Rechtsbijstand verzekeringen vergelijken?

Postcode Huisnummer

Rechtsbijstandverzekering Krimpenerwaard

Een aanvaring op de zaak, in de buurt, of in het verkeer? Soms kun jij er niks aan doen. Juridische hulp is soms financieel niet mogelijk. Door gebruik te maken van een rechtsbijstandverzekering in Krimpenerwaard wordt er altijd naar je geluisterd. De rechtsbijstandverzekering “voorziet uw hele gezin van deskundige rechtshulp bij vrijwel alle juridische problemen”. Je kunt dan denken aan:

 • een geschil met een BOVAG-garage
 • Aanvaringen rondom jouw koopwoning
 • Conflicten over geleverde diensten
Zelfstandig de verzekering rechtsbijstand afsluiten? Je kunt kiezen voor diverse aanbieders (o.a. Aegon, Lancyr en ANWB) en pakketten (onder andere Werk en Mediation). Via onze specialisten kan jij alle details vinden.

Consument Wonen Verkeer Werk Fiscaal Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering
unive-verzekering
ohra-verzekering
Beste service
aegon-verzekering
nationale-nederlanden-verzekering
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering
centraal-beheer-verzekering
ditzo-verzekering
verzekeruzelf-nl-verzekering

ProvincieZuid-Holland
GemeenteKrimpenerwaard
(Net) nummer0182 (+31182)
Bewoners54653
Postcodegebieden2855
WijkenLekkerkerk
Plaatsen in de regioverzekering-Korendijk, rechtsbijstandverzekering-Kollumerland en Nieuwkruisland, polis-Koggenland, verzekeringspakket-Kerkrade, Rechtsbijstand Katwijk en verzekeraar-Kapelle
rechtsbijstandverzekering-krimpenerwaard

Rechtsbijstandverzekeringen Krimpenerwaard vergelijken december 2022

Met een rechtsbijstandverzekering zonder wachttijd geniet jij maximale juridische medewerking tijdens taferelen zoals moeilijkheden in Zuid-Holland. Een goede backup in het geval van ontslag door een reorganisatie en Conflicten over de belasting. De modules zijn af te sluiten voor het hele gezin. Wil je ook de beste rechtsbijstandpolissen in Krimpenerwaard vergelijken? Dankzij de zoekmachine vind je direct een geschikte verzekeringscontract. Het productis best complex. In de markt zijn er verscheidene assuradeurs en allerlei modules. Onderstaand kan je er alles over lezen. Ook de gemeente biedt hierover informatie: https://www.krimpenerwaard.nl.

Het gemak van een verzekering rechtsbijstand

 • Je bent verzekerd voor potentiële hoge juridische kosten
 • De hele familie op 1 polis verzekeren
 • Je kiest zelf je modules
 • Direct antwoord op juridische vragen
 • Ook interessant: SNS pakket

Veelgestelde vragen over de rechtsbijstandverzekering

Wat is een rechtsbijstandverzekering?

Een rechtsbijstandverzekering geeft juridische hulp en advies in situatie van persoonlijke geschillen. Dat gaat in de vorm van proces ondersteuning of geld.

Heb ik zo’n verzekering nodig?

Op deze kwestie bieden wij geen eenduidig antwoord. Koop je veel online of verhuis je vaak? In dat geval is er altijd risico op een geschil. Dankzij de modules bepaal je zelf welke risico’s je wilt afdekken.

Welke kosten zijn verbonden aan de verzekering rechtsbijstand?

Een polis sluit je af vanaf €11. Dit loopt op tot circa €12 per 30 dagen. De prijs heeft te maken met type gezin, het bedrag dat je verzekerd, en gekozen modules.

Hoe bepaal je de beste verzekering?

Ook hierop is geen eenduidig antwoord. De modules lopen uiteen op voorwaarden, dekkingen, eigen risico en natuurlijk de kosten. De beste polis kies je door te kijk naar jullie eigen draagvlak, en privésituatie. Via het vergelijk script zoek je gemakkelijk de beste rechtsbijstandverzekering in Krimpenerwaard.

Benodigde tijd: 6 minuten.

De rechtsbijstandverzekering afsluiten

 1. Kies gezinssamenstelling

  Mogelijkheden zijn een 1 persoons dekking of gezinnen met (en zonder) kids. De verzekering voor rechtsbijstand betekent ook dat het hele gezin is meeverzekerd.

 2. Kies hoogte verzekerd bedrag

  We hebben het over de maximum vergoeding. In de vorm van diensten of geld. Dit varieert van €7.500 tot €90.000.

 3. Bepaal modules

  We onderscheiden opties als Inkomen of Echtscheiding. Alle modules kiezen resulteert in een hogere premie. Bedenk op basis waarvan de nood het hoogste is. Een lastige huisbaas? Denk aan de module Wonen.

 4. Polissen vergelijken

  Gelukt? Dan volgt een overzicht met aanbieders. Rangschik op kosten of score voor juridische hulp in Krimpenerwaard.

 5. Afsluiten via internet

  Je keuze gemaakt? Je kunt de polis van bijvoorbeeld Nationale Nederlanden, Ditzo en Asr gemakkelijk online afsluiten. Betreft het een overstap? Jouw aanstaande partij kan daarbij helpen.

kosten berekenen

Een goede rechtsbijstandverzekering vinden en afsluiten

Voorkom dure juridische procedures, en ga voor een verzekering die direct ingaat voor juridische bijstand. Ontdek de beste of juist de goedkoopste verzekering in de omgeving 2855.

De beste rechtsbijstandverzekeringen van december 2022 (gemeente Krimpenerwaard)

 • Unive: Voor grote en kleine geschillen
 • Inshared: Met speciale Jaarbeloning
 • Klaverblad: Team van ervaren juristen
 • Nationale Nederlanden: Gemakkelijk online afsluiten
 • Aegon: 70 advocaten
 • OHRA: Juristen met expertise
 • DAS: Voor grote en kleine geschillen
 • HEMA: Gespecialiseerde juristen
 • Ditzo: Hoge klantwaardering
 • Lancyr: Ruime dekking
 • Centraal Beheer: Persoonlijk contact met jurist
 • ABN AMRO: Direct verzekerd
 • FBTO: Eenvoudig samenstellen
 • ARAG: Klantbeoordeling van 8,2

Uit welke modules kan ik kiezen?

Meteen jouw rechtsbijstand in Krimpenerwaard verzekeren? Deze polis is 100% zelf samen te stellen. Dat gaat aan de hand van een aantal modules. Extra details kan jij hieronder vinden.

 1. Consument
  Hiermee bedoelen we alles wat gaat over consument gerelateerde zaken. Denk aan vervelende gebeurtenissen inzake bepaalde overeenkomsten of een online aankoop die niet wordt bezorgd.
 2. Vermogen en Belasting
  Deze keuze biedt hulp tijdens zaken als fiscale rechten, vermogen, en financiële boedel. Neem nou onenigheid over toeslagen.
 3. Wonen
  Deze polis via o.a. FBTO of Arag gaat over zaken aangaande je woning (bijv. in een wijk zoals Lekkerkerk, Krimpen aan de Lek, Ouderkerk aan den IJssel, Gouderak, Bergambacht, Bergstoep, Ammerstol, Berkenwoude, Haastrecht, Stolwijk, Vlist, Schoonhoven). Neem nou een aanvaring met de woningstichting of advocaat in Krimpenerwaard.
 4. Verkeer
  Hiermee doelen we op gebeurtenissen tijdens deelname aan verkeer (verkeersrechtsbijstand). Denk aan medische schade en letselschade waar jij met de elektrische fiets deelgenoot van bent. Je kunt denken aan dat iemand jou aansprakelijk stelt voor een ongeluk.
 5. Echtscheiding en Mediation
  Ook wel gezinsrechtsbijstand. Meestal gebruikt bij een echtscheiding. De kosten van zo’n scheiding kunnen flink oplopen. Middels deze mogelijkheid heb je hiervoor meer zekerheden.

‘Ik omschrijf de vergelijker als snel en eenvoudig in gebruik’

K. Sanders, Krimpenerwaard (december 2022)


Alle plaatsen in deze gemeente