Rechtsbijstand verzekeringen vergelijken?

Postcode Huisnummer

Rechtsbijstandverzekering Oudewater

Een probleem op kantoor, met familie, of met een winkel? Ook jij kan ermee te maken krijgen. Een juridische adviseur kan in de papieren lopen. Middels een rechtsbijstandverzekering in Oudewater pak je dat issue aan. De rechtsbijstandverzekering “voorkomt onverwachte kosten rondom juridische geschillen. “. Voorbeelden hiervan zijn:

 • dat iemand op jouw auto botst
 • Conflicten rondom een ontslag
 • Problemen over recht van overpad
Direct je eigen verzekering rechtsbijstand afsluiten? Jij kan terecht bij verscheidene partijen (o.a. Unive, Lancyr of Zekur) en polissen (als Werk of Medisch). Via deze site is een keuze snel gemaakt!

Consument Wonen Verkeer Werk Fiscaal Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering
unive-verzekering
ohra-verzekering
Beste service
aegon-verzekering
nationale-nederlanden-verzekering
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering
centraal-beheer-verzekering
ditzo-verzekering

ProvincieUtrecht
GemeenteOudewater
Netnummer0348 (+31348)
Bewoners10049
Postcodegebied3420
BuurtenHekendorp
Plaatsen in de regioverzekering-Neerijnen, rechtsbijstandverzekering-Nederweert, polis-Neder-Betuwe, verzekeringspakket-Mook en Middelaar, Rechtsbijstand Montfoort en verzekeraar-Montferland
rechtsbijstandverzekering-oudewater

Rechtsbijstandverzekeringen Oudewater vergelijken maart 2023

Met een rechtsbijstandverzekering zonder wachttijd kan men altijd rekenen op juridische bijstand & bescherming in scenario’s van onenigheid in Utrecht. Dit biedt uitkomst als het gaat om een onverklaarbaar hoge energierekening of Geschillen m.b.t. pensioen of sociale uitkeringen. Alle gezinsleden zijn meeverzekerd. Ook hulp nodig bij rechtsbijstandpolissen in Oudewater vergelijken? Dankzij de vergelijk tool speur je gemakkelijk de gewenste verzekering. Een dergelijke verzekering vergt enige voorkennis. We onderscheiden meerdere verzekeringsbedrijven en dan zijn er nog allerlei modules. Op onze site vind je verdere informatie. Raadpleeg ook eens https://www.oudewater.nl.

4 redenen voor een verzekering rechtsbijstand

 • Je voorkomt hoge juridische kosten
 • Uitgebreide dekking voor volwassenen en kinderen
 • Naar eigen inzicht samenstellen
 • Persoonlijke juridische medewerkers bij conflicten
 • Bezoek ook: Nationale Nederlanden dekking

Wat je moet weten over de rechtsbijstandverzekering

Wat is een rechtsbijstandverzekering?

Een rechtsbijstandverzekering biedt juridische ondersteuning ten tijde van problemen. Je kunt rekenen op o.a. hulpverlening of in de vorm van geld.

Heb ik een rechtsbijstandverzekering nodig?

Daarop bieden wij geen gemiddeld antwoord. Reis je veel of werk je regelmatig voor een andere baas? Dan is een conflict natuurlijk niet uitgesloten. Aan de hand van de modules kan je zelf risico’s afdekken.

Wat kost een verzekering rechtsbijstand?

Een verzekering voor rechtsbijstand is er al vanaf €10. Duurdere polissen zitten rond de €15,25 per maand. De maandelijkse premie hangt af van grootte van het gezin, het verzekerde bedrag, en gekozen modules.

Wat is de beste verzekering?

Dat is lastig te zeggen. De rechtsbijstandverzekeringen wijken van elkaar af op polisvoorwaarden, inhoud modules, hoogte eigen bijdrage, en de hoogte van de uitkering. Wat het beste aanbod is, moet worden bepaald door jullie eigen draagvlak, budget en situatie. Op basis van de vergelijkingstool vind je eenvoudig de beste rechtsbijstandverzekering in Oudewater.

Benodigde tijd: 6 minuten.

De rechtsbijstandverzekering afsluiten

 1. Selecteer gezinssituatie

  Bijvoorbeeld een 1-persoonshuishouden, of een partner met kinderen. De verzekering voor rechtsbijstand geldt voor het hele gezin.

 2. Hoe hoog moet de uitkering zijn?

  Dit is het maximum bedrag dat je ontvangt. In contanten of juist in advies. Dit ligt doorgaans tussen de €17.500 tot €75.000.

 3. Modules selecteren

  Je hebt de keuze uit opties als Inkomen of Echtscheiding. Veel modules aanzetten draait uit op hogere lasten. Schets voor jezelf op welke manier het risico hoog is. Veel onderweg? Dan is de module verkeer relevant.

 4. Online vergelijken

  In de volgende stap tref je een pagina met polissen. Rank zelf op premie per maand of beoordelingen voor juridische hulp in Oudewater.

 5. Direct afsluiten

  Een geschikte optie?Iedereen kan de modules van Nationale Nederlanden, ABN AMRO of Zekur vandaag nog online afsluiten. Is er sprake van overstappen? De gekozen verzekeringsmaatschappij helpt hierbij.

kosten berekenen

Een goede rechtsbijstandverzekering online afsluiten

Kom niet voor verrassingen te staan, en ga voor een verzekering die direct ingaat voor juridische ondersteuning. Raadpleeg de beste of voordeligste verzekering in de omgeving 3420, 3421.

De beste rechtsbijstandverzekeringen van maart 2023 (gemeente Oudewater)

 • Unive: Vanaf €3,38 per maand
 • Inshared: Met speciale Jaarbeloning
 • Klaverblad: Direct online verzekeren
 • Nationale Nederlanden: Juristen met expertise
 • Aegon: Zaken snel opgepakt
 • OHRA: 24/7 advies van experts
 • DAS: Geen overwacht hoge kosten
 • HEMA: In begrijpelijke taal
 • Ditzo: Vanaf €7,49 per maand
 • Lancyr: Juristen met expertise
 • Centraal Beheer: Goede beoordeling
 • ABN AMRO: Goede beoordeling
 • FBTO: Team van ervaren juristen
 • ARAG: Klantbeoordeling van 8,2

Bekijk de verschillende modules

Online jouw rechtsbijstand in Oudewater verzekeren? Deze dekking is erg flexibel qua mogelijkheden. Dit doe je met handige modules. Additionele specificaties tref je in de volgende alinea.

 1. Consument
  Hiermee bedoelen we alles wat gaat over de rechten van consumenten. Neem nou geschillen met betrekking tot een aankoop of een online aankoop die niet wordt bezorgd.
 2. Vermogen & Belasting
  Deze optie verleent bijstand bij voorvallen als met name fiscaal recht, je vermogen, en ander waardevol bezit. Onder andere geschillen over aandelen en obligaties.
 3. Wonen
  Deze module bij Lancyr en ANWB speelt bij geschillen ten aanzien van je woning (bijv. in een wijk als Hekendorp, Oudewater, Papekop, Snelrewaard). Neem nou een meningsverschil met de huurbaas of advocaat in Oudewater.
 4. Verkeer
  Dit gaat over zaken die spelen op openbare wegen (verkeersrechtsbijstand). Je kunt denken aan medische schade en letsel(schade) waar jij met de elektrische fiets betrokken bij bent. Je moet dan denken aan dat iemand op jouw auto botst.
 5. Echtscheiding en Mediation
  Noemen we soms ook gezinsrechtsbijstand. Vaak toegepast bij een scheiding. De kosten hiervan kunnen flink oplopen. Met deze module worden deze kosten (deels) vergoed.

‘Na de oplevering van onze woning goede rechtshulp gehad’

G. van der Heyden, Oudewater (maart 2023)


Alle plaatsen in deze gemeente