Rechtsbijstand verzekeringen vergelijken?

Postcode Huisnummer

Rechtsbijstandverzekering Eindhoven

Een probleem op de zaak, in de straat, of op de weg? De schuld ligt niet altijd bij jou. Juridisch advies kan erg duur zijn. Door gebruik te maken van de rechtsbijstandverzekering in Eindhoven pak je dat issue aan. De rechtsbijstandverzekering “is een verzekering die de verzekeringnemer bijstaat bij juridische conflicten”. Je kunt dan denken aan:

 • schade in het verkeer
 • Aanvaringen rondom vermogensbelasting
 • Een meningsverschil met de aannemer
Vanuit huis jouw verzekering rechtsbijstand afsluiten? Je kunt kiezen voor diverse assuradeurs (denk aan OHRA, Ditzo en Promovendum) en modules (zoals Fiscaal recht of Echtscheiding). Via deze site vind je alle informatie.

Consument Wonen Verkeer Werk Fiscaal Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering
unive-verzekering
ohra-verzekering
Beste service
aegon-verzekering
nationale-nederlanden-verzekering
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering
centraal-beheer-verzekering
ditzo-verzekering

ProvincieNoord-Brabant
GemeenteEindhoven
(Regio) nummer040 (+3140)
Inwoners224755
Postcodes5502
WijkenStadsdeel
Naburige plaatsenverzekering-Eemsmond, rechtsbijstandverzekering-Eemnes, polis-Ede, verzekeringspakket-Edam-Volendam, Rechtsbijstand Echt-Susteren en verzekeraar-Duiven
rechtsbijstandverzekering-eindhoven

Rechtsbijstandverzekeringen Eindhoven vergelijken juli 2024

Middels zo’n rechtsbijstandverzekering zonder wachttijd profiteer je van juridische hulp en advies tijdens taferelen zoals moeilijkheden in Noord-Brabant. Een goede backup als het gaat om schade in het verkeer of Een meningsverschil met een winkel. Je kunt de dekking voor de hele familie afsluiten. Wil je ook de beste rechtsbijstandpolissen in Eindhoven vergelijken? Dankzij onze tool zoek jij zonder moeite een geschikte rechtsbijstandverzekering. Een dergelijke verzekering vergt enige voorkennis. We onderscheiden velerlei verzekeringsbedrijven en dan zijn er nog allerlei modules. Onderstaand vind je verdere informatie. Zie ook https://www.eindhoven.nl.

Het gemak van een verzekering rechtsbijstand

Veelgestelde vragen over de rechtsbijstandverzekering

Wat is een rechtsbijstandverzekering?

Een rechtsbijstandverzekering geeft geeft juridisch advies in het geval van een conflict. Zo verstrekken ze bijv. hulpverlening of in de vorm van geld.

Heb ik een rechtsbijstandverzekering nodig?

Hierop is er geen standaard antwoord. Reis je veel of wissel je regelmatig van baan? Op basis van die info is de kans op een conflict groter. Door middel van de modules kies je zelf wat je wel/niet verzekert.

Welke kosten zijn verbonden aan de verzekering rechtsbijstand?

Een rechtsbijstandverzekering is er al vanaf €9,5. Dit loopt op tot circa €13,5 (maandelijks). Het tarief is afhankelijk van type gezin, het max. te verzekeren bedrag, en gekozen modules.

Hoe bepaal je de beste verzekering?

Dat is voor iedereen anders. De modules verschillen op kleine lettertjes, modules, het eigen risico, en de premie. Wat het beste aanbod is, wordt bepaald door jouw eisen en financiële situatie. Door het vergelijk script vind je gemakkelijk de beste rechtsbijstandverzekering in Eindhoven.

Benodigde tijd: 6 minuten

De rechtsbijstandverzekering afsluiten

 1. Kies gezinssamenstelling

  Bijv. alleen, of een partner zonder kinderen. Jouw verzekering voor rechtsbijstand is er voor het hele gezin.

 2. Bepaal het uit te keren bedrag

  We hebben het over de maximum vergoeding. In contanten of juist in advies. De max. vergoeding loopt van €17.500 tot €70.000.

 3. Modules aan- en uitzetten

  We onderscheiden bijv. Belasting of Verkeer. Alle modules kiezen heeft als gevolg een hogere maandpremie. Schets voor jezelf op basis waarvan jij meer risico loopt. Zit je veel in de auto? Overweeg dan de module verkeer.

 4. Aanbieders vergelijken

  In de volgende stap tref je een lijst met aanbieders. Vergelijk ze zelf op kosten p/maand of waardering voor juridische hulp in Eindhoven.

 5. Regel de overstap

  Een geschikte optie?Iedereen kan de modules van Nationale Nederlanden, ABN AMRO of ANWB direct online afsluiten. Stap je over van verzekeraar? De nieuwe verzekeringspartij neemt dit (deels) uit handen.

kosten berekenen

Een goede rechtsbijstandverzekering afsluiten via internet

Voorkom dure juridische procedures, en neem een verzekering die direct ingaat voor juridische bescherming. Stap over naar de beste of goedkoopste verzekering in de omgeving 5502, 5600, 5601, 5602, 5603, 5604, 5605, 5606, 5611, 5612, 5613, 5614, 5615, 5616, 5617, 5621, 5622, 5623, 5624, 5625, 5626, 5627, 5628, 5629, 5631, 5632, 5633, 5641, 5642, 5643, 5644, 5645, 5646, 5647, 5651, 5652, 5653, 5654, 5655, 5656, 5657, 5658.

De beste rechtsbijstandverzekeringen van juli 2024 (gemeente Eindhoven)

 • Unive: Beoordeeld met een 8.0
 • Inshared: Professionele verzekering
 • Klaverblad: Juristen met expertise
 • Nationale Nederlanden: Gemakkelijk online afsluiten
 • Aegon: Voor grote en kleine geschillen
 • OHRA: Ruime keuze modules
 • DAS: Direct online verzekeren
 • HEMA: Gemakkelijk online afsluiten
 • Ditzo: Professionele verzekering
 • Lancyr: Direct online verzekeren
 • Centraal Beheer: Zaken snel opgepakt
 • ABN AMRO: Zaken snel opgepakt
 • FBTO: Gemakkelijk overstappen
 • ARAG: Voor vrijwel elke soort schade

Bekijk de verschillende modules

Wil je jouw rechtsbijstand in Eindhoven verzekeren? Jouw polis kan je naar eigen inzicht samenstellen. Dit kan middels handige modules. Extra details kan jij hieronder vinden.

 1. Consument
  Hier regelen ze alle omtrent consument gerelateerde zaken. Bijvoorbeeld een conflict over bepaalde overeenkomsten of een conflict met een autogarage.
 2. Belasting en vermogen
  Deze optie ondersteunt jou in voorvallen als met name fiscale rechten, vermogen, en aandelen. Zoals bijv. onenigheid over beleggingsadvies.
 3. Wonen
  Deze module via HEMA en ING speelt bij geschillen ten aanzien van appartementen (bijv. in wijken als Stadsdeel Centrum, Stadsdeel Stratum, Stadsdeel Tongelre, Stadsdeel Woensel-Zuid, Stadsdeel Woensel-Noord, Stadsdeel Strijp, Stadsdeel Gestel). Denk aan een meningsverschil bij de aankoop van een huis of advocaat in Eindhoven.
 4. Verkeer
  Dit gaat over gebeurtenissen tijdens deelname aan verkeer (verkeersrechtsbijstand). Bijvoorbeeld letselschade en/of medische schade waar jij als bestuurder betrokken bij bent. Je moet dan denken aan een meningsverschil over de reparatie van jouw auto.
 5. Echtscheiding / Mediation
  Ook bekend als gezinsrechtsbijstand. Relevant in het geval van een scheiding. Scheidingskosten vallen in de praktijk vaak hoog uit. Aan de hand van deze module kun jij rekenen op goede ondersteuning.

‘Geschil met webwinkel prime opgelost’

X. de Leeuw, Eindhoven (juli 2024)