Rechtsbijstand verzekeringen vergelijken?

Postcode Huisnummer

Rechtsbijstandverzekering Hoorn

Een conflict op kantoor, in het gezin, of in het verkeer? Het kan iedereen overkomen. Juridisch advies kan niet iedereen betalen. Dankzij deze rechtsbijstandverzekering in Hoorn beperk je het risico. Een rechtsbijstandverzekering “dekt de kosten van een juridisch proces / geschil”. Denk aan situaties als:

 • ruzie over productgarantie
 • Aanvaringen rondom jouw arbeidscontract
 • Conflicten met een ambtenaar
Vanuit huis jouw verzekering rechtsbijstand afsluiten? Er is aanbod van meerdere assuradeurs (zoals Nationale Nederlanden, HEMA en Interpolis) en dekkingen (bijv. Fiscaal recht en Medisch). Met onze tools is een keuze snel gemaakt!

Consument Wonen Verkeer Werk Fiscaal Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering
unive-verzekering
ohra-verzekering
Beste service
aegon-verzekering
nationale-nederlanden-verzekering
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering
centraal-beheer-verzekering
ditzo-verzekering

ProvincieNoord-Holland
GemeenteHoorn
Regionummer0229 (+31229)
Aantal inwoners72172
Postcodes1689
BuurtschappenBinnenstad
Plaatsen in de omgevingverzekering-Hof van Twente, rechtsbijstandverzekering-Hilversum, polis-Hilvarenbeek, verzekeringspakket-Hillegom, Rechtsbijstand Heusden en verzekeraar-Heumen
rechtsbijstandverzekering-hoorn

Rechtsbijstandverzekeringen Hoorn vergelijken april 2024

D.m.v. de rechtsbijstandverzekering zonder wachttijd heb je de zekerheid van juridische hulp en advies rondom omstandigheden van een conflict in Noord-Holland. Dit is handig in situaties als een conflict met een autogarage. en Conflicten m.b.t. kindgebonden budget. De modules zijn af te sluiten voor het hele gezin. Ook alle betrouwbare rechtsbijstandpolissen in Hoorn vergelijken? Middels de zoekmachine check jij direct een betaalbare verzekering. Een dergelijke verzekering lijkt best ingewikkeld. We zien allerlei assuradeurs en modules. Verderop kun jij daarover meer lezen. Bekijk ook de gemeentewebsite: https://www.hoorn.nl.

4 redenen voor een verzekering rechtsbijstand

 • Geen onverwacht hoge kosten bij een conflict
 • Uitgebreide dekking voor volwassenen en kinderen
 • Naar eigen inzicht samenstellen
 • Persoonlijke juridische medewerkers bij conflicten
 • Bezoek ook: De Goudse afsluiten

Veelgestelde vragen over de rechtsbijstandverzekering

Wat is een rechtsbijstandverzekering?

Een rechtsbijstandverzekering biedt rechtshulp in situatie van persoonlijke geschillen. Dit kan gaan om geld of natura.

Heb ik een verzekering voor rechtsbijstand nodig?

Daarop hebben we geen standaard antwoord. Ben je veel onderweg of verhuis je vaak? In zo’n setting is er altijd risico op een geschil. Met behulp van de modules kan je zelf risico’s afdekken.

Welke kosten zijn verbonden aan de verzekering rechtsbijstand?

Een dergelijke verzekering vind je al vanaf €9,75. Kies je een ruim pakket? Dan ga je zo richting €14,5 per 4 weken. De maandpremie hangt af van gezinssituatie, het afgedekte bedrag, en type modules.

Hoe vind ik de beste verzekering?

Dat hangt er nogal vanaf. De rechtsbijstandverzekeringen wijken van elkaar af op contractvoorwaarden, inhoud modules, eigen risico en niet te vergeten te premie. Wat precies de beste verzekeraar is kies je door te kijk naar jouw eisen en risicogebieden. Middels de tool zoek jij supersnel de beste rechtsbijstandverzekering in Hoorn.

Benodigde tijd: 6 minuten

De rechtsbijstandverzekering afsluiten

 1. Specificeer gezinssamenstelling

  Mogelijkheden zijn een 1 persoons dekking of gezinnen met (en zonder) kids. Een verzekering voor rechtsbijstand geldt voor het hele gezin.

 2. Hoeveel dekking wil je ontvangen?

  Dit keert de verzekeraar maximaal uit (per jaar). In contanten of juist in advies. Dit ligt doorgaans tussen de €30.000 tot €85.000.

 3. Modules selecteren

  We hebben het over thema’s zoals Belasting of Letselschade. Een groot aantal modules betekent een hogere maandpremie. Schat in waar het risico het grootst is. Verhuis je met regelmaat? De module Wonen kan handig zijn.

 4. Vergelijk verzekeraars

  Je wordt nu doorgestuurd naar een tabel met polissen. Sorteer op prijs of waardering voor juridische hulp in Hoorn.

 5. Regel je polis online

  Ben je eruit? Jij kunt een product van o.a. Inshared, FBTO en Reaal gemakkelijk online afsluiten. Heb je al een polis en stap je over? De gekozen verzekeraar helpt hierbij.

kosten berekenen

Een goede rechtsbijstandverzekering online afsluiten

Vermijd hoge juridische kosten, en neem een verzekering die direct ingaat voor juridische hulp en advies. Check de beste of laagst-geprijsde in jouw regio 1689.

De beste rechtsbijstandverzekeringen van april 2024 (gemeente Hoorn)

 • Unive: Voor grote en kleine geschillen
 • Inshared: Online schade melden
 • Klaverblad: Gespecialiseerde juristen
 • Nationale Nederlanden: Voor vrijwel elke soort schade
 • Aegon: Zelf samentstellen
 • OHRA: Professionele verzekering
 • DAS: Ruime dekking
 • HEMA: Ruime dekking
 • Ditzo: Zelf je dekkingen kiezen
 • Lancyr: Zelf samentstellen
 • Centraal Beheer: Voor vrijwel elke soort schade
 • ABN AMRO: Ruime keuze modules
 • FBTO: Zaken snel opgepakt
 • ARAG: Online schade melden

Welke modules worden aangeboden?

Snel jouw rechtsbijstand in Hoorn verzekeren? Dit product is 100% zelf samen te stellen. Dat werkt op basis van speciale modules. Additionele specificaties tref je in de volgende alinea.

 1. Consument
  Hier regelen ze alle omtrent je positie als consument. Als o.a. een conflict over vermeende schade of een conflict met een webwinkel.
 2. Vermogen en Belasting
  Deze optie biedt hulp tijdens voorvallen als met name fiscaal recht, jouw vermogen, en aandelen. Onder andere een meningsverschil m.b.t. belastingaanslagen.
 3. Wonen
  Deze module via Klaverblad of Allianz gaat over zaken met betrekking tot jouw huis (bijv. in buurten als Binnenstad, Venenlaan-kwartier, Hoorn-Noord, Grote Waal, Risdam-Zuid, Risdam-Noord, Nieuwe Steen, Zwaag, Blokker, Kersenboogerd-Noord, Kersenboogerd-Zuid, Hoorn 80, Bangert en Oosterpolder, Noord). Neem nou onenigheid met de verhuurder of advocaat in Hoorn.
 4. Verkeer
  Dit gaat over zaken die spelen tijdens deelname aan verkeer (verkeersrechtsbijstand). Bijvoorbeeld medische schade of letselschade waar je als verkeersdeelnemer deelgenoot van bent. Een kwestie kan zijn schade bij een ongeluk of aanrijding.
 5. Mediation / echtscheiding
  Ook bekend als gezinsrechtsbijstand. Relevant in het geval van een scheiding. De kosten hiervan vallen in de praktijk vaak hoog uit. Aan de hand van deze polis heb je hiervoor meer zekerheden.

‘Gemakkelijk sorteren op prijs of waardering’

C. Hermans, Hoorn (april 2024)


Alle plaatsen in deze gemeente