Rechtsbijstand verzekeringen vergelijken?

Postcode Huisnummer

Rechtsbijstandverzekering Simpelveld

Een probleem op zakelijk gebied, met de buren, of met een winkel? De schuld ligt niet altijd bij jou. Een juridisch specialist is soms financieel niet mogelijk. Door middel van zo’n rechtsbijstandverzekering in Simpelveld tackle je dit probleem. Een rechtsbijstandverzekering “is een verzekering die hulp biedt bij juridische conflicten”. Voorbeelden hiervan zijn:

 • garantiegeschillen op producten
 • Conflicten met de verhuurder
 • Geschillen met de glazenwasser
Online een verzekering rechtsbijstand afsluiten? Jij kan terecht bij verscheidene assuradeurs (als Unive, Centraal beheer en Zekur) en dekkingen (onder andere Belasting of Medisch). Met onze tools is een keuze snel gemaakt!

Consument Wonen Verkeer Werk Fiscaal Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering
unive-verzekering
ohra-verzekering
Beste service
aegon-verzekering
nationale-nederlanden-verzekering
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering
centraal-beheer-verzekering
ditzo-verzekering
verzekeruzelf-nl-verzekering

ProvincieLimburg
GemeenteSimpelveld
Regionummer045 (+3145)
Aantal inwoners10741
Postcodes6369
BuurtenSimpelveld
Naburige plaatsenverzekering-Schiermonnikoog, rechtsbijstandverzekering-Schiedam, polis-Schagen, verzekeringspakket-s-Hertogenbosch, Rechtsbijstand Rucphen en verzekeraar-Rozendaal
rechtsbijstandverzekering-simpelveld

Rechtsbijstandverzekeringen Simpelveld vergelijken november 2022

Met een rechtsbijstandverzekering zonder wachttijd heb je de zekerheid van juridische bijstand & bescherming rondom omstandigheden van conflicten in Limburg. Dat komt van pas tijdens voorvallen als een conflict met je internetprovider. en Problemen over zorgtoeslagen. Elk gezinslids is op de polis meeverzekerd. Ook alle betrouwbare rechtsbijstandpolissen in Simpelveld vergelijken? Middels de vergelijkingstool check je eenvoudig een goede polis. Zo’n polis sluit je niet zomaar even af. We onderscheiden verschillende aanbieders en dan zijn er nog allerlei modules. Op onze site vind je verdere informatie. Ook de gemeente biedt hierover informatie: https://www.simpelveld.nl.

Waarom een verzekering voor rechtsbijstand afsluiten

 • Je komt niet in financiële problemen bij een conflict
 • Ook de kinderen meeverzekeren
 • Naar eigen inzicht samenstellen
 • Altijd een luisterend oor van juridische specialisten
 • Lees verder over Allianz rechtsbijstandverzekering

Top 4 vragen m.b.t.de rechtsbijstandverzekering

Wat is een rechtsbijstandverzekering?

Een rechtsbijstandverzekering is er voor rechtshulp in situatie van persoonlijke geschillen. Ze bieden je onder andere hulpverlening of in de vorm van geld.

Heb ik zo’n verzekering nodig?

Op dat vraagstuk mist een echt eenduidig antwoord. Zit je veel in het verkeer of heb je te maken met onzeker werk? Op basis van die info is de kans op een conflict groter. Via de modules stel je zelf een pakket samen.

Wat kost een verzekering rechtsbijstand?

Een verzekering voor rechtsbijstand begint met prijzen van €11,75. Kies je een ruim pakket? Dan ga je zo richting €15 per 30 dagen. De maandelijkse premie hangt af van type gezin, het bedrag waar de verzekeraar voor garant staat, en het aantal modules.

Wat is de beste verzekering?

Dat is lastig te zeggen. De polissen zijn onderscheidend op vergoedingen, dekkingen, het eigen risico, en natuurlijk de kosten. Wat het beste aanbod is, selecteer je aan de hand van jouw behoeften, budget en situatie. Door het vergelijk script vind je eenvoudig de beste rechtsbijstandverzekering in Simpelveld.

Benodigde tijd: 6 minuten.

De rechtsbijstandverzekering afsluiten

 1. Specificeer gezinssamenstelling

  Dat kan zijn alleenstaand, of gezinnen met (en zonder) kids. Zo’n verzekering voor rechtsbijstand verzekert in één keer jouw hele gezin.

 2. Kies hoogte verzekerd bedrag

  Oftewel: wat gaat de verzekeraar maximaal p/jaar betalen. In natura of in geld. De max. vergoeding loopt van €5.000 tot €100.000.

 3. Modules selecteren

  Jij hebt keuzes voor bijv. Inkomen en Wonen. Alle modules kiezen mondt uit in een hogere maandpremie. Schets voor jezelf op welke manier het risico hoog is. Zit je veel in de auto? Overweeg dan de module verkeer.

 4. Vergelijk verzekeraars

  In de volgende stap tref je een tabel met aanbieders. Orden ze op kosten p/maand of waardering voor juridische hulp in Simpelveld.

 5. Online afsluiten

  Ben je eruit? Iedereen kan de modules van Nationale Nederlanden, ABN AMRO en Nowgo vandaag nog online afsluiten. Stap je over van verzekeraar? De aanstaande verzekeringspartij biedt daarbij ondersteuning.

kosten berekenen

Vind een goede rechtsbijstandverzekering en sluit online af

Kom niet voor verrassingen te staan, en kies een verzekering die direct ingaat voor hulp & advies van juridische aard. Bekijk de beste of juist de goedkoopste verzekering in de omgeving 6369.

De beste rechtsbijstandverzekeringen van november 2022 (gemeente Simpelveld)

 • Unive: Gemakkelijk online afsluiten
 • Inshared: Voor grote en kleine geschillen
 • Klaverblad: Persoonlijke adviseur
 • Nationale Nederlanden: Zaken snel opgepakt
 • Aegon: Zaken snel opgepakt
 • OHRA: Ruime keuze modules
 • DAS: Team van ervaren juristen
 • HEMA: Voor vrijwel elke soort schade
 • Ditzo: Eenvoudig samenstellen
 • Lancyr: Verschillende modules
 • Centraal Beheer: Geen overwacht hoge kosten
 • ABN AMRO: Voor vrijwel elke soort schade
 • FBTO: Zelf samentstellen
 • ARAG: Voor vrijwel elke soort schade

Bekijk de verschillende modules

Online jouw rechtsbijstand in Simpelveld verzekeren? Deze polis stel je zelf samen. Dit kan middels verschillende modules. Meer info kan jij hieronder vinden.

 1. Consument
  Denk dan aan zaken rondom je positie als consument. Neem nou een probleem m.b.t. vermeende schade of een geschil met een provider.
 2. Vermogen & Belasting
  Deze keuze heeft betrekking op alles rondom fiscale rechten, vermogen, en aandelen. Bijvoorbeeld onenigheid inzake huur/verhuur van een 2e woning.
 3. Wonen
  Deze polis bij Inshared of ING speelt bij geschillen rondom je woning (bijv. in wijken als Simpelveld, Bocholtz). Onder andere onenigheid met de woningstichting of advocaat in Simpelveld.
 4. Verkeer
  Dit gaat over zaken die spelen tijdens deelname aan verkeer (verkeersrechtsbijstand). Onder andere medische schade en/of letselschade waar je als scootergebruiker deelgenoot van bent. Je moet dan denken aan schade bij een ongeluk of aanrijding.
 5. Echtscheiding en Mediation
  Ook wel gezinsrechtsbijstand. Meestal gebruikt bij een echtscheiding. Dergelijke kosten zijn doorgaans zeer fors. Aan de hand van deze dekking heb jij recht op persoonlijke begeleiding.

‘Uiteindelijk toch bij dezelfde verzekeraar gebleven!’

Q. van de Berg, Simpelveld (november 2022)


Alle plaatsen in deze gemeente