagstuk is er geen algemeen advies. Reis je veel of verhuis je vaak? In die situatie kan er maar zo een conflict ontstaan. Aan de hand van de modules kies je zelf wat je wel/niet verzekert.

Welke tarieven kent deze verzekering rechtsbijstand?

Een rechtsbijstandverzekering sluit je af vanaf €11,75. Kosten lopen op tot €12 p/maand. De assurantiepremie heeft te maken met gezinssamenstelling, het totaalbedrag, en het aantal modules.

Wat is de beste verzekering?

Dat is voor iedereen anders. De modules zijn onderscheidend op kleine lettertjes, modules, hoogte eigen bijdrage, en niet te vergeten te premie. De beste polis selecteer je aan de hand van je specifieke vraag, en privésituatie. Op basis van het vergelijk script vind jij gemakkelijk de beste rechtsbijstandverzekering in Heemskerk.

Benodigde tijd: 6 minuten.

De rechtsbijstandverzekering afsluiten

 1. Definieer type gezin

  Mogelijkheden zijn een 1 persoons dekking of alleen kinderen en geen partner. Jouw verzekering voor rechtsbijstand betekent ook dat het hele gezin is meeverzekerd.

 2. Welke bedrag wil je verzekeren?

  Oftewel: wat gaat de verzekeraar maximaal p/jaar betalen. In natura of in geld. Je ontvangt meestal maximaal tussen de €7.500 tot €85.000.

 3. Kies modules

  We hebben het over opties als Werk of Wonen. Meer modules selecteren resulteert in hogere lasten. Ga na waar jij meer risico loopt. Een lastige huisbaas? Denk aan de module Wonen.

 4. Polissen vergelijken

  Gelukt? Dan volgt een tabel met aanbieders. Rangschik op kosten p/maand of score voor juridische hulp in Heemskerk.

 5. Online afsluiten

  Iets gevonden? Jij kunt een product van o.a. Aegon, HEMA of Allianz vandaag nog online afsluiten. Heb je al een polis en stap je over? De toekomstige aanbieder kan daarbij helpen.

kosten berekenen

Een goede rechtsbijstandverzekering vinden en afsluiten

Zorg dat je niet voor hoge kosten komt te staan, en ga voor een verzekering die direct ingaat voor juridische hulp en advies. Check de beste of juist de goedkoopste in jouw regio 1960, 1961, 1962, 1963, 1964, 1965, 1966, 1967, 1968, 1969.

De beste rechtsbijstandverzekeringen van november 2022 (gemeente Heemskerk)

 • Unive: Meteen online verzekerd
 • Inshared: Hoge klantwaardering
 • Klaverblad: Team van ervaren juristen
 • Nationale Nederlanden: Voor vrijwel elke soort schade
 • Aegon: Juristen met expertise
 • OHRA: Zaken snel opgepakt
 • DAS: Professionele verzekering
 • HEMA: Goede beoordeling
 • Ditzo: Ruime keuze modules
 • Lancyr: Direct online verzekeren
 • Centraal Beheer: Binnen 2 minuten verzekerd
 • ABN AMRO: Team van ervaren juristen
 • FBTO: Geen overwacht hoge kosten
 • ARAG: Populaire ProRechtPolis

Voor welke modules kan ik gaan?

Wil je jouw rechtsbijstand in Heemskerk verzekeren? De verzekering stel je zelf samen. Dat werkt op basis van handige modules. Aanvullende info kan jij hieronder vinden.

 1. Consument
  Hierbinnen valt alles betreffende je positie als consument. Als o.a. een conflict over vermeende schade of een conflict met een webwinkel.
 2. Belasting en vermogen
  Deze dekking heeft te maken met zaken als fiscale rechten, je vermogen, en financiële boedel. Als o.a. een meningsverschil over aandelen en obligaties.
 3. Wonen
  Deze polis via bijv Centraal beheer of Promovendum is relevant tijdens gebeurtenissen rondom woningen (bijv. in wijken als Heemskerk-Dorp, Commandeurs en Marquette, Hofland, Oosterwijk en Zuidbroek, Heemskerkerduin en Noorddorp, Poelenburg en Oosterzij, Noordbroek en De Trompet, Kerkbeek, Assumburg, Hoogdorp en Waterakkers, Broekpolder, Oostelijk Heemskerk). Bijvoorbeeld een aanvaring bij de aankoop van een huis of advocaat in Heemskerk.
 4. Verkeer
  We hebben het over vervelende omstandigheden met de auto of fiets (verkeersrechtsbijstand). Betreft zaken als medische schade en letselschade waar jij met de elektrische fiets schuldig aan bent. Je kunt denken aan dat iemand jou aansprakelijk stelt voor een ongeluk.
 5. Mediation (echtscheiding)
  Soms ook gezinsrechtsbijstand genoemd. Nuttig wanneer er sprake is van scheiding. De kosten hiervan vallen in de praktijk vaak hoog uit. Met deze optie worden deze kosten (deels) vergoed.

‘Uiteindelijk toch bij dezelfde verzekeraar gebleven!’

T. van de Veen, Heemskerk (november 2022)