Rechtsbijstand verzekeringen vergelijken?

Postcode Huisnummer

Rechtsbijstandverzekering Sint-Michielsgestel

Een probleem op kantoor, in het gezin, of op de weg? Ook jij kan ermee te maken krijgen. Juridisch advies kan niet iedereen betalen. Dankzij deze rechtsbijstandverzekering in Sint-Michielsgestel tackle je dit probleem. De rechtsbijstandverzekering “voorkomt onverwachte kosten rondom juridische geschillen. “. Denk aan situaties als:

 • schade aan een geparkeerde auto
 • Problemen met een school
 • Aanvaringen met mediation
Via internet een verzekering rechtsbijstand afsluiten? Je kunt kiezen voor diverse aanbieders (o.a. Nationale Nederlanden, Ditzo of Zekur) en pakketten (bijv. Fiscaal recht en Echtscheiding). Dankzij onze adviseurs is een keuze snel gemaakt!

Consument Wonen Verkeer Werk Fiscaal Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering
unive-verzekering
ohra-verzekering
Beste service
aegon-verzekering
nationale-nederlanden-verzekering
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering
centraal-beheer-verzekering
ditzo-verzekering

ProvincieNoord-Brabant
GemeenteSint-Michielsgestel
(Net) nummer073 (+3173)
Inwoners28403
Postcodegebied5270
BuurtenSint-Michielsgestel
Plaatsen in de omgevingverzekering-Simpelveld, rechtsbijstandverzekering-Schouwen-Duiveland, polis-Schinnen, verzekeringspakket-Schiermonnikoog, Rechtsbijstand Schiedam en verzekeraar-Schagen
rechtsbijstandverzekering-sint-michielsgestel

Rechtsbijstandverzekeringen Sint-Michielsgestel vergelijken maart 2024

Middels een rechtsbijstandverzekering zonder wachttijd geniet jij maximale juridische bijstand & bescherming in scenario’s van een conflict in Noord-Brabant. Dit biedt uitkomst tijdens voorvallen als problemen met een winkel en Geschillen binnen de buurt. Ieder familielid is gedekt binnen de polis. Wil je ook de beste rechtsbijstandpolissen in Sint-Michielsgestel vergelijken? Via onze tool speur jij direct een goedkope rechtsbijstandverzekering. Een dergelijke verzekering sluit je niet zomaar even af. Je vindt altijd allerlei verzekeringsmaatschappijen plus modules. Op deze pagina kun jij daarover meer lezen. Voor info over de gemeente zie ook https://www.sint-michielsgestel.nl.

Het gemak van een verzekering rechtsbijstand

 • Bij een geschil hoef je geen enorme kosten te betalen
 • Hele gezin is meeverzekerd
 • Je bepaalt zelf wat wel/niet verzekerd wordt
 • Goede ondersteuning bij juridische geschillen
 • Ga door naar EAG Assuradeuren maart 2024

Veelgestelde vragen over de rechtsbijstandverzekering

Wat is een rechtsbijstandverzekering?

Een rechtsbijstandverzekering biedt juridische medewerking wanneer jij dat nodig hebt. Zo verstrekken ze bijv. financiële ondersteuning.

Is zo’n verzekering noodzakelijk?

Op dat vraagstuk hebben we geen algemeen advies. Koop je veel online of wissel je regelmatig van baan? Op basis van die info kan er maar zo een conflict ontstaan. Met behulp van de modules stel je zelf een pakket samen.

Hoe liggen de prijzen voor de verzekering rechtsbijstand?

Een verzekering voor rechtsbijstand begint met prijzen van €10,75. Kosten lopen op tot €13,25 per maand. De maandpremie wordt berekend a.d.h.v. gezinssamenstelling, het verzekerde bedrag, en gekozen modules.

Welke verzekering is de beste?

Dat is lastig te zeggen. De contracten zijn onderscheidend op contractvoorwaarden, dekkingen, eigen risico en natuurlijk de kosten. Wat de beste polis is, hangt af van je specifieke vraag, en risicogebieden. Middels de vergelijkingstool tref jij gemakkelijk de beste rechtsbijstandverzekering in Sint-Michielsgestel.

Benodigde tijd: 6 minuten

De rechtsbijstandverzekering afsluiten

 1. Kies type huishouden

  Opties zijn een 1-persoonshuishouden, of alleen kinderen en geen partner. Een verzekering voor rechtsbijstand verzekert in één keer jouw hele gezin.

 2. Kies hoogte verzekerd bedrag

  We hebben het over de maximum vergoeding. Dat kan gaan om advies of geld. Dit ligt doorgaans tussen de €10.000 tot €75.000.

 3. Modules selecteren

  Je hebt de keuze uit dekkingen als Fiscaal recht of Echtscheiding. Meer modules selecteren heeft als gevolg een hogere premie. Denk je in op basis waarvan jij meer risico loopt. Een lastige huisbaas? Denk aan de module Wonen.

 4. Polissen vergelijken

  Wat volgt is een tabel met mogelijkheden. Rank zelf op kosten of beoordelingen voor juridische hulp in Sint-Michielsgestel.

 5. Direct afsluiten

  Iets gevonden? Je kan producten van maatschappijen als Klaverblad, ABN AMRO of Arag snel online afsluiten. Heb je al een polis en stap je over? Jouw aanstaande assuradeur helpt hierbij.

kosten berekenen

Een goede rechtsbijstandverzekering afsluiten via internet

Kom niet voor verrassingen te staan, en overweeg een verzekering die direct ingaat voor juridische bijstand. Ontdek de beste of laagst-geprijsde verzekeringen in regio 5270, 5271, 5272, 5481.

De beste rechtsbijstandverzekeringen van maart 2024 (gemeente Sint-Michielsgestel)

 • Unive: Voor vrijwel elke soort schade
 • Inshared: Goede beoordeling
 • Klaverblad: Voor grote en kleine geschillen
 • Nationale Nederlanden: Goede beoordeling
 • Aegon: Eenvoudig samenstellen
 • OHRA: 24/7 advies van experts
 • DAS: Ruime keuze modules
 • HEMA: Voor grote en kleine geschillen
 • Ditzo: Ruime dekking
 • Lancyr: Onbeperkt telefonisch advies
 • Centraal Beheer: Gespecialiseerde juristen
 • ABN AMRO: Zelf je dekkingen kiezen
 • FBTO: Hoge klantwaardering
 • ARAG: Zelf samentstellen

Bekijk de verschillende modules

Direct jouw rechtsbijstand in Sint-Michielsgestel verzekeren? Deze dekking is 100% zelf samen te stellen. Dat werkt op basis van zogenaamde modules. Meer info kan je hieronder lezen.

 1. Consument
  Hierbinnen valt alles betreffende je positie als consument. Als o.a. problematische situatie aangaande een recente aankoop of een conflict met een autogarage.
 2. Vermogen & Belasting
  Deze polis heeft te maken met voorvallen als met name fiscaal recht, jouw vermogen, en financiële boedel. Zoals bijv. een aanvaring m.b.t. koop/verkoop van een 2e 2oning.
 3. Wonen
  Deze polis via Aegon en Asr kies jij voor situaties aangaande je appartement (bijv. in een wijk als Sint-Michielsgestel, Gemonde, Den Dungen, Berlicum, Middelrode). Onder andere een aanvaring met de woningstichting of advocaat in Sint-Michielsgestel.
 4. Verkeer
  Betreft vervelende omstandigheden in het verkeer (verkeersrechtsbijstand). Denk aan medische schade en letselschade waar je als verkeersdeelnemer aan deelneemt. Je kunt denken aan letselschade n.a.v. een ongeluk.
 5. Mediation (echtscheiding)
  Noemen we soms ook gezinsrechtsbijstand. Vaak toegepast bij een scheiding. De kosten hiervan vallen in de praktijk vaak hoog uit. Met deze optie kun jij rekenen op goede ondersteuning.

‘Ik zocht de goedkoopste aanbieder, dat is gelukt’

R. Kok, Sint-Michielsgestel (maart 2024)


Alle plaatsen in deze gemeente