Rechtsbijstand verzekeringen vergelijken?

Postcode Huisnummer

Rechtsbijstandverzekering s-Heer Abtskerke

Een aanvaring op de zaak, in de straat, of in het verkeer? Het kan iedereen overkomen. Juridische ondersteuning is soms financieel niet mogelijk. Door middel van zo’n rechtsbijstandverzekering in s-Heer Abtskerke tackle je dit probleem. De rechtsbijstandverzekering “is een verzekering die hulp biedt bij juridische conflicten”. Denk aan situaties als:

 • strafzaken in verband met deelname aan het verkeer
 • Conflicten over de belasting
 • Geschillen met de aannemer
Online een verzekering rechtsbijstand afsluiten? Je kunt kiezen voor diverse verzekeraars (denk aan Nationale Nederlanden, Lancyr en Reaal) en voorwaarden (bijv. Fiscaal recht en Echtscheiding). Met onze tools is een keuze snel gemaakt!

Consument Wonen Verkeer Werk Fiscaal Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering
unive-verzekering
ohra-verzekering
Beste service
aegon-verzekering
nationale-nederlanden-verzekering
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering
centraal-beheer-verzekering
ditzo-verzekering

ProvincieZeeland
GemeenteBorsele
(Net) nummer0113 (+31113)
Inwoners22612
Postcodegebieden4444
WijkenBaarland
Plaatsen nabijverzekering-ovezande, rechtsbijstandverzekering-driewegen, polis-ellewoutsdijk, rechtsbijstand-s-gravenpolder, verzekeringspakket-oudelande en baarland
rechtsbijstandverzekering-s-heer-abtskerke

Rechtsbijstandverzekeringen s-Heer Abtskerke vergelijken april 2024

D.m.v. zo’n rechtsbijstandverzekering zonder wachttijd kan men altijd rekenen op juridisch advies en ondersteuning tijdens taferelen zoals moeilijkheden in Zeeland. Iets onmisbaars als het gaat om geschillen ontstaan bij aankoop of verkoop van je auto of Conflicten bij de notaris. Je kunt de dekking voor de hele familie afsluiten. Wil je ook de beste rechtsbijstandpolissen in s-Heer Abtskerke vergelijken? Via de vergelijkingstool zoek je moeiteloos een goede verzekeringscontract. Rechtsbijstand lijkt best ingewikkeld. In de markt zijn er meerdere verzekering aanbieders en allerlei modules. Hieronder kun jij daarover meer lezen. Voor info over de gemeente zie ook https://www.borsele.nl.

4 redenen voor een verzekering rechtsbijstand

 • Geen onverwacht hoge kosten bij een conflict
 • Uitgebreide dekking voor volwassenen en kinderen
 • Ruime keuze uit relevante modules
 • Snel juridisch advies bij problemen
 • Bekijk ook: Reaal dekking

Veelgestelde vragen over de rechtsbijstandverzekering

Wat is een rechtsbijstandverzekering?

Een rechtsbijstandverzekering zorgt voor juridische medewerking in situatie van persoonlijke geschillen. Je kunt rekenen op o.a. proces ondersteuning of geld.

Hebben wij deze verzekering nodig?

Op deze kwestie mist een echt standaard antwoord. Ben je veel onderweg of heb je te maken met onzeker werk? In dat geval is de kans op een conflict groter. Dankzij de modules kan je dit naar eigen inzicht indelen.

Welke tarieven kent deze verzekering rechtsbijstand?

Een rechtsbijstandverzekering vind je al vanaf €10,75. Verzekeringen met een ruime dekking kosten zo’n €13,5 p/maand. De premie wordt bepaald door grootte van het gezin, het bedrag dat je verzekerd, en gekozen modules.

Wat is de beste verzekering?

Dat is lastig te zeggen. De polissen variëren op kleine lettertjes, modules, vrijwillige eigen bijdrage, en niet te vergeten te premie. Welke verzekeraar de beste is, kies je door te kijk naar je specifieke vraag, en financiële situatie. Middels de vergelijker ontdek je supersnel de beste rechtsbijstandverzekering in s-Heer Abtskerke.

Benodigde tijd: 6 minuten

De rechtsbijstandverzekering afsluiten

 1. Kies gezinssamenstelling

  Bijvoorbeeld een 1-persoonshuishouden, of samenwonend met kinderen. De verzekering voor rechtsbijstand geldt voor het hele gezin.

 2. Hoe hoog moet de uitkering zijn?

  Oftewel: wat gaat de verzekeraar maximaal p/jaar betalen. Dat kan gaan om advies of geld. Dit ligt doorgaans tussen de €5.000 tot €100.000.

 3. Modules selecteren

  We onderscheiden opties als Vermogen en Mediation. Meer modules selecteren heeft als gevolg een hogere maandpremie. Schat in op basis waarvan het risico hoog is. Zit je veel in de auto? Overweeg dan de module verkeer.

 4. Aanbieders vergelijken

  Hierna vind je een ranglijst met polissen. Sorteer op premie per maand of gemiddelde beoordeling voor juridische hulp in s-Heer Abtskerke.

 5. Regel de overstap

  Je keuze gemaakt? Iedereen kan de modules van Klaverblad, Ditzo of DAS gemakkelijk online afsluiten. Heb je al een polis en stap je over? De nieuwe verzekeraar kan daarbij helpen.

kosten berekenen

Een goede rechtsbijstandverzekering vinden en afsluiten

Voorkom verrassingen, en neem een verzekering die direct ingaat voor juridische bijstand. Bekijk de beste of juist de goedkoopste verzekeringen in regio 4444.

De beste rechtsbijstandverzekeringen van april 2024 (gemeente Borsele)

 • Unive: Team van ervaren juristen
 • Inshared: Zelf samentstellen
 • Klaverblad: De beste juristen op uw zaak
 • Nationale Nederlanden: Goede beoordeling
 • Aegon: 70 advocaten
 • OHRA: Direct online verzekeren
 • DAS: Ruime dekking
 • HEMA: Snel advies
 • Ditzo: Vanaf €7,49 per maand
 • Lancyr: Professionele verzekering
 • Centraal Beheer: Zelf je dekkingen kiezen
 • ABN AMRO: Professionele verzekering
 • FBTO: Juristen met expertise
 • ARAG: Ruime keuze modules

Uit hoeveel modules bestaat de polis?

Meteen jouw rechtsbijstand in s-Heer Abtskerke verzekeren? Deze polis kan je naar eigen inzicht samenstellen. Dat werkt op basis van een aantal modules. Meer info kan je hieronder lezen.

 1. Consument
  Hiermee bedoelen we alles wat gaat over aankopen e.d. Neem nou problematische situatie aangaande een recente aankoop of een conflict met je internetprovider.
 2. Vermogen & Belasting
  Deze keuze verleent bijstand bij situatie zoals fiscale rechten, jouw vermogen, en ander waardevol bezit. Onder andere een aanvaring m.b.t. belastingaanslagen.
 3. Wonen
  Deze optie via bijv Inshared en ING gaat over zaken ten aanzien van je woning (bijv. in een wijk zoals Baarland, Borssele, Driewegen, Ellewoutsdijk, Heinkenszand, Hoedekenskerke, Kwadendamme, Lewedorp, Nieuwdorp, Nisse, Oudelande, Ovezande, ‘s-Gravenpolder, ‘s-Heer Abtskerke, ‘s-Heerenhoek). Bijvoorbeeld geschillen bij de verkoop van een huis of advocaat in s-Heer Abtskerke.
 4. Verkeer
  We hebben het over zaken die spelen op de weg (verkeersrechtsbijstand). Als o.a. (letsel)schade en medische schade waar je als scootergebruiker slachtoffer van bent. Je moet dan denken aan strafzaken in verband met deelname aan het verkeer.
 5. Echtscheiding / Mediation
  Ook wel gezinsrechtsbijstand. Meestal gebruikt bij een echtscheiding. Scheidingskosten kunnen aardig in papieren lopen. Aan de hand van deze optie heb jij recht op persoonlijke begeleiding.

‘Betaalbaar procederen met een bijstandspolis’

K. Timmermans, s-Heer Abtskerke (april 2024)