Rechtsbijstand verzekeringen vergelijken?

Postcode Huisnummer

Rechtsbijstandverzekering Papendrecht

Een botsing op kantoor, in het gezin, of in het verkeer? De schuld ligt niet altijd bij jou. Een juridische adviseur is soms financieel niet mogelijk. Door gebruik te maken van een rechtsbijstandverzekering in Papendrecht tackle je dit probleem. Een rechtsbijstandverzekering “is een verzekering die de verzekeringnemer bijstaat in vele situatie”. Om je hierbij een beeld te geven:

 • problemen met de annulering van vakanties
 • Conflicten m.b.t. belastingaanslagen
 • Geschillen met overheidsinstanties
Via internet een verzekering rechtsbijstand afsluiten? Er zijn aanbiedingen beschikbaar bij maatschappijen (denk aan Nationale Nederlanden, Lancyr en Allianz) en pakketten (bijv. Fiscaal recht of Letselschade). Op deze website lees je uitgebreide info.

Consument Wonen Verkeer Werk Fiscaal Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering
unive-verzekering
ohra-verzekering
Beste service
aegon-verzekering
nationale-nederlanden-verzekering
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering
centraal-beheer-verzekering
ditzo-verzekering

ProvincieZuid-Holland
GemeentePapendrecht
(Regio) nummer078 (+3178)
Bewoners32248
Postcodes3350
BuurtenPapendrecht
Plaatsen nabijverzekering-Oss, rechtsbijstandverzekering-Opsterland, polis-Opmeer, verzekeringspakket-Oostzaan, Rechtsbijstand Ooststellingwerf en verzekeraar-Oosterhout
rechtsbijstandverzekering-papendrecht

Rechtsbijstandverzekeringen Papendrecht vergelijken juli 2024

Dankzij een rechtsbijstandverzekering zonder wachttijd geniet jij maximale juridische hulp en advies in situaties van ruzies en problemen in Zuid-Holland. Dit biedt uitkomst in het geval van een geschil met een webwinkel of Conflicten inzake ouderlijk gezag en/of een omgangsregeling. De modules zijn af te sluiten voor het hele gezin. Ook hulp nodig bij rechtsbijstandpolissen in Papendrecht vergelijken? Aan de hand van de zoekmachine check je direct een betaalbare verzekering voor rechtsbijstand. Rechtsbijstand is niet heel eenvoudig. We zien meerdere verzekeringsmaatschappijen en modules. Op onze site kan je er alles over lezen. Voor info over de gemeente zie ook https://www.papendrecht.nl.

Belangrijke voordelen van de verzekering rechtsbijstand

 • Je bent verzekerd voor potentiële hoge juridische kosten
 • Uitgebreide dekking voor volwassenen en kinderen
 • Zelf samenstellen met modules
 • Altijd een luisterend oor van juridische specialisten
 • Lees verder over Bovag polis

Veelgestelde vragen over de rechtsbijstandverzekering

Wat is een rechtsbijstandverzekering?

Een rechtsbijstandverzekering geeft rechtshulp als jij er zelf niet met iemand uit kunt komen. Dit kan gaan om financiële middelen of advies.

Heb ik een rechtsbijstandverzekering nodig?

Op deze kwestie is er geen sprake van een helder advies. Zit je veel in het verkeer of wissel je regelmatig van baan? Op basis van die info is de kans op een conflict groter. Via de modules stel je zelf een pakket samen.

Welke tarieven kent deze verzekering rechtsbijstand?

Een verzekering voor rechtsbijstand begint met prijzen van €9. Kosten lopen op tot €15 per 30 dagen. Het tarief hangt af van gezinssamenstelling, het bedrag dat je verzekerd, en actieve modules.

Hoe vind ik de beste verzekering?

Dat is lastig te zeggen. De modules lopen uiteen op contractvoorwaarden, soorten dekking, het eigen risico, en de hoogte van de uitkering. Wat precies de beste verzekeraar is kies je door te kijk naar jouw eisen en risicogebieden. Geholpen door de vergelijker vergelijk jij moeiteloos de beste rechtsbijstandverzekering in Papendrecht.

Benodigde tijd: 6 minuten

De rechtsbijstandverzekering afsluiten

 1. Kies type huishouden

  Een keuze is zelfstandig wonend, of samenwonend met kinderen. Zo’n verzekering voor rechtsbijstand verzekert in één keer jouw hele gezin.

 2. Hoeveel dekking wil je ontvangen?

  Dit is het maximum bedrag dat je ontvangt. In de vorm van diensten of geld. De max. vergoeding loopt van €20.000 tot €50.000.

 3. Modules selecteren

  Je hebt de keuze uit thema’s zoals Inkomen of Verkeer. Een groot aantal modules heeft als gevolg een duurder tarief. Schat in op welk gebied het risico het grootst is. Veel onderweg? Dan is de module verkeer relevant.

 4. Polissen vergelijken

  Gelukt? Dan volgt een tabel met verzekeringen. Orden ze op kosten p/maand of score voor juridische hulp in Papendrecht.

 5. Direct afsluiten

  Je keuze gemaakt? Je kan producten van maatschappijen als OHRA, Lancyr en Allianz gemakkelijk online afsluiten. Is er sprake van overstappen? De gekozen assuradeur helpt hierbij.

kosten berekenen

Een goede rechtsbijstandverzekering vinden en afsluiten

Voorkom dure juridische procedures, en kies een verzekering die direct ingaat voor juridische bescherming. Bekijk de beste of juist de goedkoopste verzekeringen in regio 3350, 3351, 3352, 3353, 3354, 3355, 3356.

De beste rechtsbijstandverzekeringen van juli 2024 (gemeente Papendrecht)

 • Unive: Voor grote en kleine geschillen
 • Inshared: Verschillende modules
 • Klaverblad: Eenvoudig samenstellen
 • Nationale Nederlanden: Zaken snel opgepakt
 • Aegon: Geen overwacht hoge kosten
 • OHRA: Team van ervaren juristen
 • DAS: Zelf samentstellen
 • HEMA: Geen overwacht hoge kosten
 • Ditzo: Gemakkelijk online afsluiten
 • Lancyr: Direct online verzekeren
 • Centraal Beheer: Juristen met expertise
 • ABN AMRO: Dagelijks aanpasbaar
 • FBTO: Premie binnen 2 minuten berekenen
 • ARAG: Zaken snel opgepakt

Voor welke modules kan ik gaan?

Direct jouw rechtsbijstand in Papendrecht verzekeren? Deze dekking is 100% zelf samen te stellen. Dat gaat aan de hand van zogenaamde modules. Aanvullende info kan je hieronder lezen.

 1. Consument
  Hier regelen ze alle omtrent de rechten van consumenten. Zoals bijv. problematische situatie aangaande een contract of een conflict met een autogarage.
 2. Belasting & vermogen
  Deze dekking verleent bijstand bij situatie zoals fiscaal recht, vermogens, en aandelen. Bijvoorbeeld geschillen met een beleggingsadviseur.
 3. Wonen
  Deze dekking via o.a. Lancyr en ANWB speelt bij geschillen ten aanzien van jouw huis (bijv. in buurt zoals Papendrecht). Onder andere geschillen m.b.t. de aanbouw of verbouw van de woning of advocaat in Papendrecht.
 4. Verkeer
  Heeft te maken met alles wat er gebeurt met de auto of fiets (verkeersrechtsbijstand). Als o.a. medische schade of letselschade waar je als scootergebruiker deelgenoot van bent. Je moet dan denken aan strafzaken in het verkeer.
 5. Mediation (echtscheiding)
  Noemen we soms ook gezinsrechtsbijstand. Vaak toegepast bij een scheiding. Scheidingskosten kunnen aardig in papieren lopen. Via deze polis heb je hiervoor meer zekerheden.

‘Op een voordelige manier juridische bijstand’

Mevr. Visser, Papendrecht (juli 2024)