Rechtsbijstand verzekeringen vergelijken?

Postcode Huisnummer

Rechtsbijstandverzekering Waarde

Een conflict op zakelijk gebied, met familie, of op de weg? Soms kun jij er niks aan doen. Juridisch advies kan niet iedereen betalen. Via deze rechtsbijstandverzekering in Waarde pak je dat issue aan. De rechtsbijstandverzekering “dekt de kosten van een juridisch proces / geschil”. Denk aan situaties als:

 • een gestolen voertuig
 • Problemen over aandelen, obligaties en opties
 • Geschillen over de voorwaarden van scheiden
Direct je eigen verzekering rechtsbijstand afsluiten? Er is keuze uit verschillende aanbieders (zoals Inshared, Centraal beheer of ING) en dekkingen (o.a. Inkomen of Medisch). Op deze website kun je snel een vergelijking maken.

Consument Wonen Verkeer Werk Fiscaal Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering
unive-verzekering
ohra-verzekering
Beste service
aegon-verzekering
nationale-nederlanden-verzekering
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering
centraal-beheer-verzekering
ditzo-verzekering

ProvincieZeeland
GemeenteReimerswaal
Regionummer0113 (+31113)
Inwoners22265
Postcodegebieden4414
BuurtenYerseke
Plaatsen in de buurtverzekering-rilland, rechtsbijstandverzekering-yerseke, polis-ritthem, rechtsbijstand-aagtekerke, verzekeringspakket-oost-souburg en zoutelande
rechtsbijstandverzekering-waarde

Rechtsbijstandverzekeringen Waarde vergelijken maart 2024

Door de rechtsbijstandverzekering zonder wachttijd profiteer je van juridische hulp en advies in het geval van onenigheid in Zeeland. Dat komt van pas in situaties als juridische hulp en advies bij (letsel)schade of Aanvaringen over de voorwaarden van scheiden. De modules zijn af te sluiten voor het hele gezin. Wil je ook de beste rechtsbijstandpolissen in Waarde vergelijken? Met onze tool vind jij zonder moeite de gewenste verzekering voor rechtsbijstand. Het productsluit je niet zomaar even af. In de markt zijn er uiteenlopende verzekering aanbieders en allerlei modules. Onderstaand vind je verdere informatie. Voor info over de gemeente zie ook https://www.reimerswaal.nl.

Waarom een verzekering voor rechtsbijstand afsluiten

 • Bij een geschil hoef je geen enorme kosten te betalen
 • Hele gezin is meeverzekerd
 • Je bepaalt zelf wat wel/niet verzekerd wordt
 • Persoonlijke juridische medewerkers bij conflicten
 • Bezoek ook: Generali dekking

Wat je moet weten over de rechtsbijstandverzekering

Wat is een rechtsbijstandverzekering?

Een rechtsbijstandverzekering is er voor juridische ondersteuning als jij er zelf niet met iemand uit kunt komen. Dit kan gaan om rechtshulp, maar kan ook d.m.v. geld.

Hebben wij deze verzekering nodig?

Op deze vraag is er geen sprake van een algemeen advies. Reis je veel of switch je regelmatig van werk? In die situatie kan er maar zo een conflict ontstaan. Met behulp van de modules stel je zelf een pakket samen.

Wat kost een verzekering rechtsbijstand?

Een verzekering begint met prijzen van €10,25. Duurdere polissen zitten rond de €12 per 4 weken. De maandelijkse premie is afhankelijk van gezinssituatie, het bedrag waar de verzekeraar voor garant staat, en actieve modules.

Hoe vind ik de beste verzekering?

Dat verschilt per situatie. De polissen zijn onderscheidend op kleine lettertjes, dekkingen, hoogte eigen risico, en natuurlijk de kosten. Wat het beste aanbod is, moet worden bepaald door jullie eigen draagvlak, budget en situatie. Op basis van de vergelijker zoek je eenvoudig de beste rechtsbijstandverzekering in Waarde.

Benodigde tijd: 6 minuten

De rechtsbijstandverzekering afsluiten

 1. Kies gezinssamenstelling

  Dat kan zijn een 1 persoons dekking of een partner zonder kinderen. Zo’n verzekering voor rechtsbijstand sluit je af voor het hele gezin.

 2. Bepaal het uit te keren bedrag

  We hebben het over de maximum vergoeding. In de vorm van diensten of geld. De max. vergoeding loopt van €27.500 tot €65.000.

 3. Modules aan- en uitzetten

  Jij hebt keuzes voor dekkingen als Consument en Letselschade. Veel modules aanzetten draait uit op een duurdere verzekering. Ga na op welke aspecten het risico hoog is. Verhuis je met regelmaat? De module Wonen kan handig zijn.

 4. Bekijk en vergelijk

  In de volgende stap tref je een pagina met polissen. Rangschik op premie of beoordelingen voor juridische hulp in Waarde.

 5. Regel de overstap

  Iets gevonden? Iedereen kan de modules van Aegon, Centraal beheer of Zekur eenvoudig online afsluiten. Heb je al een polis en stap je over? Jouw aanstaande assuradeur helpt hierbij.

kosten berekenen

Vind een goede rechtsbijstandverzekering en sluit online af

Vermijd hoge juridische kosten, en kies een verzekering die direct ingaat voor juridische hulp en advies. Ontdek de beste of laagst-geprijsde polissen in de regio 4414.

De beste rechtsbijstandverzekeringen van maart 2024 (gemeente Reimerswaal)

 • Unive: Zelf je dekkingen kiezen
 • Inshared: Zelf samentstellen
 • Klaverblad: Direct online verzekeren
 • Nationale Nederlanden: Online schade melden
 • Aegon: 240 juristen staan klaar
 • OHRA: Professionele verzekering
 • DAS: Verschillende modules
 • HEMA: Zonder kleine lettertjes
 • Ditzo: Zonder eigen risico
 • Lancyr: Ruime keuze modules
 • Centraal Beheer: Voor vrijwel elke soort schade
 • ABN AMRO: Zaken snel opgepakt
 • FBTO: Gemakkelijk online afsluiten
 • ARAG: Zelf je dekkingen kiezen

Uit hoeveel modules bestaat de polis?

Online jouw rechtsbijstand in Waarde verzekeren? Deze polis stel je zelf samen. Dit kan middels zogenaamde modules. Hoe dat werkt vind je hieronder.

 1. Consument
  Hierbinnen valt alles betreffende consument gerelateerde zaken. Onder andere een probleem m.b.t. een contract of een online aankoop die niet wordt bezorgd.
 2. Vermogen & Belasting
  Deze keuze biedt hulp tijdens omstandigheden rondom fiscale rechten, jouw vermogen, en ander waardevol bezit. Onder andere een conflict inzake huur/verhuur van een 2e woning.
 3. Wonen
  Deze keuze bij Ditzo of Allianz gaat over kwesties aangaande je huis (bijv. in buurten als Yerseke, Kruiningen, Krabbendijke, Waarde, Rilland-Bath, Hansweert, Oostdijk). Denk hier aan geschillen bij de verkoop van een huis of advocaat in Waarde.
 4. Verkeer
  Dit gaat over alles wat er gebeurt op de weg (verkeersrechtsbijstand). Neem nou medische schade en/of letsel(schade) waar je als scootergebruiker slachtoffer van bent. Een kwestie kan zijn schade in het verkeer.
 5. Echtscheiding en Mediation
  Ook wel Persoon & Familie of gezinsrechtsbijstand en wordt vaak ingezet bij scheiding. De kosten hiervan vallen in de praktijk vaak hoog uit. Door deze module staat juridisch advies 24/7 voor je klaar.

‘Doet wat het moet doen, prima vergelijker’

L. Koning, Waarde (maart 2024)