Rechtsbijstand verzekeringen vergelijken?

Postcode Huisnummer

Rechtsbijstandverzekering Kapelle

Een conflict op zakelijk gebied, in de buurt, of met een winkel? Het is iets dat dagelijks gebeurd. Juridische ondersteuning is soms financieel niet mogelijk. Door middel van zo’n rechtsbijstandverzekering in Kapelle beperk je het risico. Een rechtsbijstandverzekering “geeft advies bij een beginnend conflict tot bijstand in de rechtbank”. Voorbeelden hiervan zijn:

 • schade in het verkeer
 • Een meningsverschil met de fiscus
 • Een meningsverschil bij de verbouwing van een woning
Direct je eigen verzekering rechtsbijstand afsluiten? Er is aanbod van meerdere maatschappijen (denk aan Nationale Nederlanden, Ditzo of Nowgo) en modules (o.a. Belasting en Verkeer). Dankzij onze adviseurs lees je uitgebreide info.

Consument Wonen Verkeer Werk Fiscaal Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering
unive-verzekering
ohra-verzekering
Beste service
aegon-verzekering
nationale-nederlanden-verzekering
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering
centraal-beheer-verzekering
ditzo-verzekering

ProvincieZeeland
GemeenteKapelle
(Regio) nummer0113 (+31113)
Bewoners12639
Postcodes4420
BuurtenKapelle
Plaatsen nabijverzekering-Huizen, rechtsbijstandverzekering-Houten, polis-Horst aan de Maas, verzekeringspakket-Hoorn, Rechtsbijstand Hoogeveen en verzekeraar-Hollands Kroon
rechtsbijstandverzekering-kapelle

Rechtsbijstandverzekeringen Kapelle vergelijken maart 2024

Door de rechtsbijstandverzekering zonder wachttijd heb je de zekerheid van juridische hulp en advies rondom omstandigheden van onenigheid in Zeeland. Iets onmisbaars in situaties als een kapot product met garantie of Geschillen rondom jouw arbeidscontract. Alle gezinsleden zijn meeverzekerd. Wil jij de beschikbare rechtsbijstandpolissen in Kapelle vergelijken? Door gebruik te maken van de zoekmachine vind je snel een goedkope verzekering voor rechtsbijstand. Een dergelijke verzekering is best complex. In de markt zijn er meerdere verzekering aanbieders plus modules. Hieronder zijn verdere details te vinden. Zie ook https://www.kapelle.nl.

Voordelen verzekering rechtsbijstand

 • Je komt niet in financiële problemen bij een conflict
 • Uitgebreide dekking voor volwassenen en kinderen
 • Ruime keuze uit relevante modules
 • Direct antwoord op juridische vragen
 • Ook interessant: Allianz pakket

Veelgestelde vragen over de rechtsbijstandverzekering

Wat is een rechtsbijstandverzekering?

Een rechtsbijstandverzekering geeft rechtshulp in situatie van persoonlijke geschillen. Ze bieden je onder andere financiële ondersteuning.

Hebben wij deze verzekering nodig?

Daarop is er geen algemeen advies. Koop je veel online of werk je regelmatig voor een andere baas? Op basis van die info is de kans op een conflict groter. Via de modules kan je zelf risico’s afdekken.

Wat kost een verzekering rechtsbijstand?

Een verzekering voor rechtsbijstand kan je al vinden vanaf €11. Dit loopt op tot circa €14 per 30 dagen. De assurantiepremie wordt berekend a.d.h.v. gezinssamenstelling, het bedrag dat je verzekerd, en de soort modules.

Hoe bepaal je de beste verzekering?

Ook hierop is geen eenduidig antwoord. De rechtsbijstandverzekeringen wijken van elkaar af op vergoedingen, dekkingen, vrijwillige eigen bijdrage, en niet te vergeten te premie. Wat precies de beste verzekeraar is kies je door te kijk naar je specifieke vraag, budget en situatie. Op basis van de tool vind jij gemakkelijk de beste rechtsbijstandverzekering in Kapelle.

Benodigde tijd: 6 minuten

De rechtsbijstandverzekering afsluiten

 1. Kies type huishouden

  Mogelijkheden zijn alleen, of een partner zonder kinderen. Zo’n verzekering voor rechtsbijstand betekent ook dat het hele gezin is meeverzekerd.

 2. Kies hoogte verzekerd bedrag

  Oftewel: wat gaat de verzekeraar maximaal p/jaar betalen. Vaak gaat het om kosten voor advies en hulp. De max. vergoeding loopt van €17.500 tot €75.000.

 3. Bepaal modules

  Jij hebt keuzes voor thema’s zoals Fiscaal recht en Letselschade. Meer modules selecteren mondt uit in hogere lasten. Schets voor jezelf op welk gebied het risico hoog is. Zit je veel in de auto? Overweeg dan de module verkeer.

 4. Aanbieders vergelijken

  Wat volgt is een overzicht met polissen. Orden ze op kosten of score voor juridische hulp in Kapelle.

 5. Regel de overstap

  Een geschikte optie?Jij kunt een product van o.a. Klaverblad, HEMA of ING eenvoudig online afsluiten. Ga je overstappen? De gekozen verzekeringsmaatschappij kan dit vaak in orde maken.

kosten berekenen

Een goede rechtsbijstandverzekering afsluiten via internet

Kom niet voor verrassingen te staan, en ga voor een verzekering die direct ingaat voor juridische hulp en advies. Stap over naar de beste en/of de goedkoopste in jouw regio 4420, 4421.

De beste rechtsbijstandverzekeringen van maart 2024 (gemeente Kapelle)

 • Unive: Zelf je dekkingen kiezen
 • Inshared: Geen overwacht hoge kosten
 • Klaverblad: Geen overwacht hoge kosten
 • Nationale Nederlanden: Altijd professionele hulp
 • Aegon: Al vanaf €5,52 per maand
 • OHRA: Gemakkelijk online afsluiten
 • DAS: Vanaf €13,63 per maand
 • HEMA: Verschillende modules
 • Ditzo: Hoge klantwaardering
 • Lancyr: Online schade melden
 • Centraal Beheer: Eenvoudig samenstellen
 • ABN AMRO: Geen eigen risico
 • FBTO: Verschillende modules
 • ARAG: Team van ervaren juristen

Welke modules worden aangeboden?

Wil je jouw rechtsbijstand in Kapelle verzekeren? Deze polis kun je volledig personaliseren. Dat werkt met handige modules. Additionele specificaties vind je hieronder.

 1. Consument
  Hier regelen ze alle omtrent consumentenproducten. Denk aan vervelende gebeurtenissen inzake een contract of onenigheid met de energieleverancier.
 2. Belasting & vermogen
  Deze dekking ondersteunt jou in omstandigheden rondom fiscaal recht, je vermogen, en extra eigendommen. Bijvoorbeeld een meningsverschil m.b.t. belastingaanslagen.
 3. Wonen
  Deze dekking via bijv Unive en ING gaat over kwesties rondom je huis (bijv. in buurt zoals Kapelle, Wemeldinge, Schore). Denk aan een meningsverschil m.b.t. de aanbouw of verbouw van de woning of advocaat in Kapelle.
 4. Verkeer
  We hebben het over zaken die spelen in het verkeer (verkeersrechtsbijstand). Neem nou (letsel)schade en medische schade waar jij als autobestuurder deelgenoot van bent. Een typisch voorbeeld is dat iemand op jouw auto botst.
 5. Echtscheiding / Mediation
  Ook bekend als gezinsrechtsbijstand. Relevant in het geval van een scheiding. De kosten hiervan vallen vaak niet mee. Middels deze dekking kun jij rekenen op goede ondersteuning.

‘Ook buiten de deur een goede dekking’

O. van de Ven, Kapelle (maart 2024)


Alle plaatsen in deze gemeente