Rechtsbijstand verzekeringen vergelijken?

Postcode Huisnummer

Rechtsbijstandverzekering Ten Boer

Een probleem op het werk, met de buren, of op de weg? Ook jij kan ermee te maken krijgen. Juridische ondersteuning kan niet iedereen betalen. Via zo’n rechtsbijstandverzekering in Ten Boer wordt er altijd naar je geluisterd. Een rechtsbijstandverzekering “is een verzekering die de verzekeringnemer bijstaat in vele situatie”. Je kunt terecht komen in omstandigheden als:

 • een conflict met je internetprovider
 • Conflicten omtrent beleggingen
 • Een meningsverschil met betrekking tot contracten
Vanuit huis jouw verzekering rechtsbijstand afsluiten? Er is keuze uit verschillende partijen (onder andere Inshared, Centraal beheer en Allianz) en modules (als Belasting en Verkeer). Met onze tools lees je uitgebreide info.

Consument Wonen Verkeer Werk Fiscaal Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering
unive-verzekering
ohra-verzekering
Beste service
aegon-verzekering
nationale-nederlanden-verzekering
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering
centraal-beheer-verzekering
ditzo-verzekering

rechtsbijstandverzekering-ten-boer

Rechtsbijstandverzekeringen Ten Boer vergelijken juni 2024

D.m.v. de rechtsbijstandverzekering zonder wachttijd geniet jij maximale juridische bijstand & bescherming in situaties van een conflict in Groningen. Dit is handig in het geval van een geschil met een FOCWA-garage of Conflicten met een beleggingsadviseur. Alle gezinsleden zijn meeverzekerd. Wil jij de beschikbare rechtsbijstandpolissen in Ten Boer vergelijken? Dankzij de vergelijker vind jij moeiteloos een geschikte verzekeringscontract. Het productvergt enige voorkennis. In de markt zijn er velerlei verzekeraars plus modules. Hieronder zijn verdere details te vinden. Bekijk ook de gemeentewebsite: https://www.tenboer.nl.

Waarom een verzekering voor rechtsbijstand afsluiten

 • Je bent verzekerd voor potentiële hoge juridische kosten
 • Alle gezinsleden kunnen profiteren
 • Je kiest zelf je modules
 • Persoonlijke juridische medewerkers bij conflicten
 • Bezoek ook: Ditzo polis

Top 4 vragen m.b.t.de rechtsbijstandverzekering

Wat is een rechtsbijstandverzekering?

Een rechtsbijstandverzekering zorgt voor geeft juridisch advies wanneer jij dat nodig hebt. Je kunt rekenen op o.a. rechtshulp, maar kan ook d.m.v. geld.

Heb ik een rechtsbijstandverzekering nodig?

Op deze kwestie is er geen sprake van een standaard antwoord. Zit je veel in de auto of verhuis je vaak? In zo’n setting kan er maar zo een conflict ontstaan. Met behulp van de modules stel je zelf een pakket samen.

Wat is de prijs van een verzekering rechtsbijstand?

Een dergelijke verzekering begint met prijzen van €11,25. Dit loopt op tot circa €14,25 (maandelijks). Het tarief hangt af van gezinssituatie, het totaalbedrag, en type modules.

Hoe bepaal je de beste verzekering?

Dat hangt er nogal vanaf. De verzekeringen wijken van elkaar af op vergoedingen, dekkingen, hoogte eigen bijdrage, en de hoogte van de uitkering. Wat precies de beste verzekeraar is kies je door te kijk naar jouw wensen, en financiële situatie. Via de vergelijkingstool zoek jij supersnel de beste rechtsbijstandverzekering in Ten Boer.

Benodigde tijd: 6 minuten

De rechtsbijstandverzekering afsluiten

 1. Definieer type gezin

  Dat kan zijn alleenstaand, of alleen kinderen en geen partner. Een verzekering voor rechtsbijstand betekent ook dat het hele gezin is meeverzekerd.

 2. Welke bedrag wil je verzekeren?

  Dit is het maximum bedrag dat je ontvangt. In natura of in geld. Je ontvangt meestal maximaal tussen de €17.500 tot €55.000.

 3. Modules aan- en uitzetten

  Je kunt kiezen uit dekkingen als Belasting en Wonen. Veel modules nemen mondt uit in een duurdere verzekering. Denk je in op basis waarvan je risico loopt. Verhuis je met regelmaat? De module Wonen kan handig zijn.

 4. Aanbieders vergelijken

  Gelukt? Dan volgt een tabel met polissen. Orden ze op kosten p/maand of score voor juridische hulp in Ten Boer.

 5. Online afsluiten

  Een geschikte optie?Iedereen kan de modules van Inshared, Centraal beheer en Reaal vandaag nog online afsluiten. Ga je overstappen? De gekozen verzekeringspartij neemt dit (deels) uit handen.

kosten berekenen

Vind een goede rechtsbijstandverzekering en sluit online af

Kom niet voor verrassingen te staan, en overweeg een verzekering die direct ingaat voor juridische bijstand. Ontdek de beste of goedkoopste verzekering in de omgeving 9790, 9791.

De beste rechtsbijstandverzekeringen van juni 2024 (gemeente Ten Boer)

 • Unive: Gespecialiseerde juristen
 • Inshared: Professionele verzekering
 • Klaverblad: Zelf samentstellen
 • Nationale Nederlanden: Team van ervaren juristen
 • Aegon: Eenvoudig samenstellen
 • OHRA: Zaken snel opgepakt
 • DAS: 600+ deskundige juristen
 • HEMA: Hoge klantwaardering
 • Ditzo: Eenvoudig samenstellen
 • Lancyr: Direct online verzekeren
 • Centraal Beheer: Team van ervaren juristen
 • ABN AMRO: Juristen met expertise
 • FBTO: Verschillende modules
 • ARAG: Geen overwacht hoge kosten

Uit hoeveel modules bestaat de polis?

Meteen jouw rechtsbijstand in Ten Boer verzekeren? Jouw polis is 100% zelf samen te stellen. Dat werkt op basis van verschillende modules. Additionele specificaties lees je hierna.

 1. Consument
  Alles wat te maken heeft met consumentenproducten. Als o.a. een conflict over vermeende schade of een conflict met een webwinkel.
 2. Belasting & vermogen
  Deze optie ondersteunt jou in situatie zoals fiscale rechten, je vermogen, en ander waardevol bezit. Bijvoorbeeld onenigheid m.b.t. vermogensbeheer.
 3. Wonen
  Deze dekking bij HEMA en Arag is relevant tijdens gebeurtenissen inzake je appartement (bijv. in een wijk zoals West, Oost). Denk aan een conflict met de Vereniging van Eigenaren of advocaat in Ten Boer.
 4. Verkeer
  We hebben het over gebeurtenissen op openbare wegen (verkeersrechtsbijstand). Denk aan medische schade of letselschade waar je als verkeersdeelnemer slachtoffer van bent. Een typisch voorbeeld is strafzaken in verband met deelname aan het verkeer.
 5. Echtscheiding / Mediation
  Noemen we soms ook gezinsrechtsbijstand. Vaak toegepast bij een scheiding. Dergelijke kosten kunnen flink oplopen. Aan de hand van deze module kun jij rekenen op goede ondersteuning.

‘Met een goed gevoel je leven leiden’

Fam. van der Ven, Ten Boer (juni 2024)


Alle plaatsen in deze gemeente