Rechtsbijstand verzekeringen vergelijken?

Postcode Huisnummer

Rechtsbijstandverzekering Strijen

Een tweestrijd op zakelijk gebied, met de buren, of met een winkel? Het is iets dat dagelijks gebeurd. Een juridisch specialist kan in de papieren lopen. Door middel van deze rechtsbijstandverzekering in Strijen tackle je dit probleem. De rechtsbijstandverzekering “sluit u af voor juridische geschillen”. Voorbeelden hiervan zijn:

 • een conflict over jouw vaarbewijs
 • Geschillen over schade en persoonlijk letsel bij verkeersongevallen
 • Problemen met een ambtenaar
Vanuit huis jouw verzekering rechtsbijstand afsluiten? Er is keuze uit verschillende maatschappijen (als Inshared, Lancyr en Zekur) en dekkingen (o.a. Werk en Mediation). Met onze tools lees je uitgebreide info.

Consument Wonen Verkeer Werk Fiscaal Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering
unive-verzekering
ohra-verzekering
Beste service
aegon-verzekering
nationale-nederlanden-verzekering
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering
centraal-beheer-verzekering
ditzo-verzekering

rechtsbijstandverzekering-strijen

Rechtsbijstandverzekeringen Strijen vergelijken maart 2024

Met een rechtsbijstandverzekering zonder wachttijd geniet jij maximale juridisch advies en ondersteuning rondom omstandigheden van ruzies en problemen in Zuid-Holland. Dit is handig in situaties als een vertraagde vlcuht of Geschillen over eigendommen. Alle gezinsleden zijn meeverzekerd. Ook hulp nodig bij rechtsbijstandpolissen in Strijen vergelijken? Dankzij de zoekmachine check je moeiteloos een geschikte verzekering. Dit type verzekering sluit je niet zomaar even af. We zien verscheidene verzekering aanbieders en opties. Hieronder kan je er alles over lezen. Raadpleeg ook eens https://www.strijen.nl.

Belangrijke voordelen van de verzekering rechtsbijstand

 • Geen onverwacht hoge kosten bij een conflict
 • Hele gezin is meeverzekerd
 • Je bepaalt zelf wat wel/niet verzekerd wordt
 • Snel juridisch advies bij problemen
 • Bekijk ook: EAG Assuradeuren polis

Veelgestelde vragen over de rechtsbijstandverzekering

Wat is een rechtsbijstandverzekering?

Een rechtsbijstandverzekering biedt rechtshulp in het geval van een conflict. Ze bieden je onder andere geld of natura.

Heb ik een verzekering voor rechtsbijstand nodig?

Hierop hebben we geen algemeen advies. Koop je veel online of wissel je regelmatig van baan? In die situatie kan er maar zo een conflict ontstaan. Dankzij de modules kies je zelf wat je wel/niet verzekert.

Welke tarieven kent deze verzekering rechtsbijstand?

Een verzekering voor rechtsbijstand vind je al vanaf €10,75. Kosten lopen op tot €15,5 per 4 weken. De assurantiepremie wordt bepaald door gezinsgrootte, het totaalbedrag, en het aantal modules.

Welke verzekering is de beste?

Dat hangt er nogal vanaf. De rechtsbijstandverzekeringen variëren op contractvoorwaarden, soorten dekking, de eigen bijdrage, en uiteraarde de premie per maand. Welke verzekeraar de beste is, wordt bepaald door jouw eisen budget en situatie. Met behulp van de vergelijkingstool zoek jij probleemloos de beste rechtsbijstandverzekering in Strijen.

Benodigde tijd: 6 minuten

De rechtsbijstandverzekering afsluiten

 1. Selecteer gezinssituatie

  Bijv. een 1 persoons dekking of een partner zonder kinderen. Een verzekering voor rechtsbijstand sluit je af voor het hele gezin.

 2. Kies hoogte verzekerd bedrag

  Dit keert de verzekeraar maximaal uit (per jaar). Dat kan gaan om advies of geld. Je ontvangt meestal maximaal tussen de €12.500 tot €80.000.

 3. Modules aan- en uitzetten

  We hebben het over o.a. Consument en Mediation. Meer modules selecteren betekent een duurdere verzekering. Bedenk op welke manier jij meer risico loopt. Een lastige huisbaas? Denk aan de module Wonen.

 4. Aanbieders vergelijken

  Gelukt? Dan volgt een lijst met polissen. Orden ze op prijs of score voor juridische hulp in Strijen.

 5. Direct afsluiten

  Je keuze gemaakt? Je kunt de polis van bijvoorbeeld Nationale Nederlanden, Centraal beheer en ANWB eenvoudig online afsluiten. Heb je al een polis en stap je over? De nieuwe assuradeur neemt dit (deels) uit handen.

kosten berekenen

Een gewoon goede rechtsbijstandverzekering online afsluiten

Zorg dat je niet voor hoge kosten komt te staan, en neem een verzekering die direct ingaat voor juridische bijstand. Ontdek de beste of goedkoopste verzekeringen in regio 3290, 3291.

De beste rechtsbijstandverzekeringen van maart 2024 (gemeente Strijen)

 • Unive: Team van ervaren juristen
 • Inshared: Met speciale Jaarbeloning
 • Klaverblad: Geen overwacht hoge kosten
 • Nationale Nederlanden: Juristen met expertise
 • Aegon: Geen overwacht hoge kosten
 • OHRA: Geen overwacht hoge kosten
 • DAS: Ruime dekking
 • HEMA: Verschillende modules
 • Ditzo: Juristen met expertise
 • Lancyr: Zelf je dekkingen kiezen
 • Centraal Beheer: Verschillende modules
 • ABN AMRO: Direct verzekerd
 • FBTO: Gemakkelijk online afsluiten
 • ARAG: Team van ervaren juristen

Welke modules worden aangeboden?

Direct jouw rechtsbijstand in Strijen verzekeren? De verzekering stel je zelf samen. Dit doe je met handige modules. Hoe dat werkt kan je hieronder lezen.

 1. Consument
  Alles wat te maken heeft met aankopen e.d. Bijvoorbeeld problematische situatie aangaande een aankoop of onenigheid met de energieleverancier.
 2. Vermogen en Belasting
  Deze optie heeft betrekking op omstandigheden rondom fiscale rechten, jouw vermogen, en financiële boedel. Denk aan geschillen over jouw 2e woning.
 3. Wonen
  Deze dekking via bijv OHRA of Zekur gaat over kwesties met betrekking tot jouw huis (bijv. in wijken als Strijen en buitengebied). Onder andere een meningsverschil rondom jouw koopwoning of advocaat in Strijen.
 4. Verkeer
  We hebben het over zaken die spelen op openbare wegen (verkeersrechtsbijstand). Betreft zaken als letselschade en medische schade waar je als scootergebruiker deelgenoot van bent. Zo’n situatie kan zijn schade in het verkeer.
 5. Mediation (echtscheiding)
  Ook wel Persoon & Familie of gezinsrechtsbijstand en wordt vaak ingezet bij scheiding. De kosten hiervan vallen in de praktijk vaak hoog uit. Aan de hand van deze module heb jij recht op persoonlijke begeleiding.

‘Geen poespas, gewoon een sterke vergelijker’

K. Bosman, Strijen (maart 2024)


Alle plaatsen in deze gemeente