Rechtsbijstand verzekeringen vergelijken?

Postcode Huisnummer

Rechtsbijstandverzekering Pijnacker-Nootdorp

Een aanvaring op zakelijk gebied, in de straat, of met de auto? Soms kun jij er niks aan doen. Een juridisch specialist kan niet iedereen betalen. Aan de hand van zo’n rechtsbijstandverzekering in Pijnacker-Nootdorp heb jij meer mogelijkheden. De rechtsbijstandverzekering “geeft advies bij een beginnend conflict tot bijstand in de rechtbank”. Denk aan situaties als:

 • letselschade n.a.veen ongeluk
 • Problemen rondom een ontslag
 • Problemen over recht van overpad
Vanuit huis jouw verzekering rechtsbijstand afsluiten? Er is keuze uit verschillende partijen (zoals Klaverblad, Ditzo of Promovendum) en modules (zoals Consument of Medisch). Via deze site lees je uitgebreide info.

Consument Wonen Verkeer Werk Fiscaal Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering
unive-verzekering
ohra-verzekering
Beste service
aegon-verzekering
nationale-nederlanden-verzekering
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering
centraal-beheer-verzekering
ditzo-verzekering
verzekeruzelf-nl-verzekering

ProvincieZuid-Holland
GemeentePijnacker-Nootdorp
(Regio) nummer015 (+3115)
Aantal inwoners51894
Postcodegebied2640
BuurtschappenPijnacker
Plaatsen in de regioverzekering-Overbetuwe, rechtsbijstandverzekering-Oudewater, polis-Ouder-Amstel, verzekeringspakket-Oude IJsselstreek, Rechtsbijstand Oud-Beijerland en verzekeraar-Oss
rechtsbijstandverzekering-pijnacker-nootdorp

Rechtsbijstandverzekeringen Pijnacker-Nootdorp vergelijken december 2022

Middels de rechtsbijstandverzekering zonder wachttijd geniet jij maximale juridische medewerking in scenario’s van moeilijkheden in Zuid-Holland. Iets onmisbaars tijdens voorvallen als een geschil met een FOCWA-garage of Geschillen binnen het huwelijk. Elk gezinslids is op de polis meeverzekerd. Wil je ook de beste rechtsbijstandpolissen in Pijnacker-Nootdorp vergelijken? Met de zoekmachine check jij moeiteloos een betaalbare rechtsbijstandverzekering. Rechtsbijstand is best complex. We onderscheiden uiteenlopende assuradeurs en dan zijn er nog allerlei modules. Hieronder vind je verdere informatie. Raadpleeg ook eens https://www.pijnacker-nootdorp.nl.

Voordelen verzekering rechtsbijstand

 • Geen onverwacht hoge kosten bij een conflict
 • Hele gezin is meeverzekerd
 • Je kiest zelf je modules
 • Altijd een luisterend oor van juridische specialisten
 • Lees verder over Bruns ten Brink polis

Rechtsbijstandverzekering FAQ

Wat is een rechtsbijstandverzekering?

Een rechtsbijstandverzekering geeft geeft juridisch advies in het geval van een conflict. Ze bieden je onder andere rechtshulp, maar kan ook d.m.v. geld.

Hebben wij deze verzekering nodig?

Daarop bieden wij geen gemiddeld antwoord. Zit je veel in de auto of switch je regelmatig van werk? Op basis van die info kan je maar zo te maken hebben met een claim. Door middel van de modules stel je zelf een pakket samen.

Welke kosten zijn verbonden aan de verzekering rechtsbijstand?

Een verzekering sluit je af vanaf €10,25. Kies je een ruim pakket? Dan ga je zo richting €14,25 (maandelijks). Het tarief wordt berekend a.d.h.v. gezinssamenstelling, het verzekerde bedrag, en gekozen modules.

Hoe vind ik de beste verzekering?

Ook hierop is geen eenduidig antwoord. De rechtsbijstandverzekeringen zijn onderscheidend op polisvoorwaarden, type dekking, eigen risico en de hoogte van de uitkering. Welke verzekeraar de beste is, wordt bepaald door jullie eigen draagvlak, en omstandigheden. Via de tool tref jij supersnel de beste rechtsbijstandverzekering in Pijnacker-Nootdorp.

Benodigde tijd: 6 minuten.

De rechtsbijstandverzekering afsluiten

 1. Selecteer gezinssituatie

  Bijvoorbeeld alleenstaand, of een partner met kinderen. De verzekering voor rechtsbijstand sluit je af voor het hele gezin.

 2. Bepaal het uit te keren bedrag

  Dit is het maximum bedrag dat je ontvangt. In contanten of juist in advies. Je ontvangt meestal maximaal tussen de €15.000 tot €90.000.

 3. Kies modules

  We onderscheiden thema’s zoals Fiscaal recht of Verkeer. Alle modules kiezen heeft als gevolg hogere lasten. Schets voor jezelf op welke manier het risico hoog is. Veel onderweg? Dan is de module verkeer relevant.

 4. Bekijk en vergelijk

  In de volgende stap tref je een tabel met alle opties. Vergelijk ze zelf op prijs of reviews voor juridische hulp in Pijnacker-Nootdorp.

 5. Direct afsluiten

  Je keuze gemaakt? Je kunt de polis van bijvoorbeeld OHRA, Lancyr of Interpolis direct online afsluiten. Stap je over van verzekeraar? De nieuwe verzekeringsmaatschappij biedt daarbij ondersteuning.

kosten berekenen

Een gewoon goede rechtsbijstandverzekering online afsluiten

Voorkom verrassingen, en bekijk de mogelijkheden voor een verzekering die direct ingaat voor hulp & advies van juridische aard. Check de beste of goedkoopste polis in de omgeving 2640, 2641, 2642, 2643.

De beste rechtsbijstandverzekeringen van december 2022 (gemeente Pijnacker-Nootdorp)

 • Unive: Zaken snel opgepakt
 • Inshared: Direct online verzekeren
 • Klaverblad: Altijd 14 dagen bedenktijd
 • Nationale Nederlanden: Geen wachttijd
 • Aegon: Goede beoordeling
 • OHRA: Altijd gratis telefonisch advies
 • DAS: Team van ervaren juristen
 • HEMA: Geen overwacht hoge kosten
 • Ditzo: Gespecialiseerde juristen
 • Lancyr: Zelf je dekkingen kiezen
 • Centraal Beheer: Geen eigen risico
 • ABN AMRO: Zaken snel opgepakt
 • FBTO: Geen overwacht hoge kosten
 • ARAG: Geen overwacht hoge kosten

Voor welke modules kan ik gaan?

Snel jouw rechtsbijstand in Pijnacker-Nootdorp verzekeren? De verzekering is 100% zelf samen te stellen. Dat gaat aan de hand van verschillende modules. Meer info lees je hierna.

 1. Consument
  Hier regelen ze alle omtrent consument gerelateerde zaken. Zoals bijv. een probleem m.b.t. familiezaken of een conflict met je internetprovider.
 2. Belasting en vermogen
  Deze dekking ondersteunt jou in omstandigheden rondom fiscale rechten, vermogens, en andere bezittingen. Zoals bijv. een conflict over aandelen, obligaties en opties.
 3. Wonen
  Deze module bij Lancyr en Nowgo is relevant tijdens gebeurtenissen betreffende huizen (bijv. in een wijk zoals Pijnacker, Nootdorp, Delfgauw). Bijvoorbeeld onenigheid bij de aankoop van een huis of advocaat in Pijnacker-Nootdorp.
 4. Verkeer
  Heeft te maken met problemen die veroorzaakt zijn met de auto of fiets (verkeersrechtsbijstand). Neem nou medische schade of letsel(schade) waar jij met de elektrische fiets deelgenoot van bent. Een kwestie kan zijn dat iemand jou aansprakelijk stelt voor een ongeluk.
 5. Echtscheiding / Mediation
  Ook bekend als gezinsrechtsbijstand. Relevant in het geval van een scheiding. De kosten hiervan vallen in de praktijk vaak hoog uit. Met deze module heb je hiervoor meer zekerheden.

‘Voor slechts een paar euro per maand was ik klaar’

U. Blom, Pijnacker-Nootdorp (december 2022)


Alle plaatsen in deze gemeente