Rechtsbijstand verzekeringen vergelijken?

Postcode Huisnummer

Rechtsbijstandverzekering Voorschoten

Een conflict op het werk, met familie, of met de belastingdienst? Het is iets dat dagelijks gebeurd. Een juridische adviseur kan niet iedereen betalen. Door een rechtsbijstandverzekering in Voorschoten pak je dat issue aan. Een rechtsbijstandverzekering “geeft advies bij een beginnend conflict tot bijstand in de rechtbank”. Voorbeelden hiervan zijn:

 • een gestolen voertuig
 • Geschillen met de belastingdienst
 • Aanvaringen over de voorwaarden van scheiden
Vanuit huis jouw verzekering rechtsbijstand afsluiten? Er is keuze uit verschillende maatschappijen (onder andere Aegon, Ditzo of Interpolis) en dekkingen (bijv. Inkomen of Letselschade). Via onze specialisten vind je alle informatie.

Consument Wonen Verkeer Werk Fiscaal Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering
unive-verzekering
ohra-verzekering
Beste service
aegon-verzekering
nationale-nederlanden-verzekering
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering
centraal-beheer-verzekering
ditzo-verzekering

ProvincieZuid-Holland
GemeenteVoorschoten
Netnummer071 (+3171)
Bewoners25211
Postcodegebieden2250
WijkenWijk
Plaatsen in de regioverzekering-Vianen, rechtsbijstandverzekering-Venray, polis-Venlo, verzekeringspakket-Velsen, Rechtsbijstand Veldhoven en verzekeraar-Veere
rechtsbijstandverzekering-voorschoten

Rechtsbijstandverzekeringen Voorschoten vergelijken maart 2023

Door de rechtsbijstandverzekering zonder wachttijd kan men altijd rekenen op juridische bijstand & bescherming in situaties van onenigheid in Zuid-Holland. Iets onmisbaars ten tijde van letselschade n.a.veen ongeluk of Aanvaringen met een beleggingsadviseur. Elk gezinslids is op de polis meeverzekerd. Nu gelijk de speciale rechtsbijstandpolissen in Voorschoten vergelijken? Met onze tool check jij moeiteloos een geschikte rechtsbijstandverzekering. Het productvergt enige voorkennis. Er zijn uiteenlopende aanbieders en allerlei modules. Onderstaand zijn verdere details te vinden. Zie ook https://www.voorschoten.nl.

Belangrijke voordelen van de verzekering rechtsbijstand

 • Je voorkomt hoge juridische kosten
 • Ook de kinderen meeverzekeren
 • Je bepaalt zelf wat wel/niet verzekerd wordt
 • Altijd een luisterend oor van juridische specialisten
 • Lees verder over Generali polis

Wat je moet weten over de rechtsbijstandverzekering

Wat is een rechtsbijstandverzekering?

Een rechtsbijstandverzekering geeft juridische medewerking als jij er zelf niet met iemand uit kunt komen. Je kunt rekenen op o.a. rechtshulp, maar kan ook d.m.v. geld.

Hebben wij deze verzekering nodig?

Op deze kwestie bieden wij geen algemeen advies. Zit je veel in het verkeer of heb je te maken met onzeker werk? In dat geval is een conflict natuurlijk niet uitgesloten. Dankzij de modules kies je zelf wat je wel/niet verzekert.

Wat is de prijs van een verzekering rechtsbijstand?

Een rechtsbijstandverzekering kan je al vinden vanaf €8,75. Verzekeringen met een ruime dekking kosten zo’n €14,75 per maand. De premie wordt bepaald door gezinssamenstelling, het bedrag waar de verzekeraar voor garant staat, en actieve modules.

Welke verzekering is de beste?

Ook hierop is geen eenduidig antwoord. De polissen lopen uiteen op vergoedingen, inhoud modules, de eigen bijdrage, en de premie. Wat de beste polis is, kies je door te kijk naar jouw wensen, en financiële situatie. Middels de vergelijkingstool ontdek jij supersnel de beste rechtsbijstandverzekering in Voorschoten.

Benodigde tijd: 6 minuten.

De rechtsbijstandverzekering afsluiten

 1. Selecteer gezinssituatie

  Bijv. alleen, of een partner met kinderen. Zo’n verzekering voor rechtsbijstand betekent ook dat het hele gezin is meeverzekerd.

 2. Welke bedrag wil je verzekeren?

  Dit is het maximum bedrag dat je ontvangt. In natura of in geld. Dit varieert van €22.500 tot €90.000.

 3. Bepaal modules

  Je hebt de keuze uit opties als Belasting en Medisch. Veel modules nemen mondt uit in een hogere premie. Bedenk op basis waarvan je risico loopt. Koop je vaak online? Overweeg dan de module Consument.

 4. Vergelijk verzekeraars

  Je wordt nu doorgestuurd naar een lijst met verzekeringen. Sorteer op kosten p/maand of waardering voor juridische hulp in Voorschoten.

 5. Regel de overstap

  Een geschikte optie?Iedereen kan de modules van OHRA, ABN AMRO of Interpolis eenvoudig online afsluiten. Ga je overstappen? De gekozen assuradeur biedt daarbij ondersteuning.

kosten berekenen

Een gewoon goede rechtsbijstandverzekering online afsluiten

Kom niet voor verrassingen te staan, en kies een verzekering die direct ingaat voor rechtshulp. Check de beste en/of de goedkoopste polis in de omgeving 2250, 2251, 2252, 2253, 2254.

De beste rechtsbijstandverzekeringen van maart 2023 (gemeente Voorschoten)

 • Unive: 150 deskundige juristen
 • Inshared: Verschillende modules
 • Klaverblad: Altijd 14 dagen bedenktijd
 • Nationale Nederlanden: Hoge klantwaardering
 • Aegon: Al vanaf €5,52 per maand
 • OHRA: Gemakkelijk online afsluiten
 • DAS: De beste juristen op uw zaak
 • HEMA: Gespecialiseerde juristen
 • Ditzo: Zelf je dekkingen kiezen
 • Lancyr: Voor vrijwel elke soort schade
 • Centraal Beheer: Gespecialiseerde juristen
 • ABN AMRO: Zelf samentstellen
 • FBTO: Verschillende modules
 • ARAG: Afsluiten gaat via de partners

Welke modules worden aangeboden?

Snel jouw rechtsbijstand in Voorschoten verzekeren? Jouw polis is 100% zelf samen te stellen. Dat werkt met speciale modules. Meer info kan je hieronder lezen.

 1. Consument
  Denk dan aan zaken rondom consument gerelateerde zaken. Denk aan vervelende gebeurtenissen inzake ruzie met de buren of een online aankoop die niet wordt bezorgd.
 2. Belasting & vermogen
  Deze optie biedt hulp tijdens alles rondom fiscaal recht, je vermogen, en financiële boedel. Bijvoorbeeld geschillen over aandelen en obligaties.
 3. Wonen
  Deze polis bij Klaverblad en Zekur kies jij voor situaties aangaande woningen (bijv. in een wijk als Wijk 00). Zoals bijv. een meningsverschil bij de verkoop van een huis of advocaat in Voorschoten.
 4. Verkeer
  Dit gaat over vervelende omstandigheden met de auto of fiets (verkeersrechtsbijstand). Je kunt denken aan letselschade of medische schade waar jij als autobestuurder aan deelneemt. Zo’n situatie kan zijn een geschil m.b.t. jouw rijbewijs.
 5. Echtscheiding en Mediation
  Soms ook gezinsrechtsbijstand genoemd. Nuttig wanneer er sprake is van scheiding. Scheidingskosten kunnen flink oplopen. Middels deze polis heb je hiervoor meer zekerheden.

‘Altijd met een goed gevoel de deur uit’

Z. de Leeuw, Voorschoten (maart 2023)