Rechtsbijstand verzekeringen vergelijken?

Postcode Huisnummer

Rechtsbijstandverzekering Valkenburg aan de Geul

Een tweestrijd op zakelijk gebied, in de buurt, of met een winkel? Ook jij kan ermee te maken krijgen. Juridische hulp is soms financieel niet mogelijk. Door middel van deze rechtsbijstandverzekering in Valkenburg aan de Geul beperk je het risico. De rechtsbijstandverzekering “bent je verzekerd van juridische hulp bij conflicten”. Denk aan situaties als:

 • een geschil met de gemeente
 • Een meningsverschil inzake inkomstenbelasting
 • Problemen bij een restaurant
Direct je eigen verzekering rechtsbijstand afsluiten? Jij kan terecht bij verscheidene verzekeraars (denk aan Klaverblad, Centraal beheer of Interpolis) en pakketten (zoals Inkomen of Verkeer). Via deze site kun je snel een vergelijking maken.

Consument Wonen Verkeer Werk Fiscaal Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering
unive-verzekering
ohra-verzekering
Beste service
aegon-verzekering
nationale-nederlanden-verzekering
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering
centraal-beheer-verzekering
ditzo-verzekering
verzekeruzelf-nl-verzekering

ProvincieLimburg
GemeenteValkenburg aan de Geul
(Net) nummer043 (+3143)
Inwoners16518
Postcodegebied6341
BuurtenValkenburg
Plaatsen in de omgevingverzekering-Utrechtse Heuvelrug, rechtsbijstandverzekering-Utrecht, polis-Urk, verzekeringspakket-Uithoorn, Rechtsbijstand Uitgeest en verzekeraar-Uden
rechtsbijstandverzekering-valkenburg-aan-de-geul

Rechtsbijstandverzekeringen Valkenburg aan de Geul vergelijken december 2022

D.m.v. de rechtsbijstandverzekering zonder wachttijd heb je de zekerheid van juridische medewerking rondom omstandigheden van conflicten in Limburg. Iets onmisbaars in het geval van een geschil met een provider. en Geschillen rondom echtscheidingen. Elk gezinslids is op de polis meeverzekerd. Ook alle betrouwbare rechtsbijstandpolissen in Valkenburg aan de Geul vergelijken? Dankzij de vergelijkingstool speur je moeiteloos de gewenste rechtsbijstandverzekering. Het productis niet heel eenvoudig. In de markt zijn er meerdere maatschappijen plus modules. Verderop kan je er alles over lezen. Bekijk ook de gemeentewebsite: https://www.valkenburg.nl.

Voordelen verzekering rechtsbijstand

 • Je komt niet in financiële problemen bij een conflict
 • Alle gezinsleden kunnen profiteren
 • Naar eigen inzicht samenstellen
 • Direct antwoord op juridische vragen
 • Ook interessant: ASR Verzekeringen rechtsbijstandverzekering

Wat je moet weten over de rechtsbijstandverzekering

Wat is een rechtsbijstandverzekering?

Een rechtsbijstandverzekering zorgt voor juridische hulp en advies ten tijde van problemen. Dat gaat in de vorm van financiële ondersteuning.

Is zo’n verzekering noodzakelijk?

Op dat vraagstuk is er geen sprake van een eenduidig antwoord. Zit je veel in de auto of heb je te maken met onzeker werk? In die situatie is er altijd risico op een geschil. Door middel van de modules bepaal je zelf welke risico’s je wilt afdekken.

Wat kost een verzekering rechtsbijstand?

Een verzekering sluit je af vanaf €10,5. Duurdere polissen zitten rond de €15,5 per 4 weken. De assurantiepremie wordt berekend a.d.h.v. grootte van het gezin, het bedrag dat je verzekerd, en actieve modules.

Hoe vind ik de beste verzekering?

Ook hierop is geen eenduidig antwoord. De polissen variëren op contractvoorwaarden, inhoud modules, de eigen bijdrage, en de hoogte van de uitkering. Welke verzekeraar de beste is, selecteer je aan de hand van je specifieke vraag, en risicogebieden. Geholpen door onze vergelijk-module vergelijk je probleemloos de beste rechtsbijstandverzekering in Valkenburg aan de Geul.

Benodigde tijd: 6 minuten.

De rechtsbijstandverzekering afsluiten

 1. Kies gezinssamenstelling

  Mogelijkheden zijn alleen, of een partner met kinderen. Deze verzekering voor rechtsbijstand betekent ook dat het hele gezin is meeverzekerd.

 2. Kies hoogte verzekerd bedrag

  Dit keert de verzekeraar maximaal uit (per jaar). In natura of in geld. Dit schommelt tussen de €15.000 tot €85.000.

 3. Modules aan- en uitzetten

  We onderscheiden bijv. Inkomen en Medisch. Een groot aantal modules heeft als gevolg een hogere premie. Ga na op welke manier het risico hoog is. Koop je vaak online? Overweeg dan de module Consument.

 4. Bekijk en vergelijk

  In de volgende stap tref je een overzicht met verzekeringen. Vergelijk ze zelf op kosten p/maand of waardering voor juridische hulp in Valkenburg aan de Geul.

 5. Direct afsluiten

  Ben je eruit? Je kan producten van maatschappijen als Klaverblad, Lancyr of Interpolis vandaag nog online afsluiten. Heb je al een polis en stap je over? De nieuwe maatschappij kan daarbij helpen.

kosten berekenen

Een goede rechtsbijstandverzekering vinden en afsluiten

Voorkom dure juridische procedures, en ga voor een verzekering die direct ingaat voor rechtshulp. Bekijk de beste en/of de goedkoopste verzekering in de omgeving 6341, 6342.

De beste rechtsbijstandverzekeringen van december 2022 (gemeente Valkenburg aan de Geul)

 • Unive: Hoge klantwaardering
 • Inshared: Voor grote en kleine geschillen
 • Klaverblad: Online schade melden
 • Nationale Nederlanden: Gespecialiseerde juristen
 • Aegon: Geen overwacht hoge kosten
 • OHRA: Ruim 400 juridische specialisten
 • DAS: Voor vrijwel elke soort schade
 • HEMA: Gespecialiseerde juristen
 • Ditzo: Gespecialiseerde juristen
 • Lancyr: Gemakkelijk online afsluiten
 • Centraal Beheer: Voor grote en kleine geschillen
 • ABN AMRO: Geen eigen risico
 • FBTO: Geen overwacht hoge kosten
 • ARAG: Klantbeoordeling van 8,2

Uit hoeveel modules bestaat de polis?

Meteen jouw rechtsbijstand in Valkenburg aan de Geul verzekeren? Deze dekking kun je volledig personaliseren. Dat gaat aan de hand van speciale modules. Additionele specificaties kan je hieronder lezen.

 1. Consument
  Hierbinnen valt alles betreffende consument gerelateerde zaken. Denk aan een conflict over een aankoop of een conflict met een webwinkel.
 2. Vermogen & Belasting
  Deze module heeft te maken met omstandigheden rondom fiscale rechten, jouw vermogen, en aandelen. Zoals bijv. een aanvaring m.b.t. koop/verkoop van een 2e 2oning.
 3. Wonen
  Deze module via o.a. FBTO of Reaal kies jij voor situaties rondom huizen (bijv. in een wijk zoals Valkenburg, Houthem – Sint Gerlach, Schin op Geul – Oud-Valkenburg, Sibbe – IJzeren, Berg en Terblijt – Vilt, Walem). Onder andere onenigheid bij de aankoop van een huis of advocaat in Valkenburg aan de Geul.
 4. Verkeer
  Hiermee doelen we op gebeurtenissen tijdens deelname aan verkeer (verkeersrechtsbijstand). Als o.a. medische schade en letselschade waar jij als autobestuurder aan deelneemt. Zo’n situatie kan zijn een conflict over jouw vaarbewijs.
 5. Echtscheiding / Mediation
  Ook wel Persoon & Familie of gezinsrechtsbijstand en wordt vaak ingezet bij scheiding. De onkosten van een scheiding kunnen aardig in papieren lopen. Via deze dekking worden deze kosten (deels) vergoed.

‘Voordelig een rechtszaak voeren’

Fam. van de Velden, Valkenburg aan de Geul (december 2022)


Alle plaatsen in deze gemeente