Rechtsbijstand verzekeringen vergelijken?

Postcode Huisnummer

Rechtsbijstandverzekering Goudswaard

Een botsing met collega’s, met familie, of met de auto? Ook jij kan ermee te maken krijgen. Juridisch advies kan erg duur zijn. Door gebruik te maken van zo’n rechtsbijstandverzekering in Goudswaard pak je dat issue aan. Een rechtsbijstandverzekering “is de verzekering voor juridische ondersteuning bij een geschil”. Je kunt dan denken aan:

 • een geschil met de gemeente
 • Een meningsverschil rondom de reparatie van een auto
 • Aanvaringen bij de notaris
Vanuit huis jouw verzekering rechtsbijstand afsluiten? Je kunt kiezen voor diverse maatschappijen (als Nationale Nederlanden, Centraal beheer of ING) en voorwaarden (o.a. Belasting of Verkeer). Op deze website is een keuze snel gemaakt!

Consument Wonen Verkeer Werk Fiscaal Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering
unive-verzekering
ohra-verzekering
Beste service
aegon-verzekering
nationale-nederlanden-verzekering
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering
centraal-beheer-verzekering
ditzo-verzekering

ProvincieZuid-Holland
GemeenteKorendijk
(Net) nummer0186 (+31186)
Aantal inwoners10825
Postcodegebieden3267
WijkenNieuw-Beijerland
Plaatsen in de buurtverzekering-nieuw-beijerland, rechtsbijstandverzekering-den-bommel, polis-ooltgensplaat, rechtsbijstand-stellendam, verzekeringspakket-achthuizen en oude-tonge
rechtsbijstandverzekering-goudswaard

Rechtsbijstandverzekeringen Goudswaard vergelijken juli 2024

Via een rechtsbijstandverzekering zonder wachttijd profiteer je van juridische specialisten en advocaten in het geval van conflicten in Zuid-Holland. Dat komt van pas tijdens voorvallen als het verhalen van letsel- en/of materiële schade of Aanvaringen over geleverde diensten. Alle gezinsleden zijn meeverzekerd. Wil jij de beschikbare rechtsbijstandpolissen in Goudswaard vergelijken? Door gebruik te maken van onze tool vind je moeiteloos de gewenste verzekering voor rechtsbijstand. Dit type verzekering vergt enige voorkennis. In de markt zijn er allerlei verzekering aanbieders en modules. Op onze site kun jij daarover meer lezen. Voor info over de gemeente zie ook https://www.korendijk.nl.

4 redenen voor een verzekering rechtsbijstand

 • Geen onverwacht hoge kosten bij een conflict
 • Uitgebreide dekking voor volwassenen en kinderen
 • Ruime keuze uit relevante modules
 • Snel juridisch advies bij problemen
 • Bekijk ook: Klaverblad pakket

Top 4 vragen m.b.t.de rechtsbijstandverzekering

Wat is een rechtsbijstandverzekering?

Een rechtsbijstandverzekering biedt rechtshulp in het geval van een conflict. Ze bieden je onder andere proces ondersteuning of geld.

Heb ik een verzekering voor rechtsbijstand nodig?

Hierop mist een echt gemiddeld antwoord. Ben je veel onderweg of wissel je regelmatig van baan? In die situatie kan je maar zo te maken hebben met een claim. Via de modules kan je dit naar eigen inzicht indelen.

Welke kosten zijn verbonden aan de verzekering rechtsbijstand?

Een rechtsbijstandverzekering sluit je af vanaf €9,5. Duurdere polissen zitten rond de €15 per 4 weken. De premie wordt bepaald door grootte van het gezin, het verzekerde bedrag, en type modules.

Welke verzekering is de beste?

Ook hierop is geen eenduidig antwoord. De polissen lopen uiteen op contractvoorwaarden, soorten dekking, de eigen bijdrage, en uiteraarde de premie per maand. De beste polis wordt bepaald door jouw wensen, budget en situatie. Geholpen door de vergelijker zoek jij gemakkelijk de beste rechtsbijstandverzekering in Goudswaard.

Benodigde tijd: 6 minuten

De rechtsbijstandverzekering afsluiten

 1. Kies gezinssamenstelling

  Opties zijn alleenstaand, of een partner zonder kinderen. Een verzekering voor rechtsbijstand geldt voor het hele gezin.

 2. Hoe hoog moet de uitkering zijn?

  Dit is het maximum bedrag dat je ontvangt. Vaak gaat het om kosten voor advies en hulp. Dit varieert van €20.000 tot €80.000.

 3. Bepaal modules

  Je hebt de keuze uit o.a. Inkomen of Letselschade. Veel modules nemen resulteert in een hogere maandpremie. Schets voor jezelf op welke manier jij meer risico loopt. Switch je regelmatig van baan? Denk aan de module Werk & Inkomen.

 4. Vergelijk verzekeraars

  Hierna vind je een tabel met aanbieders. Orden ze op premie of waardering voor juridische hulp in Goudswaard.

 5. Online afsluiten

  Iets gevonden? Jij kunt een product van o.a. Aegon, Ditzo en Promovendum eenvoudig online afsluiten. Is er sprake van overstappen? Jouw aanstaande verzekeringsaanbieder kan daarbij helpen.

kosten berekenen

Een goede rechtsbijstandverzekering afsluiten via internet

Vermijd hoge juridische kosten, en bekijk de mogelijkheden voor een verzekering die direct ingaat voor juridische bescherming. Bekijk de beste of voordeligste polissen in de regio 3267.

De beste rechtsbijstandverzekeringen van juli 2024 (gemeente Korendijk)

 • Unive: De beste juristen op uw zaak
 • Inshared: 24/7 advies van experts
 • Klaverblad: Zelf samentstellen
 • Nationale Nederlanden: De beste juristen op uw zaak
 • Aegon: Geen overwacht hoge kosten
 • OHRA: Voor vrijwel elke soort schade
 • DAS: De beste juristen op uw zaak
 • HEMA: Eenvoudig samenstellen
 • Ditzo: Eenvoudig samenstellen
 • Lancyr: Ruime dekking
 • Centraal Beheer: Juristen met expertise
 • ABN AMRO: Ruime keuze modules
 • FBTO: Direct online verzekeren
 • ARAG: De beste juristen op uw zaak

Voor welke modules kan ik gaan?

Snel jouw rechtsbijstand in Goudswaard verzekeren? Deze dekking kun je volledig personaliseren. Dat werkt op basis van verschillende modules. Extra details kan je hieronder lezen.

 1. Consument
  Hiermee bedoelen we alles wat gaat over je positie als consument. Bijvoorbeeld problematische situatie aangaande een recente aankoop of onenigheid met de energieleverancier.
 2. Belasting & vermogen
  Deze keuze heeft betrekking op alles rondom fiscale rechten, vermogens, en ander waardevol bezit. Als o.a. geschillen met een beleggingsadviseur.
 3. Wonen
  Deze polis bij o.a. ABN AMRO en Arag is relevant tijdens gebeurtenissen inzake je huis (bijv. in wijken als Nieuw-Beijerland, Piershil, Goudswaard, Zuid-Beijerland). Onder andere een aanvaring met de gemeente over jouw huis of advocaat in Goudswaard.
 4. Verkeer
  Betreft problemen die veroorzaakt zijn op de weg (verkeersrechtsbijstand). Zoals bijv. medische schade en/of letsel(schade) waar jij met de elektrische fiets slachtoffer van bent. Je kunt denken aan een gestolen voertuig.
 5. Mediation (echtscheiding)
  Noemen we soms ook gezinsrechtsbijstand. Vaak toegepast bij een scheiding. De kosten van zo’n scheiding zijn doorgaans zeer fors. Middels deze optie worden deze kosten (deels) vergoed.

‘Overzichtelijk en gemakkelijk in gebruik’

K. de Jong, Goudswaard (juli 2024)