Rechtsbijstand verzekeringen vergelijken?

Postcode Huisnummer

Rechtsbijstandverzekering Leidschendam-Voorburg

Een botsing op het werk, in de straat, of met de auto? Het kan iedereen overkomen. Juridische ondersteuning kan in de papieren lopen. Door een rechtsbijstandverzekering in Leidschendam-Voorburg pak je dat issue aan. Een rechtsbijstandverzekering “dekt de kosten van een juridisch proces / geschil”. Om je hierbij een beeld te geven:

 • het verhalen van letsel- en/of materiële schade
 • Aanvaringen met de belastingdienst
 • Problemen over recht van overpad
Zelfstandig de verzekering rechtsbijstand afsluiten? Jij kan terecht bij verscheidene maatschappijen (denk aan Nationale Nederlanden, FBTO of ING) en polissen (bijv. Fiscaal recht en Letselschade). Met onze tools vind je alle informatie.

Consument Wonen Verkeer Werk Fiscaal Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering
unive-verzekering
ohra-verzekering
Beste service
aegon-verzekering
nationale-nederlanden-verzekering
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering
centraal-beheer-verzekering
ditzo-verzekering

ProvincieZuid-Holland
GemeenteLeidschendam-Voorburg
(Regio) nummer070 (+3170)
Inwoners74223
Postcodegebieden2270
BuurtenPark
Plaatsen in de regioverzekering-Leiden, rechtsbijstandverzekering-Leeuwarden, polis-Leerdam, verzekeringspakket-Leek, Rechtsbijstand Lansingerland en verzekeraar-Langedijk
rechtsbijstandverzekering-leidschendam-voorburg

Rechtsbijstandverzekeringen Leidschendam-Voorburg vergelijken maart 2024

Middels een rechtsbijstandverzekering zonder wachttijd heb je de zekerheid van juridische medewerking in het geval van conflicten in Zuid-Holland. Een goede backup in situaties als een aankoop die niet voldoet aan verwachtingen of Aanvaringen over jouw 2e woning. Elk gezinslids is op de polis meeverzekerd. Ook alle betrouwbare rechtsbijstandpolissen in Leidschendam-Voorburg vergelijken? Aan de hand van de vergelijk tool check je snel een betaalbare polis. Een dergelijke verzekering is best complex. Er zijn verschillende verzekering aanbieders en allerlei modules. Verderop vind je verdere informatie. Raadpleeg ook eens https://www.leidschendam-voorburg.nl.

Belangrijke voordelen van de verzekering rechtsbijstand

 • Je komt niet in financiële problemen bij een conflict
 • De hele familie op 1 polis verzekeren
 • Je bepaalt zelf wat wel/niet verzekerd wordt
 • Direct antwoord op juridische vragen
 • Ook interessant: Zelf pakket

Veelgestelde vragen over de rechtsbijstandverzekering

Wat is een rechtsbijstandverzekering?

Een rechtsbijstandverzekering biedt juridische ondersteuning ten tijde van problemen. Dat gaat in de vorm van proces ondersteuning of geld.

Hebben wij deze verzekering nodig?

Op deze vraag mist een echt helder advies. Zit je veel in het verkeer of heb je te maken met onzeker werk? In dat geval kan er maar zo een conflict ontstaan. Via de modules kan je zelf risico’s afdekken.

Wat is de prijs van een verzekering rechtsbijstand?

Een polis is er al vanaf €11,5. Verzekeringen met een ruime dekking kosten zo’n €14,5 (maandelijks). De premie hangt af van grootte van het gezin, het afgedekte bedrag, en gekozen modules.

Welke verzekering is de beste?

Dat verschilt per situatie. De rechtsbijstandverzekeringen lopen uiteen op contractvoorwaarden, dekkingen, hoogte eigen bijdrage, en de premie. Wat precies de beste verzekeraar is wordt bepaald door jullie eigen draagvlak, en risicogebieden. Via het vergelijk script zoek jij eenvoudig de beste rechtsbijstandverzekering in Leidschendam-Voorburg.

Benodigde tijd: 6 minuten

De rechtsbijstandverzekering afsluiten

 1. Definieer type gezin

  Opties zijn alleenstaand, of samenwonend met kinderen. De verzekering voor rechtsbijstand sluit je af voor het hele gezin.

 2. Hoeveel dekking wil je ontvangen?

  Het betreft het bedrag dat de verzekeraar maximaal uitbetaalt. Vaak gaat het om kosten voor advies en hulp. Dit ligt doorgaans tussen de €10.000 tot €65.000.

 3. Modules selecteren

  Jij hebt keuzes voor o.a. Fiscaal recht of Verkeer. Alle modules kiezen draait uit op een duurder tarief. Schat in waar jij meer risico loopt. Een lastige huisbaas? Denk aan de module Wonen.

 4. Bekijk en vergelijk

  In de volgende stap tref je een tabel met verzekeringen. Rank zelf op kosten of reviews voor juridische hulp in Leidschendam-Voorburg.

 5. Afsluiten via internet

  Ben je eruit? Alle huishoudens kunnen de diensten van Klaverblad, Ditzo en Promovendum gemakkelijk online afsluiten. Ga je overstappen? De nieuwe partij neemt dit (deels) uit handen.

kosten berekenen

Een goede rechtsbijstandverzekering online afsluiten

Voorkom verrassingen, en neem een verzekering die direct ingaat voor hulp & advies van juridische aard. Bekijk de beste en/of de goedkoopste polissen in de regio 2270, 2271, 2272, 2273, 2274, 2275.

De beste rechtsbijstandverzekeringen van maart 2024 (gemeente Leidschendam-Voorburg)

 • Unive: Juristen met expertise
 • Inshared: Met speciale Jaarbeloning
 • Klaverblad: Eenvoudig samenstellen
 • Nationale Nederlanden: Voor vrijwel elke soort schade
 • Aegon: Geen overwacht hoge kosten
 • OHRA: Goede beoordeling
 • DAS: Zelf je dekkingen kiezen
 • HEMA: Online schade melden
 • Ditzo: Voor vrijwel elke soort schade
 • Lancyr: Professionele verzekering
 • Centraal Beheer: Binnen 2 minuten verzekerd
 • ABN AMRO: Ruime keuze modules
 • FBTO: Zelf samentstellen
 • ARAG: Professionele verzekering

Welke modules worden aangeboden?

Direct jouw rechtsbijstand in Leidschendam-Voorburg verzekeren? De verzekering kan je naar eigen inzicht samenstellen. Dit doe je met speciale modules. Additionele specificaties tref je in de volgende alinea.

 1. Consument
  Hierbinnen valt alles betreffende de rechten van consumenten. Neem nou vervelende gebeurtenissen inzake vermeende schade of een conflict met je internetprovider.
 2. Belasting & vermogen
  Deze dekking heeft te maken met situatie zoals fiscale rechten, het vermogen, en aandelen. Onder andere geschillen over vermogensbeheer.
 3. Wonen
  Deze dekking bij Lancyr of Zekur gaat over kwesties betreffende jouw huis (bijv. in een wijk als Park Veursehout, Prinsenhof, ’t Lien en omgeving, Stompwijk, Leidschendam-Centrum, De Heuvel en omgeving, Damsigt en omgeving, Essesteijn, Voorburg Midden, Bovenveen, Voorburg Noord, Voorburg West). Onder andere geschillen bij de aankoop van een huis of advocaat in Leidschendam-Voorburg.
 4. Verkeer
  Hiermee doelen we op vervelende omstandigheden in het verkeer (verkeersrechtsbijstand). Bijvoorbeeld (letsel)schade of medische schade waar jij met de elektrische fiets betrokken bij bent. Zo’n situatie kan zijn een tegenpartij die schade op jou verhaald.
 5. Mediation (echtscheiding)
  Noemen we soms ook gezinsrechtsbijstand. Vaak toegepast bij een scheiding. De kosten hiervan vallen in de praktijk vaak hoog uit. Met deze module kun jij rekenen op goede ondersteuning.

‘Zonder adviseur toch snel via internet een verzekering gevonden’

O. Driessen, Leidschendam-Voorburg (maart 2024)


Alle plaatsen in deze gemeente