Rechtsbijstand verzekeringen vergelijken?

Postcode Huisnummer

Rechtsbijstandverzekering Alphen-Chaam

Een aanvaring op het werk, met de buren, of in het verkeer? Ook jij kan ermee te maken krijgen. Juridische ondersteuning kan erg duur zijn. Middels deze rechtsbijstandverzekering in Alphen-Chaam tackle je dit probleem. Een rechtsbijstandverzekering “is de verzekering voor juridische ondersteuning bij een geschil”. Je kunt dan denken aan:

 • een ontrecht hoge telefoonrekening
 • Conflicten in het verkeer
 • Conflicten over geleverde diensten
Online een verzekering rechtsbijstand afsluiten? Je kunt kiezen voor diverse verzekeraars (denk aan Nationale Nederlanden, Centraal beheer of Promovendum) en voorwaarden (als Belasting of Wonen). Via deze site vind je alle informatie.

Consument Wonen Verkeer Werk Fiscaal Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering
unive-verzekering
ohra-verzekering
Beste service
aegon-verzekering
nationale-nederlanden-verzekering
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering
centraal-beheer-verzekering
ditzo-verzekering
verzekeruzelf-nl-verzekering

ProvincieNoord-Brabant
GemeenteAlphen-Chaam
(Regio) nummer0161 (+31161)
Bewoners9924
Postcodegebieden4860
BuurtschappenAlphen
Plaatsen in de regioverzekering-Aa en Hunze, rechtsbijstandverzekering-Appingedam, polis-Apeldoorn, verzekeringspakket-Amsterdam, Rechtsbijstand Amstelveen en verzekeraar-Amersfoort
rechtsbijstandverzekering-alphen-chaam

Rechtsbijstandverzekeringen Alphen-Chaam vergelijken december 2022

Middels zo’n rechtsbijstandverzekering zonder wachttijd profiteer je van juridische medewerking in situaties van ruzies en problemen in Noord-Brabant. Dit is handig in situaties als een conflict met een autogarage. en Problemen in het verkeer. Alle gezinsleden zijn meeverzekerd. Wil jij de beschikbare rechtsbijstandpolissen in Alphen-Chaam vergelijken? Door gebruik te maken van de zoekmachine check je moeiteloos een goedkope polis. Het productvergt enige voorkennis. Je vindt altijd verschillende maatschappijen en allerlei modules. Op onze site zijn verdere details te vinden. Zie ook https://www.alphen-chaam.nl.

Waarom een verzekering voor rechtsbijstand afsluiten

 • Geen onverwacht hoge kosten bij een conflict
 • De hele familie op 1 polis verzekeren
 • Je kiest zelf je modules
 • Direct antwoord op juridische vragen
 • Ook interessant: DAK rechtsbijstandverzekering

Veelgestelde vragen over de rechtsbijstandverzekering

Wat is een rechtsbijstandverzekering?

Een rechtsbijstandverzekering biedt rechtshulp in situatie van persoonlijke geschillen. Zo verstrekken ze bijv. proces ondersteuning of geld.

Hebben wij deze verzekering nodig?

Op deze vraag hebben we geen directe algemene conclusie. Zit je veel in de auto of heb je te maken met onzeker werk? Dan is een conflict natuurlijk niet uitgesloten. Door middel van de modules kan je dit naar eigen inzicht indelen.

Wat is de prijs van een verzekering rechtsbijstand?

Een verzekering kan je al vinden vanaf €10,25. Dit loopt op tot circa €15,5 per 30 dagen. De maandpremie wordt bepaald door gezinssamenstelling, het totaalbedrag, en type modules.

Hoe vind ik de beste verzekering?

Dat hangt er nogal vanaf. De contracten zijn onderscheidend op vergoedingen, inhoud modules, vrijwillige eigen bijdrage, en uiteraarde de premie per maand. De beste polis hangt af van jouw behoeften, en privésituatie. Via onze vergelijk-module tref je eenvoudig de beste rechtsbijstandverzekering in Alphen-Chaam.

Benodigde tijd: 6 minuten.

De rechtsbijstandverzekering afsluiten

 1. Selecteer gezinssituatie

  Mogelijkheden zijn een 1-persoonshuishouden, of een partner met kinderen. De verzekering voor rechtsbijstand verzekert in één keer jouw hele gezin.

 2. Hoe hoog moet de uitkering zijn?

  Oftewel: wat gaat de verzekeraar maximaal p/jaar betalen. Vaak gaat het om kosten voor advies en hulp. De max. vergoeding loopt van €5.000 tot €75.000.

 3. Modules aan- en uitzetten

  Je hebt de keuze uit opties als Vermogen en Letselschade. Een groot aantal modules betekent een duurder tarief. Schets voor jezelf op welke aspecten de nood het hoogste is. Zit je veel in de auto? Overweeg dan de module verkeer.

 4. Online vergelijken

  Hierna vind je een lijst met verzekeringen. Orden ze op premie per maand of reviews voor juridische hulp in Alphen-Chaam.

 5. Online afsluiten

  Alle opties bekeken? Alle huishoudens kunnen de diensten van Nationale Nederlanden, ABN AMRO of Reaal direct online afsluiten. Heb je al een polis en stap je over? De aanstaande verzekeringspartij kan daarbij helpen.

kosten berekenen

Een goede rechtsbijstandverzekering vinden en afsluiten

Voorkom verrassingen, en kies een verzekering die direct ingaat voor juridische bijstand. Raadpleeg de beste of voordeligste polissen in de regio 4860, 4861.

De beste rechtsbijstandverzekeringen van december 2022 (gemeente Alphen-Chaam)

 • Unive: Hoge klantwaardering
 • Inshared: Online schade melden
 • Klaverblad: Verschillende modules
 • Nationale Nederlanden: Gespecialiseerde juristen
 • Aegon: De beste juristen op uw zaak
 • OHRA: Zelf je advocaat kiezen
 • DAS: Online schade melden
 • HEMA: Voor vrijwel elke soort schade
 • Ditzo: Professionele verzekering
 • Lancyr: Hoge klantwaardering
 • Centraal Beheer: Juristen met expertise
 • ABN AMRO: Direct verzekerd
 • FBTO: Direct online verzekeren
 • ARAG: Ruime dekking

Bekijk de verschillende modules

Meteen jouw rechtsbijstand in Alphen-Chaam verzekeren? Dit product stel je zelf samen. Dat werkt op basis van een aantal modules. Aanvullende info kan jij hieronder vinden.

 1. Consument
  Hierbinnen valt alles betreffende consumentenproducten. Zoals bijv. een probleem m.b.t. een aankoop of een conflict met een webwinkel.
 2. Vermogen & Belasting
  Deze dekking heeft betrekking op alles rondom fiscaal recht, jouw vermogen, en financiële boedel. Bijvoorbeeld geschillen met de belastingdienst.
 3. Wonen
  Deze optie via o.a. Unive en DAS gaat over zaken aangaande jouw woning (bijv. in buurten als Alphen, Chaam, Galder, Verspreide huizen, Verspreide huizen). Denk aan een meningsverschil met de huurbaas of advocaat in Alphen-Chaam.
 4. Verkeer
  Betreft alles wat er gebeurt op de weg (verkeersrechtsbijstand). Onder andere medische schade en/of letsel(schade) waar jij met de elektrische fiets aan deelneemt. Een typisch voorbeeld is een conflict na een auto ongeluk.
 5. Echtscheiding / Mediation
  Ook bekend als gezinsrechtsbijstand. Relevant in het geval van een scheiding. De kosten hiervan vallen in de praktijk vaak hoog uit. Met deze polis kun jij rekenen op goede ondersteuning.

‘Dankzij deze vergelijker vond ik een passende verzekering’

Mevr. Jonker, Alphen-Chaam (december 2022)


Alle plaatsen in deze gemeente