Rechtsbijstand verzekeringen vergelijken?

Postcode Huisnummer

Rechtsbijstandverzekering Velsen

Een aanvaring op kantoor, in de buurt, of met de auto? Het kan iedereen overkomen. Juridische hulp kan erg duur zijn. Via een rechtsbijstandverzekering in Velsen tackle je dit probleem. Een rechtsbijstandverzekering “bent je verzekerd van juridische hulp bij conflicten”. Voorbeelden hiervan zijn:

 • een geschil met een provider
 • Een meningsverschil na een aankoop
 • Problemen met betrekking tot contracten
Zelfstandig de verzekering rechtsbijstand afsluiten? Er zijn aanbiedingen beschikbaar bij partijen (zoals Unive, Lancyr en DAS) en dekkingen (onder andere Fiscaal recht of Letselschade). Op deze website vind je alle informatie.

Consument Wonen Verkeer Werk Fiscaal Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering
unive-verzekering
ohra-verzekering
Beste service
aegon-verzekering
nationale-nederlanden-verzekering
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering
centraal-beheer-verzekering
ditzo-verzekering
verzekeruzelf-nl-verzekering

ProvincieNoord-Holland
GemeenteVelsen
Netnummer023 (+3123)
Bewoners67448
Postcodes1990
WijkenVelsen-Zuid
Naburige plaatsenverzekering-Uitgeest, rechtsbijstandverzekering-Uden, polis-Tytsjerksteradiel, verzekeringspakket-Tynaarlo, Rechtsbijstand Twenterand en verzekeraar-Tubbergen
rechtsbijstandverzekering-velsen

Rechtsbijstandverzekeringen Velsen vergelijken november 2022

Met een rechtsbijstandverzekering zonder wachttijd geniet jij maximale juridische bijstand & bescherming in situaties van moeilijkheden in Noord-Holland. Iets onmisbaars in het geval van schade aan een geparkeerde auto of Aanvaringen inzake ouderlijk gezag en/of een omgangsregeling. Elk gezinslids is op de polis meeverzekerd. Wil jij de beschikbare rechtsbijstandpolissen in Velsen vergelijken? Dankzij de zoekmachine check jij eenvoudig de gewenste polis. Een dergelijke verzekering lijkt best ingewikkeld. Je vindt altijd velerlei verzekering aanbieders en modules. Onderstaand kan je er alles over lezen. Voor info over de gemeente zie ook https://www.velsen.nl.

Het gemak van een verzekering rechtsbijstand

 • Je komt niet in financiële problemen bij een conflict
 • Alle gezinsleden kunnen profiteren
 • Zelf samenstellen met modules
 • Persoonlijke juridische medewerkers bij conflicten
 • Bezoek ook: London Verzekeringen afsluiten

Top 4 vragen m.b.t.de rechtsbijstandverzekering

Wat is een rechtsbijstandverzekering?

Een rechtsbijstandverzekering biedt juridische ondersteuning als jij er zelf niet met iemand uit kunt komen. Dit kan gaan om rechtstreeks advies of financiële middelen.

Hebben wij deze verzekering nodig?

Op deze kwestie bieden wij geen eenduidig antwoord. Zit je veel in de auto of wissel je regelmatig van baan? In dat geval is er altijd risico op een geschil. Door middel van de modules kan je dit naar eigen inzicht indelen.

Welke tarieven kent deze verzekering rechtsbijstand?

Een verzekering sluit je af vanaf €8,75. Verzekeringen met een ruime dekking kosten zo’n €12,25 (maandelijks). Het tarief wordt bepaald door gezinsgrootte, het bedrag dat je verzekerd, en het aantal modules.

Hoe vind ik de beste verzekering?

Dat verschilt per situatie. De polissen zijn onderscheidend op vergoedingen, dekkingen, vrijwillige eigen bijdrage, en uiteraarde de premie per maand. Wat de beste polis is, moet worden bepaald door jullie eigen draagvlak, en financiële situatie. Via de vergelijkingstool check jij gemakkelijk de beste rechtsbijstandverzekering in Velsen.

Benodigde tijd: 6 minuten.

De rechtsbijstandverzekering afsluiten

 1. Specificeer gezinssamenstelling

  Bijvoorbeeld alleenstaand, of gezinnen met (en zonder) kids. Zo’n verzekering voor rechtsbijstand verzekert in één keer jouw hele gezin.

 2. Bepaal het uit te keren bedrag

  Oftewel: wat gaat de verzekeraar maximaal p/jaar betalen. In de vorm van diensten of geld. Je ontvangt meestal maximaal tussen de €15.000 tot €55.000.

 3. Kies modules

  Je hebt de keuze uit o.a. Inkomen of Echtscheiding. Veel modules aanzetten mondt uit in een hogere maandpremie. Schat in op basis waarvan het risico het grootst is. Zit je veel in de auto? Overweeg dan de module verkeer.

 4. Vergelijk verzekeraars

  Gelukt? Dan volgt een tabel met polissen. Vergelijk ze zelf op premie per maand of waardering voor juridische hulp in Velsen.

 5. Regel de overstap

  Een geschikte optie?Alle huishoudens kunnen de diensten van Klaverblad, Centraal beheer en ING gemakkelijk online afsluiten. Ga je overstappen? Jouw aanstaande verzekeringsaanbieder helpt hierbij.

kosten berekenen

Een goede rechtsbijstandverzekering online afsluiten

Kom niet voor verrassingen te staan, en bekijk de mogelijkheden voor een verzekering die direct ingaat voor rechtshulp. Ontdek de beste en/of de goedkoopste polissen in de regio 1990, 1991, 1992.

De beste rechtsbijstandverzekeringen van november 2022 (gemeente Velsen)

 • Unive: Geen overwacht hoge kosten
 • Inshared: 24/7 advies van experts
 • Klaverblad: Goede beoordeling
 • Nationale Nederlanden: Uitgebreide dekking voor hele gezin
 • Aegon: Voor vrijwel elke soort schade
 • OHRA: Vrije keuze advocaat
 • DAS: Ruime dekking
 • HEMA: Snel advies
 • Ditzo: Team van ervaren juristen
 • Lancyr: Geen wachttijd
 • Centraal Beheer: De klantvriendelijkste verzekeraar
 • ABN AMRO: Gespecialiseerde juristen
 • FBTO: Eenvoudig samenstellen
 • ARAG: 24/7 advies van experts

Uit hoeveel modules bestaat de polis?

Online jouw rechtsbijstand in Velsen verzekeren? Deze polis is erg flexibel qua mogelijkheden. Dit kan middels een aantal modules. Additionele specificaties tref je in de volgende alinea.

 1. Consument
  Hierbinnen valt alles betreffende consument gerelateerde zaken. Neem nou geschillen met betrekking tot ruzie met de buren of een conflict met een autogarage.
 2. Vermogen en Belasting
  Deze polis biedt hulp tijdens alles rondom fiscaal recht, jouw vermogen, en andere bezittingen. Neem nou een conflict met de belastingdienst.
 3. Wonen
  Deze module via bijv HEMA en Allianz speelt bij geschillen inzake je appartement (bijv. in een wijk zoals Velsen-Zuid en Driehuis, IJmuiden-Noord, IJmuiden-Zuid, IJmuiden-West, Zee- en Duinwijk, Velsen-Noord, Santpoort-Noord, Santpoort-Zuid, Velserbroek, Spaarndammerpolder). Denk aan een meningsverschil met de Vereniging van Eigenaren of advocaat in Velsen.
 4. Verkeer
  Heeft te maken met gebeurtenissen op openbare wegen (verkeersrechtsbijstand). Onder andere medische schade of letsel(schade) waar je als verkeersdeelnemer deelgenoot van bent. Je moet dan denken aan een gestolen voertuig.
 5. Echtscheiding en Mediation
  Noemen we soms ook gezinsrechtsbijstand. Vaak toegepast bij een scheiding. De kosten hiervan vallen vaak niet mee. Aan de hand van deze module worden deze kosten (deels) vergoed.

‘Een geschil om mijn werk was zo verholpen’

H. Maas, Velsen (november 2022)


Alle plaatsen in deze gemeente