Rechtsbijstand verzekeringen vergelijken?

Postcode Huisnummer

Rechtsbijstandverzekering Schore

Een botsing op de zaak, met familie, of op de weg? Het kan iedereen overkomen. Juridische ondersteuning is soms financieel niet mogelijk. Door de rechtsbijstandverzekering in Schore tackle je dit probleem. De rechtsbijstandverzekering “bent je verzekerd van juridische hulp bij conflicten”. Je kunt dan denken aan:

 • problemen met een winkel
 • Aanvaringen over jouw 2e woning
 • Conflicten over erfenissen
Vanuit huis jouw verzekering rechtsbijstand afsluiten? Er zijn aanbiedingen beschikbaar bij partijen (denk aan Nationale Nederlanden, FBTO en Zekur) en voorwaarden (als Fiscaal recht of Verkeer). Met onze tools lees je uitgebreide info.

Consument Wonen Verkeer Werk Fiscaal Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering
unive-verzekering
ohra-verzekering
Beste service
aegon-verzekering
nationale-nederlanden-verzekering
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering
centraal-beheer-verzekering
ditzo-verzekering

ProvincieZeeland
GemeenteKapelle
Regionummer0113 (+31113)
Inwoners12639
Postcodegebied4423
BuurtenKapelle
Plaatsen in de regioverzekering-kruiningen, rechtsbijstandverzekering-oostdijk, polis-waarde, rechtsbijstand-oost-souburg, verzekeringspakket-krabbendijke en rilland
rechtsbijstandverzekering-schore

Rechtsbijstandverzekeringen Schore vergelijken mei 2024

Middels de rechtsbijstandverzekering zonder wachttijd mag jij aanspraak maken op juridisch advies en ondersteuning in het geval van een conflict in Zeeland. Een goede backup tijdens voorvallen als problemen met de boeking van een vakantie en Problemen in de familiesfeer. Je kunt de dekking voor de hele familie afsluiten. Ook alle betrouwbare rechtsbijstandpolissen in Schore vergelijken? Dankzij onze tool check jij eenvoudig de gewenste polis. Zo’n polis is niet heel eenvoudig. Je vindt altijd meerdere verzekeraars en dan zijn er nog allerlei modules. Onderstaand leggen we een en ander uit. Zie ook https://www.kapelle.nl.

Voordelen verzekering rechtsbijstand

 • Je bent verzekerd voor potentiële hoge juridische kosten
 • Hele gezin is meeverzekerd
 • Zelf samenstellen met modules
 • Direct antwoord op juridische vragen
 • Ook interessant: ING dekking

Top 4 vragen m.b.t.de rechtsbijstandverzekering

Wat is een rechtsbijstandverzekering?

Een rechtsbijstandverzekering is er voor rechtshulp als jij er zelf niet met iemand uit kunt komen. Zo verstrekken ze bijv. hulpverlening of in de vorm van geld.

Heb ik zo’n verzekering nodig?

Op dat vraagstuk mist een echt directe algemene conclusie. Zit je veel in de auto of werk je regelmatig voor een andere baas? In dat geval kan je maar zo te maken hebben met een claim. Aan de hand van de modules kan je zelf risico’s afdekken.

Welke tarieven kent deze verzekering rechtsbijstand?

Een polis vind je al vanaf €11,5. Kies je een ruim pakket? Dan ga je zo richting €14,75 per maand. Het tarief wordt bepaald door gezinssamenstelling, het afgedekte bedrag, en de soort modules.

Welke verzekering is de beste?

Ook hierop is geen eenduidig antwoord. De rechtsbijstandverzekeringen variëren op vergoedingen, dekkingen, het eigen risico, en uiteraarde de premie per maand. De beste polis hangt af van jouw wensen, budget en situatie. Op basis van het vergelijk script ontdek jij probleemloos de beste rechtsbijstandverzekering in Schore.

Benodigde tijd: 6 minuten

De rechtsbijstandverzekering afsluiten

 1. Selecteer gezinssituatie

  Opties zijn alleen, of een partner zonder kinderen. De verzekering voor rechtsbijstand betekent ook dat het hele gezin is meeverzekerd.

 2. Hoe hoog moet de uitkering zijn?

  Dit is het maximum bedrag dat je ontvangt. In contanten of juist in advies. Dit varieert van €10.000 tot €90.000.

 3. Modules aan- en uitzetten

  Jij hebt keuzes voor dekkingen als Fiscaal recht of Mediation. Meer modules selecteren resulteert in hogere lasten. Schat in op basis waarvan jij meer risico loopt. Verhuis je met regelmaat? De module Wonen kan handig zijn.

 4. Polissen vergelijken

  Je wordt nu doorgestuurd naar een ranglijst met aanbieders. Sorteer op kosten p/maand of score voor juridische hulp in Schore.

 5. Direct afsluiten

  Je keuze gemaakt? Jij kunt een product van o.a. Unive, ABN AMRO en Zekur eenvoudig online afsluiten. Stap je over van verzekeraar? De aanstaande partij helpt hierbij.

kosten berekenen

Vind een goede rechtsbijstandverzekering en sluit online af

Voorkom verrassingen, en bekijk de mogelijkheden voor een verzekering die direct ingaat voor juridische bijstand. Raadpleeg de beste of laagst-geprijsde verzekering in de omgeving 4423.

De beste rechtsbijstandverzekeringen van mei 2024 (gemeente Kapelle)

 • Unive: Gemakkelijk online afsluiten
 • Inshared: Gemiddeld cijfer: 8,0
 • Klaverblad: Eenvoudig samenstellen
 • Nationale Nederlanden: Voor vrijwel elke soort schade
 • Aegon: 70 advocaten
 • OHRA: De beste juristen op uw zaak
 • DAS: Gemakkelijk online afsluiten
 • HEMA: Juristen met expertise
 • Ditzo: Online schade melden
 • Lancyr: Beoordeeld met een 8,7
 • Centraal Beheer: Goede beoordeling
 • ABN AMRO: Verschillende modules
 • FBTO: Jaarpremie lager dan dagtarief advocaat
 • ARAG: Goede beoordeling

Welke modules worden aangeboden?

Direct jouw rechtsbijstand in Schore verzekeren? Deze polis kan je naar eigen inzicht samenstellen. Dat gaat aan de hand van handige modules. Additionele specificaties kan jij hieronder vinden.

 1. Consument
  Denk dan aan zaken rondom de rechten van consumenten. Bijvoorbeeld een probleem m.b.t. ruzie met de buren of onenigheid met de energieleverancier.
 2. Belasting & vermogen
  Deze optie biedt hulp tijdens zaken als fiscaal recht, vermogen, en financiële boedel. Onder andere een aanvaring over vermogensbeheer.
 3. Wonen
  Deze dekking bij HEMA en Arag is relevant tijdens gebeurtenissen betreffende je huis (bijv. in buurt zoals Kapelle, Wemeldinge, Schore). Denk aan een aanvaring bij de aankoop van een huis of advocaat in Schore.
 4. Verkeer
  We hebben het over alles wat er gebeurt in het verkeer (verkeersrechtsbijstand). Neem nou medische schade en letselschade waar jij met de elektrische fiets deelgenoot van bent. Je kunt denken aan een conflict over jouw vaarbewijs.
 5. Mediation (echtscheiding)
  Ook wel gezinsrechtsbijstand. Meestal gebruikt bij een echtscheiding. De onkosten van een scheiding vallen in de praktijk vaak hoog uit. Door deze mogelijkheid heb je hiervoor meer zekerheden.

‘Snel rechtshulp inschakelen zonder hoge kosten’

Fam. van der Heyden, Schore (mei 2024)