Rechtsbijstand verzekeringen vergelijken?

Postcode Huisnummer

Rechtsbijstandverzekering Lansingerland

Een tweestrijd op het werk, in de buurt, of met een winkel? Ook jij kan ermee te maken krijgen. Een juridische adviseur kan niet iedereen betalen. Dankzij zo’n rechtsbijstandverzekering in Lansingerland pak je dat issue aan. Een rechtsbijstandverzekering “dekt de kosten van een juridisch proces / geschil”. Je kunt dan denken aan:

 • issues met zendingen van webwinkels
 • Een meningsverschil met de energieleverancier
 • Aanvaringen aangaande een boete
Online een verzekering rechtsbijstand afsluiten? Je kunt kiezen voor diverse partijen (denk aan Unive, Centraal beheer en Zekur) en voorwaarden (o.a. Consument en Wonen). Via deze site lees je uitgebreide info.

Consument Wonen Verkeer Werk Fiscaal Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering
unive-verzekering
ohra-verzekering
Beste service
aegon-verzekering
nationale-nederlanden-verzekering
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering
centraal-beheer-verzekering
ditzo-verzekering

rechtsbijstandverzekering-lansingerland

Rechtsbijstandverzekeringen Lansingerland vergelijken oktober 2023

Middels de rechtsbijstandverzekering zonder wachttijd geniet jij maximale juridisch advies en ondersteuning rondom omstandigheden van een conflict in Zuid-Holland. Dat komt van pas als het gaat om een conflict met een autogarage. of Problemen over de uitkering. Ieder familielid is gedekt binnen de polis. Ook hulp nodig bij rechtsbijstandpolissen in Lansingerland vergelijken? Aan de hand van de vergelijk tool speur je snel de gewenste verzekering voor rechtsbijstand. Dit type verzekering sluit je niet zomaar even af. We onderscheiden uiteenlopende verzekeraars en modules. Verderop kan je er alles over lezen. Bekijk ook de gemeentewebsite: https://www.lansingerland.nl.

Belangrijke voordelen van de verzekering rechtsbijstand

 • Geen onverwacht hoge kosten bij een conflict
 • Hele gezin is meeverzekerd
 • Je bepaalt zelf wat wel/niet verzekerd wordt
 • Persoonlijke juridische medewerkers bij conflicten
 • Bezoek ook: Turien en Co pakket

Rechtsbijstandverzekering FAQ

Wat is een rechtsbijstandverzekering?

Een rechtsbijstandverzekering is er voor juridische hulp en advies ten tijde van problemen. Ze bieden je onder andere rechtstreeks advies of financiële middelen.

Heb ik zo’n verzekering nodig?

Op dat vraagstuk mist een echt directe algemene conclusie. Ben je veel onderweg of werk je regelmatig voor een andere baas? In zo’n setting is een conflict natuurlijk niet uitgesloten. Dankzij de modules stel je zelf een pakket samen.

Welke tarieven kent deze verzekering rechtsbijstand?

Een dergelijke verzekering sluit je af vanaf €10,25. Kosten lopen op tot €15,75 p/maand. De premie is afhankelijk van type gezin, het verzekerde bedrag, en gekozen modules.

Welke verzekering is de beste?

Ook hierop is geen eenduidig antwoord. De contracten variëren op vergoedingen, dekkingen, het eigen risico, en uiteraarde de premie per maand. Wat het beste aanbod is, moet worden bepaald door jouw wensen, en financiële situatie. Via de vergelijkingstool zoek jij probleemloos de beste rechtsbijstandverzekering in Lansingerland.

Benodigde tijd: 6 minuten

De rechtsbijstandverzekering afsluiten

 1. Kies gezinssamenstelling

  Mogelijkheden zijn een 1-persoonshuishouden, of samenwonend met kinderen. De verzekering voor rechtsbijstand verzekert in één keer jouw hele gezin.

 2. Welke bedrag wil je verzekeren?

  Dit keert de verzekeraar maximaal uit (per jaar). In contanten of juist in advies. Dit schommelt tussen de €10.000 tot €95.000.

 3. Modules selecteren

  Je kunt kiezen uit opties als Consument of Mediation. Veel modules aanzetten heeft als gevolg een hogere premie. Ga na op welke aspecten de nood het hoogste is. Veel onderweg? Dan is de module verkeer relevant.

 4. Bekijk en vergelijk

  Je wordt nu doorgestuurd naar een pagina met mogelijkheden. Rank zelf op kosten p/maand of score voor juridische hulp in Lansingerland.

 5. Direct afsluiten

  Ben je eruit? Je kunt de polis van bijvoorbeeld Unive, Lancyr en Zekur gemakkelijk online afsluiten. Heb je al een polis en stap je over? Jouw aanstaande maatschappij neemt dit (deels) uit handen.

kosten berekenen

Een gewoon goede rechtsbijstandverzekering online afsluiten

Vermijd hoge juridische kosten, en bekijk de mogelijkheden voor een verzekering die direct ingaat voor juridische ondersteuning. Bekijk de beste of juist de goedkoopste verzekering in de omgeving 2661, 2665.

De beste rechtsbijstandverzekeringen van oktober 2023 (gemeente Lansingerland)

 • Unive: De beste juristen op uw zaak
 • Inshared: Ruime dekking
 • Klaverblad: Eenvoudig samenstellen
 • Nationale Nederlanden: Zaken snel opgepakt
 • Aegon: Geen overwacht hoge kosten
 • OHRA: Professionele verzekering
 • DAS: Voor vrijwel elke soort schade
 • HEMA: Ruime dekking
 • Ditzo: Voor vrijwel elke soort schade
 • Lancyr: Voor grote en kleine geschillen
 • Centraal Beheer: Geen eigen risico
 • ABN AMRO: Zelf je dekkingen kiezen
 • FBTO: De beste juristen op uw zaak
 • ARAG: Erkende Flexpolis

Bekijk de verschillende modules

Direct jouw rechtsbijstand in Lansingerland verzekeren? Deze dekking is erg flexibel qua mogelijkheden. Dat gaat aan de hand van verschillende modules. Extra details tref je in de volgende alinea.

 1. Consument
  Denk dan aan zaken rondom consumentenproducten. Onder andere een probleem m.b.t. familiezaken of een geschil met een provider.
 2. Belasting & vermogen
  Deze optie verleent bijstand bij voorvallen als met name fiscale rechten, vermogen, en ander waardevol bezit. Zoals bijv. geschillen m.b.t. koop/verkoop van een 2e 2oning.
 3. Wonen
  Deze module via bijv Unive en DAS is relevant tijdens gebeurtenissen aangaande je appartement (bijv. in wijken als Bergschenhoek, De Ackers, Boterdorp, Wijk 14, Oosteindsche Polder, Berkel, Noordpolder, Meerpolder, Noordeinde, Zuidpolder, De Wadden, Westpolder, Rodenrijs, Bleiswijk, Hoekeindse Zoom, Bleiswijk Buiten). Neem nou een aanvaring rondom jouw koopwoning of advocaat in Lansingerland.
 4. Verkeer
  We hebben het over zaken die spelen in het verkeer (verkeersrechtsbijstand). Neem nou medische schade en letselschade waar jij als autobestuurder aan deelneemt. Zo’n situatie kan zijn een geschil m.b.t. jouw rijbewijs.
 5. Echtscheiding / Mediation
  Ook wel gezinsrechtsbijstand. Meestal gebruikt bij een echtscheiding. De kosten hiervan zijn doorgaans zeer fors. Met deze polis kun jij rekenen op goede ondersteuning.

‘Met een goed gevoel de polis afgesloten’

B. Scholten, Lansingerland (oktober 2023)


Alle plaatsen in deze gemeente