Rechtsbijstand verzekeringen vergelijken?

Postcode Huisnummer

Rechtsbijstandverzekering Leek

Een probleem op kantoor, in het gezin, of met een winkel? Soms kun jij er niks aan doen. Juridische ondersteuning is voor veel mensen onbetaalbaar. Via een rechtsbijstandverzekering in Leek heb jij meer mogelijkheden. Een rechtsbijstandverzekering “is de verzekering voor juridische ondersteuning bij een geschil”. Je kunt dan denken aan:

 • schade in het verkeer
 • Conflicten m.b.t. belastingaanslagen
 • Problemen over de voorwaarden van scheiden
Via internet een verzekering rechtsbijstand afsluiten? Er is aanbod van meerdere partijen (zoals Nationale Nederlanden, ABN AMRO en Interpolis) en dekkingen (o.a. Consument of Wonen). Dankzij onze adviseurs is een keuze snel gemaakt!

Consument Wonen Verkeer Werk Fiscaal Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering
unive-verzekering
ohra-verzekering
Beste service
aegon-verzekering
nationale-nederlanden-verzekering
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering
centraal-beheer-verzekering
ditzo-verzekering
verzekeruzelf-nl-verzekering

rechtsbijstandverzekering-leek

Rechtsbijstandverzekeringen Leek vergelijken november 2022

Via zo’n rechtsbijstandverzekering zonder wachttijd kan men altijd rekenen op juridische specialisten en advocaten tijdens taferelen zoals moeilijkheden in Groningen. Iets onmisbaars in het geval van een conflict na een auto ongeluk en Geschillen met de plaatselijke overheid. Je kunt de dekking voor de hele familie afsluiten. Ook alle betrouwbare rechtsbijstandpolissen in Leek vergelijken? Door gebruik te maken van onze tool speur je gemakkelijk de gewenste verzekeringscontract. Een dergelijke verzekering is niet heel eenvoudig. Er zijn uiteenlopende maatschappijen en dan zijn er nog allerlei modules. Onderstaand zijn verdere details te vinden. Ook de gemeente biedt hierover informatie: https://www.leek.nl.

Waarom een verzekering voor rechtsbijstand afsluiten

 • Je komt niet in financiële problemen bij een conflict
 • Ook de kinderen meeverzekeren
 • Zelf samenstellen met modules
 • Goede ondersteuning bij juridische geschillen
 • Ga door naar Avéro Achmea polis

Rechtsbijstandverzekering FAQ

Wat is een rechtsbijstandverzekering?

Een rechtsbijstandverzekering biedt rechtshulp in situatie van persoonlijke geschillen. Dit kan gaan om hulpverlening of in de vorm van geld.

Heb ik zo’n verzekering nodig?

Op deze vraag is er geen sprake van een gemiddeld antwoord. Reis je veel of verhuis je vaak? In die situatie kan er maar zo een conflict ontstaan. Dankzij de modules bepaal je zelf welke risico’s je wilt afdekken.

Welke kosten zijn verbonden aan de verzekering rechtsbijstand?

Een verzekering voor rechtsbijstand vind je al vanaf €9. Duurdere polissen zitten rond de €14 p/maand. Het tarief is afhankelijk van grootte van het gezin, het afgedekte bedrag, en actieve modules.

Welke verzekering is de beste?

Dat verschilt per situatie. De contracten wijken van elkaar af op kleine lettertjes, modules, hoogte eigen risico, en de hoogte van de uitkering. Welke verzekeraar de beste is, moet worden bepaald door jouw behoeften, en privésituatie. Geholpen door de vergelijker vergelijk jij gemakkelijk de beste rechtsbijstandverzekering in Leek.

Benodigde tijd: 6 minuten.

De rechtsbijstandverzekering afsluiten

 1. Kies type huishouden

  Bijv. een 1-persoonshuishouden, of gezinnen met (en zonder) kids. Deze verzekering voor rechtsbijstand betekent ook dat het hele gezin is meeverzekerd.

 2. Hoe hoog moet de uitkering zijn?

  Dit is het maximum bedrag dat je ontvangt. Dat kan gaan om advies of geld. Je ontvangt meestal maximaal tussen de €15.000 tot €75.000.

 3. Verzekering samenstellen met modules

  We onderscheiden thema’s zoals Fiscaal recht of Echtscheiding. Veel modules nemen draait uit op een duurdere verzekering. Schets voor jezelf op welke manier het risico hoog is. Een lastige huisbaas? Denk aan de module Wonen.

 4. Vergelijk verzekeraars

  Je wordt nu doorgestuurd naar een pagina met verzekeringen. Rangschik op premie per maand of reviews voor juridische hulp in Leek.

 5. Online afsluiten

  Ben je eruit? Je kunt de polis van bijvoorbeeld OHRA, Ditzo of ING direct online afsluiten. Betreft het een overstap? De toekomstige verzekeringsaanbieder helpt hierbij.

kosten berekenen

Een goede rechtsbijstandverzekering vinden en afsluiten

Zorg dat je niet voor hoge kosten komt te staan, en kies een verzekering die direct ingaat voor juridische hulp en advies. Ontdek de beste of goedkoopste in jouw regio 9350, 9351.

De beste rechtsbijstandverzekeringen van november 2022 (gemeente Leek)

 • Unive: Team van ervaren juristen
 • Inshared: We All Benefit
 • Klaverblad: 24/7 advies van experts
 • Nationale Nederlanden: Juristen met expertise
 • Aegon: Zelf je dekkingen kiezen
 • OHRA: Gemakkelijk online afsluiten
 • DAS: Voor vrijwel elke soort schade
 • HEMA: De beste juristen op uw zaak
 • Ditzo: De beste juristen op uw zaak
 • Lancyr: Zelf samentstellen
 • Centraal Beheer: Hoge klantwaardering
 • ABN AMRO: 5 sterren MoneyView
 • FBTO: Professionele verzekering
 • ARAG: Zelf je dekkingen kiezen

Uit welke modules kan ik kiezen?

Wil je jouw rechtsbijstand in Leek verzekeren? De verzekering kun je volledig personaliseren. Dit kan middels verschillende modules. Additionele specificaties vind je hieronder.

 1. Consument
  Hierbinnen valt alles betreffende je positie als consument. Onder andere vervelende gebeurtenissen inzake een aankoop of een conflict met een autogarage.
 2. Belasting en vermogen
  Deze optie heeft te maken met voorvallen als met name fiscaal recht, je vermogen, en andere bezittingen. Zoals bijv. een conflict over toeslagen.
 3. Wonen
  Deze optie via o.a. Klaverblad of Asr gaat over zaken ten aanzien van huizen (bijv. in buurten als Leek, Zevenhuizen, Tolbert, Midwolde, Lettelbert, Oostwold, Enumatil). Neem nou een meningsverschil met de huurbaas of advocaat in Leek.
 4. Verkeer
  Dit gaat over problemen die veroorzaakt zijn op de weg (verkeersrechtsbijstand). Je kunt denken aan medische schade en/of letsel(schade) waar je als verkeersdeelnemer betrokken bij bent. Een kwestie kan zijn dat iemand op jouw auto botst.
 5. Echtscheiding / Mediation
  Soms ook gezinsrechtsbijstand genoemd. Nuttig wanneer er sprake is van scheiding. De kosten van zo’n scheiding kunnen flink oplopen. Via deze module kun jij rekenen op goede ondersteuning.

‘Gemakkelijk sorteren op prijs of waardering’

V. Kramer, Leek (november 2022)


Alle plaatsen in deze gemeente