Rechtsbijstand verzekeringen vergelijken?

Postcode Huisnummer

Rechtsbijstandverzekering Hulst

Een botsing op het werk, met de buren, of met de belastingdienst? Soms kun jij er niks aan doen. Een juridische adviseur is voor veel mensen onbetaalbaar. Door gebruik te maken van deze rechtsbijstandverzekering in Hulst heb jij meer mogelijkheden. De rechtsbijstandverzekering “biedt direct juridische hulp tegen een lage premie”. Voorbeelden hiervan zijn:

 • ruzie over productgarantie
 • Problemen met de fiscus
 • Een meningsverschil tijdens de bouw van een woning
Vanuit huis jouw verzekering rechtsbijstand afsluiten? Jij kan terecht bij verscheidene verzekeraars (onder andere OHRA, HEMA of Reaal) en pakketten (onder andere Consument en Letselschade). Via deze site lees je uitgebreide info.

Consument Wonen Verkeer Werk Fiscaal Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering
unive-verzekering
ohra-verzekering
Beste service
aegon-verzekering
nationale-nederlanden-verzekering
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering
centraal-beheer-verzekering
ditzo-verzekering
verzekeruzelf-nl-verzekering

rechtsbijstandverzekering-hulst

Rechtsbijstandverzekeringen Hulst vergelijken december 2022

Middels een rechtsbijstandverzekering zonder wachttijd mag jij aanspraak maken op juridische hulp en advies in scenario’s van ruzies en problemen in Zeeland. Iets onmisbaars in het geval van een geschil met de gemeente. of Conflicten met een ambtenaar. Elk gezinslids is op de polis meeverzekerd. Nu gelijk de speciale rechtsbijstandpolissen in Hulst vergelijken? Door gebruik te maken van de vergelijk tool vind jij snel een goede polis. Dit type verzekering vergt enige voorkennis. Je vindt altijd velerlei verzekering aanbieders en dan zijn er nog allerlei modules. Op deze pagina kan je er alles over lezen. Zie ook https://www.gemeentehulst.nl.

Waarom een verzekering voor rechtsbijstand afsluiten

 • Je bent verzekerd voor potentiële hoge juridische kosten
 • Alle gezinsleden kunnen profiteren
 • Naar eigen inzicht samenstellen
 • Altijd een luisterend oor van juridische specialisten
 • Lees verder over Aegon pakket

Wat je moet weten over de rechtsbijstandverzekering

Wat is een rechtsbijstandverzekering?

Een rechtsbijstandverzekering geeft juridische ondersteuning ten tijde van problemen. Ze bieden je onder andere financiële middelen of advies.

Is zo’n verzekering noodzakelijk?

Op deze kwestie is er geen gemiddeld antwoord. Zit je veel in het verkeer of switch je regelmatig van werk? Dan is er altijd risico op een geschil. Via de modules stel je zelf een pakket samen.

Welke kosten zijn verbonden aan de verzekering rechtsbijstand?

Een rechtsbijstandverzekering sluit je af vanaf €9. Duurdere polissen zitten rond de €13,25 per 4 weken. De maandpremie heeft te maken met type huishouden, het bedrag waar de verzekeraar voor garant staat, en type modules.

Hoe vind ik de beste verzekering?

Dat verschilt per situatie. De contracten verschillen op voorwaarden, dekkingen, vrijwillige eigen bijdrage, en uiteraarde de premie per maand. De beste polis kies je door te kijk naar jouw wensen, en financiële situatie. Via het vergelijk script tref jij moeiteloos de beste rechtsbijstandverzekering in Hulst.

Benodigde tijd: 6 minuten.

De rechtsbijstandverzekering afsluiten

 1. Specificeer gezinssamenstelling

  Bijv. alleenstaand, of samenwonend met kinderen. De verzekering voor rechtsbijstand geldt voor het hele gezin.

 2. Welke bedrag wil je verzekeren?

  Dit is het maximum bedrag dat je ontvangt. In natura of in geld. Dit schommelt tussen de €20.000 tot €85.000.

 3. Kies modules

  Je kunt kiezen uit bijv. Werk en Letselschade. Veel modules aanzetten draait uit op een hogere maandpremie. Ga na op welke manier het risico hoog is. Switch je regelmatig van baan? Denk aan de module Werk & Inkomen.

 4. Online vergelijken

  Wat volgt is een pagina met verzekeringen. Sorteer op premie per maand of gemiddelde beoordeling voor juridische hulp in Hulst.

 5. Regel de overstap

  Alle opties bekeken? Alle huishoudens kunnen de diensten van Nationale Nederlanden, Ditzo of Interpolis eenvoudig online afsluiten. Ga je overstappen? De aanstaande assuradeur neemt dit (deels) uit handen.

kosten berekenen

Een goede rechtsbijstandverzekering online afsluiten

Voorkom verrassingen, en kies een verzekering die direct ingaat voor juridische bescherming. Ontdek de beste of juist de goedkoopste verzekering in de omgeving 4560, 4561, 4562.

De beste rechtsbijstandverzekeringen van december 2022 (gemeente Hulst)

 • Unive: Goede beoordeling
 • Inshared: Gespecialiseerde juristen
 • Klaverblad: Voor grote en kleine geschillen
 • Nationale Nederlanden: Eenvoudig samenstellen
 • Aegon: Zelf je dekkingen kiezen
 • OHRA: Gespecialiseerde juristen
 • DAS: 84% beveelt DAS aan
 • HEMA: Direct online verzekeren
 • Ditzo: Direct online verzekeren
 • Lancyr: Geen wachttijd
 • Centraal Beheer: Professionele verzekering
 • ABN AMRO: Professionele verzekering
 • FBTO: Verschillende modules
 • ARAG: Klantbeoordeling van 8,2

Bekijk de verschillende modules

Meteen jouw rechtsbijstand in Hulst verzekeren? Jouw polis stel je zelf samen. Dat werkt met een aantal modules. Additionele specificaties vind je hieronder.

 1. Consument
  Hiermee bedoelen we alles wat gaat over de rechten van consumenten. Neem nou een probleem m.b.t. een aankoop of een conflict met een autogarage.
 2. Belasting en vermogen
  Deze polis heeft betrekking op voorvallen als met name fiscale rechten, jouw vermogen, en extra eigendommen. Onder andere een conflict m.b.t. vermogensbeheer.
 3. Wonen
  Deze keuze via Ditzo en Interpolis gaat over zaken met betrekking tot jouw woning (bijv. in een wijk als Hulst, St. Jansteen, Clinge, Grauw, Heikant, Nieuw Namen, Kapellebrug, Kloosterzande, Lamswaarde, Ter Hole, Vogelwaarde, Hengstdijk, Ossenisse). Bijvoorbeeld een meningsverschil met de huurbaas of advocaat in Hulst.
 4. Verkeer
  Heeft te maken met vervelende omstandigheden tijdens deelname aan verkeer (verkeersrechtsbijstand). Betreft zaken als letselschade en medische schade waar je als fietser betrokken bij bent. Een typisch voorbeeld is juridische hulp en advies bij (letsel)schade.
 5. Mediation (echtscheiding)
  Noemen we soms ook gezinsrechtsbijstand. Vaak toegepast bij een scheiding. De onkosten van een scheiding kunnen flink oplopen. Middels deze mogelijkheid worden deze kosten (deels) vergoed.

‘Juridische ondersteuning zonder verrassingen’

A. van der Ven, Hulst (december 2022)


Alle plaatsen in deze gemeente