Rechtsbijstand verzekeringen vergelijken?

Postcode Huisnummer

Rechtsbijstandverzekering Wijk bij Duurstede

Een botsing met collega’s, met familie, of met de auto? Het is iets dat dagelijks gebeurd. Juridisch advies is soms financieel niet mogelijk. Door gebruik te maken van zo’n rechtsbijstandverzekering in Wijk bij Duurstede tackle je dit probleem. De rechtsbijstandverzekering “is de verzekering voor juridische ondersteuning bij een geschil”. Denk aan situaties als:

 • een vertraagde vlcuht
 • Problemen met een webwinkel
 • Geschillen met de aannemer
Via internet een verzekering rechtsbijstand afsluiten? Je kunt kiezen voor diverse assuradeurs (zoals Unive, HEMA of Promovendum) en dekkingen (zoals Inkomen en Wonen). Via onze specialisten lees je uitgebreide info.

Consument Wonen Verkeer Werk Fiscaal Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering
unive-verzekering
ohra-verzekering
Beste service
aegon-verzekering
nationale-nederlanden-verzekering
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering
centraal-beheer-verzekering
ditzo-verzekering
verzekeruzelf-nl-verzekering

ProvincieUtrecht
GemeenteWijk bij Duurstede
Regionummer0343 (+31343)
Bewoners23384
Postcodegebied3960
BuurtschappenWijk
Naburige plaatsenverzekering-Venray, rechtsbijstandverzekering-Venlo, polis-Velsen, verzekeringspakket-Veldhoven, Rechtsbijstand Veere en verzekeraar-Veenendaal
rechtsbijstandverzekering-wijk-bij-duurstede

Rechtsbijstandverzekeringen Wijk bij Duurstede vergelijken december 2022

Met zo’n rechtsbijstandverzekering zonder wachttijd profiteer je van juridische hulp en advies in het geval van conflicten in Utrecht. Dat komt van pas in het geval van dat iemand op jouw auto botst en Conflicten over schade en persoonlijk letsel bij verkeersongevallen. Je kunt de dekking voor de hele familie afsluiten. Nu gelijk de speciale rechtsbijstandpolissen in Wijk bij Duurstede vergelijken? Middels de zoekmachine check je snel de gewenste verzekering voor rechtsbijstand. Rechtsbijstand sluit je niet zomaar even af. We onderscheiden velerlei assuradeurs plus modules. Op onze site kun jij daarover meer lezen. Bekijk ook de gemeentewebsite: https://www.wijkbijduurstede.nl.

4 redenen voor een verzekering rechtsbijstand

 • Bij een geschil hoef je geen enorme kosten te betalen
 • Ook de kinderen meeverzekeren
 • Zelf samenstellen met modules
 • Goede ondersteuning bij juridische geschillen
 • Ga door naar Unigarant dekking

Top 4 vragen m.b.t.de rechtsbijstandverzekering

Wat is een rechtsbijstandverzekering?

Een rechtsbijstandverzekering is er voor juridische hulp en advies als jij er zelf niet met iemand uit kunt komen. Dit kan gaan om financiële middelen of advies.

Is zo’n verzekering noodzakelijk?

Op deze kwestie is er geen sprake van een algemeen advies. Zit je veel in de auto of heb je te maken met onzeker werk? In dat geval kan je maar zo te maken hebben met een claim. Aan de hand van de modules stel je zelf een pakket samen.

Hoe liggen de prijzen voor de verzekering rechtsbijstand?

Een rechtsbijstandverzekering kan je al vinden vanaf €11. Kies je een ruim pakket? Dan ga je zo richting €15,25 per maand. Het tarief wordt berekend a.d.h.v. type huishouden, verzekerde bedrag en type modules.

Hoe vind ik de beste verzekering?

Dat is voor iedereen anders. De rechtsbijstandverzekeringen wijken van elkaar af op kleine lettertjes, type dekking, hoogte eigen bijdrage, en de premie. Wat de beste polis is, hangt af van jouw wensen, en privésituatie. Via het vergelijk script ontdek je probleemloos de beste rechtsbijstandverzekering in Wijk bij Duurstede.

Benodigde tijd: 6 minuten.

De rechtsbijstandverzekering afsluiten

 1. Selecteer gezinssituatie

  Een keuze is een 1-persoonshuishouden, of samenwonend met kinderen. De verzekering voor rechtsbijstand sluit je af voor het hele gezin.

 2. Welke bedrag wil je verzekeren?

  Dit is het maximum bedrag dat je ontvangt. Vaak gaat het om kosten voor advies en hulp. Dit ligt doorgaans tussen de €5.000 tot €95.000.

 3. Modules selecteren

  Jij hebt keuzes voor dekkingen als Consument en Letselschade. Veel modules nemen resulteert in een hogere premie. Denk je in op welke fronten jij meer risico loopt. Koop je vaak online? Overweeg dan de module Consument.

 4. Bekijk en vergelijk

  Hierna vind je een overzicht met mogelijkheden. Sorteer op kosten of beoordelingen voor juridische hulp in Wijk bij Duurstede.

 5. Direct afsluiten

  Iets gevonden? Jij kunt een product van o.a. Nationale Nederlanden, FBTO en ING gemakkelijk online afsluiten. Betreft het een overstap? De aanstaande maatschappij helpt hierbij.

kosten berekenen

Vind een goede rechtsbijstandverzekering en sluit online af

Zorg dat je niet voor hoge kosten komt te staan, en bekijk de mogelijkheden voor een verzekering die direct ingaat voor juridische ondersteuning. Check de beste of juist de goedkoopste polissen in de regio 3960, 3961, 3962.

De beste rechtsbijstandverzekeringen van december 2022 (gemeente Wijk bij Duurstede)

 • Unive: Zelf samentstellen
 • Inshared: Ruime keuze modules
 • Klaverblad: Gemakkelijk online afsluiten
 • Nationale Nederlanden: Gespecialiseerde juristen
 • Aegon: Ruime dekking
 • OHRA: Professionele verzekering
 • DAS: Team van ervaren juristen
 • HEMA: Zelf je dekkingen kiezen
 • Ditzo: Juristen met expertise
 • Lancyr: Onbeperkt telefonisch advies
 • Centraal Beheer: Team van ervaren juristen
 • ABN AMRO: Team van ervaren juristen
 • FBTO: Ruime keuze modules
 • ARAG: Juristen met expertise

Uit hoeveel modules bestaat de polis?

Meteen jouw rechtsbijstand in Wijk bij Duurstede verzekeren? Jouw polis is erg flexibel qua mogelijkheden. Dit doe je met zogenaamde modules. Hoe dat werkt lees je hierna.

 1. Consument
  Hierbinnen valt alles betreffende de rechten van consumenten. Denk aan problematische situatie aangaande tuchtzaken of onenigheid met de energieleverancier.
 2. Vermogen & Belasting
  Deze polis biedt hulp tijdens alles rondom fiscaal recht, het vermogen, en extra eigendommen. Neem nou een conflict over beleggingsadvies.
 3. Wonen
  Deze dekking via Aegon en ANWB is relevant tijdens gebeurtenissen inzake je appartement (bijv. in een wijk zoals Wijk bij Duurstede, Landelijk gebied, Cothen, Langbroek). Neem nou een meningsverschil rondom jouw huurwoning of advocaat in Wijk bij Duurstede.
 4. Verkeer
  Betreft alles wat er gebeurt op de weg (verkeersrechtsbijstand). Als o.a. (letsel)schade of medische schade waar jij als bestuurder aan deelneemt. Je kunt denken aan schade bij een ongeluk of aanrijding.
 5. Mediation / echtscheiding
  Soms ook gezinsrechtsbijstand genoemd. Nuttig wanneer er sprake is van scheiding. Scheidingskosten zijn doorgaans zeer fors. Met deze polis staat juridisch advies 24/7 voor je klaar.

‘Geen eindeloze vragenlijst invullen, gewoon vergelijken’

O. Scholten, Wijk bij Duurstede (december 2022)


Alle plaatsen in deze gemeente