Rechtsbijstand verzekeringen vergelijken?

Postcode Huisnummer

Rechtsbijstandverzekering Steenwijkerland

Een tweestrijd op zakelijk gebied, in het gezin, of in het verkeer? Ook jij kan ermee te maken krijgen. Juridisch advies kan erg duur zijn. Middels de rechtsbijstandverzekering in Steenwijkerland pak je dat issue aan. De rechtsbijstandverzekering “voorkomt onverwachte kosten rondom juridische geschillen. “. Om je hierbij een beeld te geven:

 • letselschade n.a.veen ongeluk
 • Conflicten over een overeenkomst die u als consument sluit
 • Problemen binnen het huwelijk
Via internet een verzekering rechtsbijstand afsluiten? Er is keuze uit verschillende partijen (als Aegon, ABN AMRO en Interpolis) en dekkingen (bijv. Consument of Letselschade). Via onze specialisten is een keuze snel gemaakt!

Consument Wonen Verkeer Werk Fiscaal Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering
unive-verzekering
ohra-verzekering
Beste service
aegon-verzekering
nationale-nederlanden-verzekering
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering
centraal-beheer-verzekering
ditzo-verzekering

ProvincieOverijssel
GemeenteSteenwijkerland
Regionummer0521 (+31521)
Aantal inwoners43333
Postcodegebied8343
BuurtenStad-Steenwijk
Plaatsen in de regioverzekering-Stadskanaal, rechtsbijstandverzekering-Son en Breugel, polis-Someren, verzekeringspakket-Soest, Rechtsbijstand Smallingerland en verzekeraar-Sluis
rechtsbijstandverzekering-steenwijkerland

Rechtsbijstandverzekeringen Steenwijkerland vergelijken juni 2024

Via de rechtsbijstandverzekering zonder wachttijd mag jij aanspraak maken op juridische bijstand & bescherming tijdens taferelen zoals moeilijkheden in Overijssel. Een goede backup in het geval van garantiegeschillen op producten of Problemen rondom jouw huurwoning. Alle gezinsleden zijn meeverzekerd. Wil jij de beschikbare rechtsbijstandpolissen in Steenwijkerland vergelijken? Aan de hand van de vergelijkingstool check je zonder moeite een betaalbare verzekeringscontract. Zo’n polis vergt enige voorkennis. We zien meerdere verzekeraars en dan zijn er nog allerlei modules. Op onze site zijn verdere details te vinden. Zie ook https://www.steenwijkerland.nl.

Voordelen verzekering rechtsbijstand

 • Geen onverwacht hoge kosten bij een conflict
 • Alle gezinsleden kunnen profiteren
 • Je kiest zelf je modules
 • Goede ondersteuning bij juridische geschillen
 • Ga door naar Bruns ten Brink dekking

Top 4 vragen m.b.t.de rechtsbijstandverzekering

Wat is een rechtsbijstandverzekering?

Een rechtsbijstandverzekering is er voor juridische medewerking ten tijde van problemen. Ze bieden je onder andere financiële ondersteuning.

Heb ik zo’n verzekering nodig?

Hierop is er geen sprake van een directe algemene conclusie. Zit je veel in het verkeer of heb je te maken met onzeker werk? In die situatie is een conflict natuurlijk niet uitgesloten. Met behulp van de modules kan je zelf risico’s afdekken.

Hoe liggen de prijzen voor de verzekering rechtsbijstand?

Een verzekering voor rechtsbijstand is er al vanaf €11,75. Verzekeringen met een ruime dekking kosten zo’n €12,5 per 30 dagen. De assurantiepremie wordt berekend a.d.h.v. gezinssamenstelling, het verzekerde bedrag, en gekozen modules.

Welke verzekering is de beste?

Dat hangt er nogal vanaf. De polissen variëren op contractvoorwaarden, soorten dekking, hoogte eigen risico, en de hoogte van de uitkering. Wat precies de beste verzekeraar is moet worden bepaald door jouw wensen, budget en situatie. Op basis van onze vergelijk-module zoek je supersnel de beste rechtsbijstandverzekering in Steenwijkerland.

Benodigde tijd: 6 minuten

De rechtsbijstandverzekering afsluiten

 1. Kies gezinssamenstelling

  Dat kan zijn alleenstaand, of een partner met kinderen. Jouw verzekering voor rechtsbijstand verzekert in één keer jouw hele gezin.

 2. Hoe hoog moet de uitkering zijn?

  Dit keert de verzekeraar maximaal uit (per jaar). In de vorm van diensten of geld. Je ontvangt meestal maximaal tussen de €17.500 tot €55.000.

 3. Verzekering samenstellen met modules

  We onderscheiden o.a. Fiscaal recht of Letselschade. Meer modules selecteren betekent hogere lasten. Denk je in op welke fronten het risico hoog is. Zit je veel in de auto? Overweeg dan de module verkeer.

 4. Vergelijk verzekeraars

  Hierna vind je een ranglijst met alle opties. Orden ze op premie of score voor juridische hulp in Steenwijkerland.

 5. Direct afsluiten

  Iets gevonden? Je kan producten van maatschappijen als Aegon, Centraal beheer en Asr snel online afsluiten. Betreft het een overstap? Jouw aanstaande verzekeraar biedt daarbij ondersteuning.

kosten berekenen

Een gewoon goede rechtsbijstandverzekering online afsluiten

Voorkom verrassingen, en kies een verzekering die direct ingaat voor juridische bijstand. Raadpleeg de beste of voordeligste verzekeringen in regio 8343.

De beste rechtsbijstandverzekeringen van juni 2024 (gemeente Steenwijkerland)

 • Unive: Meteen online verzekerd
 • Inshared: Ruime keuze modules
 • Klaverblad: De beste juristen op uw zaak
 • Nationale Nederlanden: 24/7 advies van experts
 • Aegon: De beste juristen op uw zaak
 • OHRA: Goede beoordeling
 • DAS: Goede beoordeling
 • HEMA: Gemakkelijk online afsluiten
 • Ditzo: Gespecialiseerde juristen
 • Lancyr: Juristen met expertise
 • Centraal Beheer: De klantvriendelijkste verzekeraar
 • ABN AMRO: Ruime keuze modules
 • FBTO: De beste juristen op uw zaak
 • ARAG: Geen overwacht hoge kosten

Welke modules worden aangeboden?

Direct jouw rechtsbijstand in Steenwijkerland verzekeren? Jouw polis kun je volledig personaliseren. Dit doe je met verschillende modules. Additionele specificaties lees je hierna.

 1. Consument
  Hiermee bedoelen we alles wat gaat over de rechten van consumenten. Bijvoorbeeld problematische situatie aangaande een contract of onenigheid met de energieleverancier.
 2. Belasting & vermogen
  Deze optie heeft te maken met situatie zoals fiscaal recht, jouw vermogen, en andere bezittingen. Neem nou een conflict over vermogensbeheer.
 3. Wonen
  Deze keuze bij o.a. Nationale Nederlanden of Reaal speelt bij geschillen betreffende woningen (bijv. in een wijk als Stad-Steenwijk, Oldemarkt, Kalenberg, Kuinre, Blankenham, Scheerwolde, Vollenhove, Sint Jansklooster, Heetveld, Belt-Schutsloot, Wanneperveen, Dinxterveen, Giethoorn-Zuid, Giethoorn-Noord, Dwarsgracht, Blokzijl). Denk hier aan een aanvaring rondom jouw huurwoning of advocaat in Steenwijkerland.
 4. Verkeer
  Heeft te maken met gebeurtenissen op de weg (verkeersrechtsbijstand). Zoals bijv. letselschade en/of medische schade waar je als verkeersdeelnemer schuldig aan bent. Een typisch voorbeeld is een geschil met een BOVAG-garage.
 5. Echtscheiding / Mediation
  Soms ook gezinsrechtsbijstand genoemd. Nuttig wanneer er sprake is van scheiding. De onkosten van een scheiding vallen in de praktijk vaak hoog uit. Met deze dekking worden deze kosten (deels) vergoed.

‘Geen poespas, gewoon een sterke vergelijker’

H. Dijkstra, Steenwijkerland (juni 2024)


Alle plaatsen in deze gemeente