Rechtsbijstand verzekeringen vergelijken?

Postcode Huisnummer

Rechtsbijstandverzekering Asten

Een probleem op zakelijk gebied, in het gezin, of met de belastingdienst? Soms kun jij er niks aan doen. Een juridisch specialist kan niet iedereen betalen. Via de rechtsbijstandverzekering in Asten wordt er altijd naar je geluisterd. Een rechtsbijstandverzekering “is een verzekering die de verzekeringnemer bijstaat bij juridische conflicten”. Je kunt terecht komen in omstandigheden als:

 • een TV die kapot gaat
 • Conflicten met een uitkeringsinstantie
 • Een meningsverschil over de uitkering
Vanuit huis jouw verzekering rechtsbijstand afsluiten? Er is aanbod van meerdere maatschappijen (zoals Nationale Nederlanden, ABN AMRO of Interpolis) en pakketten (onder andere Fiscaal recht of Letselschade). Dankzij onze adviseurs vind je alle informatie.

Consument Wonen Verkeer Werk Fiscaal Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering
unive-verzekering
ohra-verzekering
Beste service
aegon-verzekering
nationale-nederlanden-verzekering
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering
centraal-beheer-verzekering
ditzo-verzekering

ProvincieNoord-Brabant
GemeenteAsten
Netnummer0493 (+31493)
Bewoners16580
Postcodes5720
BuurtenAsten
Plaatsen in de omgevingverzekering-Alphen aan den Rijn, rechtsbijstandverzekering-Almere, polis-Almelo, verzekeringspakket-Alkmaar, Rechtsbijstand Albrandswaard en verzekeraar-Alblasserdam
rechtsbijstandverzekering-asten

Rechtsbijstandverzekeringen Asten vergelijken mei 2023

Met een rechtsbijstandverzekering zonder wachttijd mag jij aanspraak maken op juridische specialisten en advocaten in het geval van een conflict in Noord-Brabant. Een goede backup ten tijde van strafzaken in verband met deelname aan het verkeer of Geschillen binnen het huwelijk. De modules zijn af te sluiten voor het hele gezin. Wil jij de beschikbare rechtsbijstandpolissen in Asten vergelijken? Dankzij de zoekmachine bekijk je snel de gewenste verzekeringscontract. Een dergelijke verzekering lijkt best ingewikkeld. Je vindt altijd verschillende verzekering aanbieders en modules. Verderop kun jij daarover meer lezen. Bekijk ook de gemeentewebsite: https://www.asten.nl.

Voordelen verzekering rechtsbijstand

 • Geen onverwacht hoge kosten bij een conflict
 • Hele gezin is meeverzekerd
 • Zelf samenstellen met modules
 • Persoonlijke juridische medewerkers bij conflicten
 • Bezoek ook: De Goudse rechtsbijstandverzekering

Wat je moet weten over de rechtsbijstandverzekering

Wat is een rechtsbijstandverzekering?

Een rechtsbijstandverzekering biedt juridische ondersteuning ten tijde van problemen. Zo verstrekken ze bijv. proces ondersteuning of geld.

Hebben wij deze verzekering nodig?

Op deze kwestie hebben we geen gemiddeld antwoord. Reis je veel of wissel je regelmatig van baan? Dan is er altijd risico op een geschil. Via de modules stel je zelf een pakket samen.

Wat kost een verzekering rechtsbijstand?

Een dergelijke verzekering sluit je af vanaf €10. Dit loopt op tot circa €15 per maand. De assurantiepremie wordt bepaald door gezinsgrootte, het bedrag dat je verzekerd, en type modules.

Wat is de beste verzekering?

Dat verschilt per situatie. De modules wijken van elkaar af op contractvoorwaarden, soorten dekking, vrijwillige eigen bijdrage, en niet te vergeten te premie. Wat de beste polis is, selecteer je aan de hand van jouw behoeften, en risicogebieden. Met behulp van het vergelijk script ontdek jij gemakkelijk de beste rechtsbijstandverzekering in Asten.

Benodigde tijd: 6 minuten.

De rechtsbijstandverzekering afsluiten

 1. Kies type huishouden

  Een keuze is alleenstaand, of alleen kinderen en geen partner. Deze verzekering voor rechtsbijstand betekent ook dat het hele gezin is meeverzekerd.

 2. Hoe hoog moet de uitkering zijn?

  Dit keert de verzekeraar maximaal uit (per jaar). In contanten of juist in advies. Je ontvangt meestal maximaal tussen de €27.500 tot €85.000.

 3. Bepaal modules

  We hebben het over opties als Inkomen en Mediation. Een groot aantal modules heeft als gevolg een hogere premie. Schat in op welk gebied het risico het grootst is. Veel onderweg? Dan is de module verkeer relevant.

 4. Vergelijk verzekeraars

  Wat volgt is een overzicht met mogelijkheden. Orden ze op premie of score voor juridische hulp in Asten.

 5. Regel je polis online

  Alle opties bekeken? Alle huishoudens kunnen de diensten van Aegon, Centraal beheer en Asr snel online afsluiten. Heb je al een polis en stap je over? De gekozen aanbieder helpt hierbij.

kosten berekenen

Een goede rechtsbijstandverzekering online afsluiten

Voorkom dure juridische procedures, en bekijk de mogelijkheden voor een verzekering die direct ingaat voor hulp & advies van juridische aard. Raadpleeg de beste of laagst-geprijsde verzekeringen in regio 5720, 5721.

De beste rechtsbijstandverzekeringen van mei 2023 (gemeente Asten)

 • Unive: De beste juristen op uw zaak
 • Inshared: Online schade melden
 • Klaverblad: Online schade melden
 • Nationale Nederlanden: Eenvoudig samenstellen
 • Aegon: Verschillende modules
 • OHRA: Voor grote en kleine geschillen
 • DAS: Direct online verzekeren
 • HEMA: Ruime keuze modules
 • Ditzo: Juristen met expertise
 • Lancyr: Verschillende modules
 • Centraal Beheer: Goede beoordeling
 • ABN AMRO: Juristen met expertise
 • FBTO: Voor vrijwel elke soort schade
 • ARAG: Gespecialiseerde juristen

Voor welke modules kan ik gaan?

Wil je jouw rechtsbijstand in Asten verzekeren? Dit product is 100% zelf samen te stellen. Dat werkt met handige modules. Extra details lees je hierna.

 1. Consument
  Hiermee bedoelen we alles wat gaat over consumentenproducten. Denk aan geschillen met betrekking tot vermeende schade of een geschil met de gemeente.
 2. Vermogen en Belasting
  Deze module heeft betrekking op voorvallen als met name fiscale rechten, vermogens, en ander waardevol bezit. Denk aan geschillen met een beleggingsadviseur.
 3. Wonen
  Deze keuze bij Nationale Nederlanden of Reaal speelt bij geschillen rondom jouw woning (bijv. in een wijk zoals Asten, Heusden, Ommel, Wijk 08, Wijk 09). Neem nou een conflict rondom jouw koopwoning of advocaat in Asten.
 4. Verkeer
  Betreft alles wat er gebeurt in het verkeer (verkeersrechtsbijstand). Zoals bijv. medische schade of letsel(schade) waar jij met de elektrische fiets aan deelneemt. Zo’n situatie kan zijn een conflict over jouw vaarbewijs.
 5. Mediation (echtscheiding)
  Ook wel gezinsrechtsbijstand. Meestal gebruikt bij een echtscheiding. De kosten hiervan vallen in de praktijk vaak hoog uit. Met deze mogelijkheid heb je hiervoor meer zekerheden.

‘Ook buiten de deur een goede dekking’

F. Koster, Asten (mei 2023)


Alle plaatsen in deze gemeente