Rechtsbijstand verzekeringen vergelijken?

Postcode Huisnummer

Rechtsbijstandverzekering Heerde

Een probleem op kantoor, in de straat, of met de auto? Soms kun jij er niks aan doen. Een juridische adviseur is voor veel mensen onbetaalbaar. Aan de hand van zo’n rechtsbijstandverzekering in Heerde wordt er altijd naar je geluisterd. Een rechtsbijstandverzekering “biedt dekking voor rechtshulp in tal van omstandigheden”. Voorbeelden hiervan zijn:

 • een vertraagde vlcuht
 • Aanvaringen met de werkgever
 • Problemen met mediation
Direct je eigen verzekering rechtsbijstand afsluiten? Je kunt kiezen voor diverse partijen (zoals OHRA, Centraal beheer en ANWB) en pakketten (als Vermogen en Letselschade). Via onze specialisten is een keuze snel gemaakt!

Consument Wonen Verkeer Werk Fiscaal Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering
unive-verzekering
ohra-verzekering
Beste service
aegon-verzekering
nationale-nederlanden-verzekering
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering
centraal-beheer-verzekering
ditzo-verzekering

ProvincieGelderland
GemeenteHeerde
(Regio) nummer0578 (+31578)
Aantal inwoners18556
Postcodegebieden8180
BuurtenHeerde
Plaatsen in de buurtverzekering-Harlingen, rechtsbijstandverzekering-Haren, polis-Hardinxveld-Giessendam, verzekeringspakket-Harderwijk, Rechtsbijstand Hardenberg en verzekeraar-Halderberge
rechtsbijstandverzekering-heerde

Rechtsbijstandverzekeringen Heerde vergelijken april 2024

Dankzij de rechtsbijstandverzekering zonder wachttijd heb je de zekerheid van juridisch advies en ondersteuning in scenario’s van moeilijkheden in Gelderland. Iets onmisbaars in het geval van het verhalen van letsel- en/of materiële schade of Conflicten over de erfgrens. De modules zijn af te sluiten voor het hele gezin. Wil jij de beschikbare rechtsbijstandpolissen in Heerde vergelijken? Dankzij de zoekmachine check je gemakkelijk een goede polis. Een dergelijke verzekering is niet heel eenvoudig. We onderscheiden uiteenlopende verzekeraars en opties. Verderop vind je verdere informatie. Voor info over de gemeente zie ook https://www.heerde.nl.

Voordelen verzekering rechtsbijstand

 • Je voorkomt hoge juridische kosten
 • Ook de kinderen meeverzekeren
 • Ruime keuze uit relevante modules
 • Direct antwoord op juridische vragen
 • Ook interessant: DAK pakket

Top 4 vragen m.b.t.de rechtsbijstandverzekering

Wat is een rechtsbijstandverzekering?

Een rechtsbijstandverzekering is er voor rechtshulp ten tijde van problemen. Zo verstrekken ze bijv. hulpverlening of in de vorm van geld.

Heb ik zo’n verzekering nodig?

Daarop mist een echt helder advies. Zit je veel in de auto of wissel je regelmatig van baan? In zo’n setting is een conflict natuurlijk niet uitgesloten. Via de modules kies je zelf wat je wel/niet verzekert.

Wat is de prijs van een verzekering rechtsbijstand?

Een verzekering voor rechtsbijstand begint met prijzen van €10. Dit loopt op tot circa €14,75 per 4 weken. Het tarief heeft te maken met gezinssamenstelling, verzekerde bedrag en actieve modules.

Hoe bepaal je de beste verzekering?

Dat is lastig te zeggen. De rechtsbijstandverzekeringen wijken van elkaar af op contractvoorwaarden, modules, het eigen risico, en de premie. Welke verzekeraar de beste is, moet worden bepaald door jouw behoeften, budget en situatie. Door de vergelijkingstool zoek je moeiteloos de beste rechtsbijstandverzekering in Heerde.

Benodigde tijd: 6 minuten

De rechtsbijstandverzekering afsluiten

 1. Kies gezinssamenstelling

  Bijvoorbeeld een 1-persoonshuishouden, of gezinnen met (en zonder) kids. Een verzekering voor rechtsbijstand verzekert in één keer jouw hele gezin.

 2. Hoe hoog moet de uitkering zijn?

  Dit is het maximum bedrag dat je ontvangt. In contanten of juist in advies. De max. vergoeding loopt van €7.500 tot €55.000.

 3. Verzekering samenstellen met modules

  We hebben het over o.a. Werk en Wonen. Een groot aantal modules betekent een hogere maandpremie. Bedenk op basis waarvan het risico hoog is. Een lastige huisbaas? Denk aan de module Wonen.

 4. Aanbieders vergelijken

  Wat volgt is een lijst met alle opties. Rank zelf op prijs of score voor juridische hulp in Heerde.

 5. Regel je polis online

  Ben je eruit? Jij kunt een product van o.a. OHRA, ABN AMRO of Arag eenvoudig online afsluiten. Is er sprake van overstappen? De toekomstige maatschappij helpt hierbij.

kosten berekenen

Een gewoon goede rechtsbijstandverzekering online afsluiten

Voorkom verrassingen, en kies een verzekering die direct ingaat voor hulp & advies van juridische aard. Ontdek de beste of voordeligste verzekering in de omgeving 8180, 8181.

De beste rechtsbijstandverzekeringen van april 2024 (gemeente Heerde)

 • Unive: Ruime dekking
 • Inshared: Voor vrijwel elke soort schade
 • Klaverblad: Zaken snel opgepakt
 • Nationale Nederlanden: Zelf samentstellen
 • Aegon: Online schade melden
 • OHRA: Ruime keuze modules
 • DAS: Zelf je dekkingen kiezen
 • HEMA: Binnen 5 minuten online geregeld
 • Ditzo: Online schade melden
 • Lancyr: Voor vrijwel elke soort schade
 • Centraal Beheer: Professionele verzekering
 • ABN AMRO: Juristen met expertise
 • FBTO: Ruime dekking
 • ARAG: Geen overwacht hoge kosten

Uit welke modules kan ik kiezen?

Meteen jouw rechtsbijstand in Heerde verzekeren? De verzekering kun je volledig personaliseren. Dat gaat aan de hand van zogenaamde modules. Hoe dat werkt lees je hierna.

 1. Consument
  Hier regelen ze alle omtrent de rechten van consumenten. Bijvoorbeeld een conflict over ruzie met de buren of een online aankoop die niet wordt bezorgd.
 2. Belasting en vermogen
  Deze polis heeft betrekking op omstandigheden rondom fiscale rechten, vermogens, en financiële boedel. Onder andere geschillen over jouw 2e woning.
 3. Wonen
  Deze keuze via bijv Inshared en Arag gaat over kwesties rondom huizen (bijv. in een wijk als Heerde, Wapenveld). Denk aan onenigheid met de verhuurder of advocaat in Heerde.
 4. Verkeer
  Hiermee doelen we op vervelende omstandigheden met de auto of fiets (verkeersrechtsbijstand). Denk aan medische schade of letselschade waar je als verkeersdeelnemer schuldig aan bent. Een typisch voorbeeld is een geschil m.b.t. jouw rijbewijs.
 5. Mediation / echtscheiding
  Soms ook gezinsrechtsbijstand genoemd. Nuttig wanneer er sprake is van scheiding. De kosten van zo’n scheiding vallen vaak niet mee. Middels deze mogelijkheid heb jij recht op persoonlijke begeleiding.

‘Altijd met een goed gevoel de deur uit’

Mevr. de Groot, Heerde (april 2024)


Alle plaatsen in deze gemeente