Rechtsbijstand verzekeringen vergelijken?

Postcode Huisnummer

Rechtsbijstandverzekering Veendam

Een conflict op de zaak, met de buren, of met een winkel? Soms kun jij er niks aan doen. Een juridisch specialist kan in de papieren lopen. Aan de hand van zo’n rechtsbijstandverzekering in Veendam heb jij meer mogelijkheden. De rechtsbijstandverzekering “is een verzekering die u beschermt wanneer u rechtshulp nodig heeft tijdens een conflict”. Je kunt dan denken aan:

 • een meningsverschil over de reparatie van jouw auto
 • Een meningsverschil met een uitkeringsinstantie
 • Conflicten over de kinderen (scheiding)
Online een verzekering rechtsbijstand afsluiten? Er is keuze uit verschillende partijen (onder andere Inshared, Lancyr en ANWB) en dekkingen (zoals Inkomen of Echtscheiding). Via deze site lees je uitgebreide info.

Consument Wonen Verkeer Werk Fiscaal Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering
unive-verzekering
ohra-verzekering
Beste service
aegon-verzekering
nationale-nederlanden-verzekering
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering
centraal-beheer-verzekering
ditzo-verzekering

ProvincieGroningen
GemeenteVeendam
Regionummer0598 (+31598)
Aantal inwoners27467
Postcodes9640
BuurtenVeendam-kern
Naburige plaatsenverzekering-Súdwest-Fryslân, rechtsbijstandverzekering-Strijen, polis-Stichtse Vecht, verzekeringspakket-Stein, Rechtsbijstand Steenwijkerland en verzekeraar-Steenbergen
rechtsbijstandverzekering-veendam

Rechtsbijstandverzekeringen Veendam vergelijken juni 2024

D.m.v. een rechtsbijstandverzekering zonder wachttijd profiteer je van juridische specialisten en advocaten in het geval van een conflict in Groningen. Dat komt van pas in situaties als een conflict met een autogarage. en Geschillen over jouw gezondheid, bijvoorbeeld fouten van medische instanties. Ieder familielid is gedekt binnen de polis. Nu gelijk de speciale rechtsbijstandpolissen in Veendam vergelijken? Door gebruik te maken van de zoekmachine speur jij direct een goede verzekeringscontract. Een dergelijke verzekering sluit je niet zomaar even af. In de markt zijn er uiteenlopende verzekeringsmaatschappijen en dan zijn er nog allerlei modules. Onderstaand kan je er alles over lezen. Bekijk ook de gemeentewebsite: https://www.veendam.nl.

Voordelen verzekering rechtsbijstand

 • Bij een geschil hoef je geen enorme kosten te betalen
 • Uitgebreide dekking voor volwassenen en kinderen
 • Je kiest zelf je modules
 • Goede ondersteuning bij juridische geschillen
 • Ga door naar EAG Assuradeuren polis

Wat je moet weten over de rechtsbijstandverzekering

Wat is een rechtsbijstandverzekering?

Een rechtsbijstandverzekering zorgt voor juridische medewerking in het geval van een conflict. Dat gaat in de vorm van hulpverlening of in de vorm van geld.

Heb ik zo’n verzekering nodig?

Op deze vraag is er geen gemiddeld antwoord. Zit je veel in de auto of switch je regelmatig van werk? In dat geval kan je maar zo te maken hebben met een claim. Dankzij de modules stel je zelf een pakket samen.

Wat kost een verzekering rechtsbijstand?

Een dergelijke verzekering sluit je af vanaf €8,5. Duurdere polissen zitten rond de €15,75 per 30 dagen. De premie is afhankelijk van gezinssamenstelling, het totaalbedrag, en actieve modules.

Hoe vind ik de beste verzekering?

Dat is voor iedereen anders. De modules verschillen op voorwaarden, type dekking, de eigen bijdrage, en niet te vergeten te premie. Welke verzekeraar de beste is, hangt af van jouw wensen, en financiële situatie. Door onze vergelijk-module zoek je eenvoudig de beste rechtsbijstandverzekering in Veendam.

Benodigde tijd: 6 minuten

De rechtsbijstandverzekering afsluiten

 1. Definieer type gezin

  Een keuze is een 1-persoonshuishouden, of een partner zonder kinderen. Deze verzekering voor rechtsbijstand verzekert in één keer jouw hele gezin.

 2. Hoeveel dekking wil je ontvangen?

  Het betreft het bedrag dat de verzekeraar maximaal uitbetaalt. In de vorm van diensten of geld. Je ontvangt meestal maximaal tussen de €27.500 tot €65.000.

 3. Modules selecteren

  Je kunt kiezen uit thema’s zoals Consument en Medisch. Meer modules selecteren resulteert in een hogere maandpremie. Schets voor jezelf op welk gebied het risico hoog is. Koop je vaak online? Overweeg dan de module Consument.

 4. Online vergelijken

  Je wordt nu doorgestuurd naar een ranglijst met alle opties. Vergelijk ze zelf op kosten of waardering voor juridische hulp in Veendam.

 5. Regel de overstap

  Een geschikte optie?Je kunt de polis van bijvoorbeeld Klaverblad, ABN AMRO of Nowgo direct online afsluiten. Ga je overstappen? De aanstaande partij neemt dit (deels) uit handen.

kosten berekenen

Een goede rechtsbijstandverzekering vinden en afsluiten

Zorg dat je niet voor hoge kosten komt te staan, en neem een verzekering die direct ingaat voor hulp & advies van juridische aard. Stap over naar de beste of laagst-geprijsde polis in de omgeving 9640, 9641, 9642, 9644, 9645, 9646.

De beste rechtsbijstandverzekeringen van juni 2024 (gemeente Veendam)

 • Unive: Voor vrijwel elke soort schade
 • Inshared: Zelf samentstellen
 • Klaverblad: Professionele verzekering
 • Nationale Nederlanden: Team van ervaren juristen
 • Aegon: Online schade melden
 • OHRA: Team van ervaren juristen
 • DAS: De beste juristen op uw zaak
 • HEMA: Zonder kleine lettertjes
 • Ditzo: Goede beoordeling
 • Lancyr: Ruime keuze modules
 • Centraal Beheer: Team van ervaren juristen
 • ABN AMRO: 24/7 advies van experts
 • FBTO: Zelf je dekkingen kiezen
 • ARAG: Goede beoordeling

Uit hoeveel modules bestaat de polis?

Online jouw rechtsbijstand in Veendam verzekeren? Dit product kan je naar eigen inzicht samenstellen. Dit doe je met speciale modules. Additionele specificaties kan je hieronder lezen.

 1. Consument
  Hierbinnen valt alles betreffende consumentenproducten. Zoals bijv. problematische situatie aangaande een aankoop of een online aankoop die niet wordt bezorgd.
 2. Belasting en vermogen
  Deze optie heeft betrekking op alles rondom fiscale rechten, het vermogen, en financiële boedel. Bijvoorbeeld geschillen m.b.t. vermogensbeheer.
 3. Wonen
  Deze module via HEMA en Reaal gaat over kwesties ten aanzien van jouw huis (bijv. in een wijk zoals Veendam-kern, Veendam-buitengebied, Wildervank). Denk aan geschillen met de verhuurder of advocaat in Veendam.
 4. Verkeer
  Betreft vervelende omstandigheden met de auto of fiets (verkeersrechtsbijstand). Als o.a. medische schade en letselschade waar jij als autobestuurder betrokken bij bent. Een typisch voorbeeld is geschillen ontstaan bij aankoop of verkoop van je auto.
 5. Echtscheiding en Mediation
  Ook wel Persoon & Familie of gezinsrechtsbijstand en wordt vaak ingezet bij scheiding. Scheidingskosten kunnen flink oplopen. Met deze polis heb jij recht op persoonlijke begeleiding.

‘Geen eindeloze vragenlijst invullen, gewoon vergelijken’

G. de Leeuw, Veendam (juni 2024)


Alle plaatsen in deze gemeente