Rechtsbijstand verzekeringen vergelijken?

Postcode Huisnummer

Rechtsbijstandverzekering Nieuwegein

Een botsing op de zaak, met de buren, of met de auto? Het kan iedereen overkomen. Een juridisch specialist is soms financieel niet mogelijk. Door middel van de rechtsbijstandverzekering in Nieuwegein tackle je dit probleem. De rechtsbijstandverzekering “is een verzekering die hulp biedt bij juridische problemen”. Denk aan situaties als:

 • een conflict over jouw vaarbewijs
 • Conflicten met de plaatselijke overheid
 • Problemen met de aannemer
Online een verzekering rechtsbijstand afsluiten? Jij kan terecht bij verscheidene aanbieders (denk aan Aegon, HEMA of Nowgo) en modules (zoals Vermogen en Mediation). Op deze website lees je uitgebreide info.

Consument Wonen Verkeer Werk Fiscaal Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering
unive-verzekering
ohra-verzekering
Beste service
aegon-verzekering
nationale-nederlanden-verzekering
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering
centraal-beheer-verzekering
ditzo-verzekering
verzekeruzelf-nl-verzekering

ProvincieUtrecht
GemeenteNieuwegein
Netnummer030 (+3130)
Aantal inwoners61749
Postcodegebieden3430
WijkenJutphaas
Plaatsen in de omgevingverzekering-Montferland, rechtsbijstandverzekering-Molenwaard, polis-Moerdijk, verzekeringspakket-Mill en Sint Hubert, Rechtsbijstand Midden-Groningen en verzekeraar-Midden-Drenthe
rechtsbijstandverzekering-nieuwegein

Rechtsbijstandverzekeringen Nieuwegein vergelijken september 2022

Met een rechtsbijstandverzekering zonder wachttijd profiteer je van juridische bijstand & bescherming in situaties van conflicten in Utrecht. Een goede backup tijdens voorvallen als dat iemand jou aansprakelijk stelt voor een ongeluk en Problemen tijdens de oplevering van een huis. Alle gezinsleden zijn meeverzekerd. Wil je ook de beste rechtsbijstandpolissen in Nieuwegein vergelijken? Door gebruik te maken van onze tool vind jij direct de gewenste verzekeringscontract. Een dergelijke verzekering lijkt best ingewikkeld. We onderscheiden velerlei verzekeraars en allerlei modules. Verderop kun jij daarover meer lezen. Raadpleeg ook eens https://www.nieuwegein.nl.

Het gemak van een verzekering rechtsbijstand

 • Bij een geschil hoef je geen enorme kosten te betalen
 • Uitgebreide dekking voor volwassenen en kinderen
 • Je kiest zelf je modules
 • Snel juridisch advies bij problemen
 • Bekijk ook: London Verzekeringen dekking

Rechtsbijstandverzekering FAQ

Wat is een rechtsbijstandverzekering?

Een rechtsbijstandverzekering biedt juridische medewerking ten tijde van problemen. Dat gaat in de vorm van rechtstreeks advies of financiële middelen.

Is zo’n verzekering noodzakelijk?

Hierop mist een echt helder advies. Koop je veel online of verhuis je vaak? Op basis van die info kan er maar zo een conflict ontstaan. Aan de hand van de modules stel je zelf een pakket samen.

Welke tarieven kent deze verzekering rechtsbijstand?

Een verzekering voor rechtsbijstand kan je al vinden vanaf €11,25. Duurdere polissen zitten rond de €14,25 per 4 weken. De premie heeft te maken met gezinssituatie, het bedrag dat je verzekerd, en actieve modules.

Hoe bepaal je de beste verzekering?

Dat is voor iedereen anders. De verzekeringen zijn onderscheidend op polisvoorwaarden, dekkingen, vrijwillige eigen bijdrage, en de hoogte van de uitkering. Welke verzekeraar de beste is, selecteer je aan de hand van jouw eisen en omstandigheden. Door de tool zoek jij probleemloos de beste rechtsbijstandverzekering in Nieuwegein.

Benodigde tijd: 6 minuten.

De rechtsbijstandverzekering afsluiten

 1. Definieer type gezin

  Bijv. een 1 persoons dekking of alleen kinderen en geen partner. De verzekering voor rechtsbijstand betekent ook dat het hele gezin is meeverzekerd.

 2. Kies hoogte verzekerd bedrag

  Dit is het maximum bedrag dat je ontvangt. In de vorm van diensten of geld. Je ontvangt meestal maximaal tussen de €7.500 tot €70.000.

 3. Modules selecteren

  Jij hebt keuzes voor o.a. Werk of Verkeer. Veel modules aanzetten resulteert in een hogere maandpremie. Schat in op welke fronten je risico loopt. Switch je regelmatig van baan? Denk aan de module Werk & Inkomen.

 4. Aanbieders vergelijken

  Hierna vind je een tabel met alle opties. Rank zelf op premie of reviews voor juridische hulp in Nieuwegein.

 5. Regel je polis online

  Je keuze gemaakt? Jij kunt een product van o.a. Unive, Lancyr en Allianz eenvoudig online afsluiten. Is er sprake van overstappen? De aanstaande verzekeringspartij biedt daarbij ondersteuning.

kosten berekenen

Een goede rechtsbijstandverzekering online afsluiten

Voorkom dure juridische procedures, en kies een verzekering die direct ingaat voor juridische bijstand. Bekijk de beste of goedkoopste polissen in de regio 3430, 3431, 3432, 3433, 3434, 3435, 3436, 3437, 3438, 3439.

De beste rechtsbijstandverzekeringen van september 2022 (gemeente Nieuwegein)

 • Unive: Goede beoordeling
 • Inshared: Gemiddeld cijfer: 8,0
 • Klaverblad: Altijd 14 dagen bedenktijd
 • Nationale Nederlanden: Professionele verzekering
 • Aegon: Voor vrijwel elke soort schade
 • OHRA: Ruim 400 juridische specialisten
 • DAS: Vanaf €13,63 per maand
 • HEMA: Online schade melden
 • Ditzo: Goede beoordeling
 • Lancyr: Voor grote en kleine geschillen
 • Centraal Beheer: Eenvoudig samenstellen
 • ABN AMRO: Zelf samentstellen
 • FBTO: Eenvoudig samenstellen
 • ARAG: Ruime dekking

Bekijk de verschillende modules

Meteen jouw rechtsbijstand in Nieuwegein verzekeren? Dit product stel je zelf samen. Dat gaat aan de hand van speciale modules. Aanvullende info lees je hierna.

 1. Consument
  Hiermee bedoelen we alles wat gaat over consument gerelateerde zaken. Neem nou vervelende gebeurtenissen inzake ruzie met de buren of een conflict met een autogarage.
 2. Belasting & vermogen
  Deze polis heeft betrekking op alles rondom fiscaal recht, je vermogen, en ander waardevol bezit. Onder andere een aanvaring m.b.t. belastingaanslagen.
 3. Wonen
  Deze keuze bij o.a. Inshared en DAS speelt bij geschillen inzake jouw huis (bijv. in een wijk zoals Jutphaas Wijkersloot, Zuilenstein, Batau Zuid, Batau Boord, Doorslag, Huis de Geer, Blokhoeve, Galecop, Fokkesteeg, Hoogzandveld, Lekboulevard, Vreeswijk, Merwestein, Park Oudegein, Zandveld, Het Klooster, Laagraven, Plettenburg, De Wiers, Hoge Landen, Stadscentrum). Zoals bijv. geschillen m.b.t. de aanbouw of verbouw van de woning of advocaat in Nieuwegein.
 4. Verkeer
  Betreft alles wat er gebeurt op openbare wegen (verkeersrechtsbijstand). Zoals bijv. (letsel)schade of medische schade waar jij als autobestuurder betrokken bij bent. Een typisch voorbeeld is schade in het verkeer.
 5. Mediation / echtscheiding
  Soms ook gezinsrechtsbijstand genoemd. Nuttig wanneer er sprake is van scheiding. De kosten hiervan kunnen flink oplopen. Door deze mogelijkheid heb jij recht op persoonlijke begeleiding.

‘Met een goed gevoel je leven leiden’

R. Jansen, Nieuwegein (september 2022)